merhabalar.aynı problemi yaşayan arkadaşlar var mıdır bilmiyorum ama şansımı denemek istiyorum.yazın bitcoin altcoin olaylarına airdroplar aracılığıyla başlamıştım.sagolsun airdroptakibi.com sitesini kuran levyashin aracılıgıyla.ilk olarak da bu projeyi gördüm.
yaz aylarında coinstarter'in referral sistemiyle iyi miktar coinstarter token oluşturmuştum.bu ay bu arkadaşlar bir borsada işlem görmeye başladılar.
referral bounty sorunu kısmına gelecek olursak bu arkadaşlar bu bountyleri ödememek için bir oyun yaptılar.15 şubat ico'larının son günüydü ve 14 şubat günü herkese mail atmışlar.ico bitene kadar kendi sitelerine girip claim your tokens olan yere tıklamazsanız tokenleriniz yanacak diye..yani 24 saat mühlet verilmiş.ki bu mesajı da icolarının reklam mail'inin en sonuna not olarak iliştirmişler.ben tabi yine ico reklamı diyip aşağılara inmeden çıktım mailden.zaten bu işlemin son güne sıkıştırılması dönen oyunu gösteriyor.
bu referral sistemi kullanan arkadaşlar var mıdır acaba?bunun çözümü için öneride bulunacak arkadaşlar da varsa sevinirim.yoksa soğuk bir 2 eth'luk tokenimin üstüne soğuk su mu içeyim artık