redsilentstorm
Member
Activity: 448
Merit: 10
|
|
March 26, 2018, 08:04:29 AM |
|
Boğa hareketi maalesef kısa ve ani oluyor. Daha boğa piyasasına girdiğimizi anlamadan herşey tavan yapmış oluyor. Biz sevinirken de hemen ayı devreye giriyor. bazen hızlı da olsa , yavaş yavaş sağlam koinler bile eriyor. Bu sebeple elimizi hızlı tutmak zorunda kalıyoruz.
|
|
|
|
Abdest_tozu
Member
Activity: 112
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
March 26, 2018, 11:51:25 AM |
|
boga hareketi icin su anda erken oldugunu dusunuyorum. ufak tefek artislar yalanci bahar gibi bi sey. bitcoin guvenli seviyelere gelmeden boga hareketi baslamaz bence.
|
|
|
|
Ridcan
Member
Activity: 476
Merit: 31
|
|
March 26, 2018, 12:12:30 PM |
|
Arkadaş hala beklemedeyiz nerede kaldı bu boğa onu da çözmüş değilim yeter artok daha ne bekliyor ki piyasa artmak için zAten çoğu coin yada token ico fiyatının kat kat alTında seyrediyor çözümü bu olmamalı bekle bekle ciğerimiz soldu
|
|
|
|
henrybek3
|
|
March 26, 2018, 01:07:28 PM |
|
Harbiden bekleye bekleye bir türlü istediğimiz artışı göremedik, tam bi kıpırtı olacak diyoruz ama yine tıkırtı yok arkadaş anlamadım ben bu işi, o kadar olumlu gelişme oldu
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
March 26, 2018, 01:11:06 PM |
|
ethereum dusmeden boga gelmez bence. benim boga indikatorum ethdiir. eth 0.04lere gelir. azicik kafasini kaldirir boga o zaman baslar. su ana kadar yaniltmadi.
|
|
|
|
acmrl
|
|
March 26, 2018, 01:18:07 PM |
|
Eth ile ilişkisi nedir tam olarak hocam, bağlantıyı kuramadım. Tüm altlar büyük oranda düştüler, eth da baya düştü tabi sizin dediğiniz kadar değil, fakat piyasanın seyrinde neden eth bukadar etkili onu tam anlayamadım.
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
March 26, 2018, 01:31:24 PM |
|
Eth ile ilişkisi nedir tam olarak hocam, bağlantıyı kuramadım. Tüm altlar büyük oranda düştüler, eth da baya düştü tabi sizin dediğiniz kadar değil, fakat piyasanın seyrinde neden eth bukadar etkili onu tam anlayamadım.
benim dusunceme gore kdominance seviyesini en fazla etkiyelen coin ethereum. ethereum dustukce domaninca seviyesi artacak. bu yuzden ben ethereumu baz aliyorum.
|
|
|
|
usakli64
|
|
March 26, 2018, 07:06:20 PM |
|
Bu piyasada sular hemen durulmuyor. Bence al-sat bile yapilamiyor artik. Coinleri elden cikarmak yerine tam hold yapilmali. Fazla ekranda fiyatina bakmadan umarsamazcasina en az 6 ay unutulmali.
|
|
|
|
Puyol
|
|
March 26, 2018, 07:10:13 PM |
|
Daha da düşücek gibi duruyor millet eth 100-200 iken dolardan dünyaları aldı şuan onları eritiyorlar ben çoktan çıktım 300-400 arası ethereuma girmeyi düşünüyorum
|
|
|
|
usakli64
|
|
March 26, 2018, 07:28:13 PM |
|
Daha da düşücek gibi duruyor millet eth 100-200 iken dolardan dünyaları aldı şuan onları eritiyorlar ben çoktan çıktım 300-400 arası ethereuma girmeyi düşünüyorum
450 dolardan asagi dusecegini pek sanmiyorum. Sebebi madencilik icin neredeyse esik deger. Tabi elektrik kacak degilse. Eger asagiya duserse sahsen ben makinemi kapatirim, ben gibi bircok kisi kapatir. Bu da agda sorunlara yol acar.
|
|
|
|
Ihlamurcubaba
Newbie
Activity: 87
Merit: 0
|
|
March 26, 2018, 07:35:53 PM |
|
Bu gidişle ethereumun geri 100 dolarlara gelecek.Hayal gibi durmuyor hiç.Daha 3-4 ay önce 1200 dolar olan ethereum ne hallere geldi.Gelmez bu boğa bu gidişle.
|
|
|
|
Drfalcon
Jr. Member
Activity: 266
Merit: 1
Staker.network - POS Smart Contract ETH Token
|
|
March 26, 2018, 07:48:13 PM |
|
Sadece Bitcoin ya da diğer kriptolar için de değil, tüm dünyada ekonomi alanında sancılı süreçlerin yaklaştığı görülüyor. FED tarafından fazla fazla basılan USD nin 50 Milyar kadarı piyasadan çekiliyor. Çin'deki çoğu büyük firma buna dayanamadı ve iflas edip kontrolü devlete verdi. Bu yıl bakalım Bitcoin buna ne cevap verecek. Tüm bu olumsuzluklara rağmen fiyat yukarı dönerse, kriz anında milletin sığındığı liman olabilir ki artık evrensel para için bi adım daha atılmış olur
|
ELONCITY ❱ ❱ ❱ ❱ Power The world for FREE! Public Sale Coming Soon │ https://eloncity.io/
|
|
|
akansaatler
Newbie
Activity: 294
Merit: 0
|
|
March 26, 2018, 08:00:14 PM |
|
boğa hareketine karşı çok dikkatli olmak gerekiyor, yani boğa başladığında trene erken binmek gerekiyor ve nasıl bildiyse öyle de inilmesi gerekiyor, boğadan sonra çünkü genellikle ayı geliyor
|
|
|
|
jesselui
Full Member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
|
|
March 26, 2018, 08:25:57 PM |
|
ethereum dusmeden boga gelmez bence. benim boga indikatorum ethdiir. eth 0.04lere gelir. azicik kafasini kaldirir boga o zaman baslar. su ana kadar yaniltmadi.
Bambaşka bir bakış açısı ilk defa böyle düşünen bir arkadaş gördüm. Ama düşününce neden olmasın gerçektende bu teori doğru olabilir diyor,ethereumu bekleyen düşüşler olabilir ileride.
|
|
|
|
The Management
|
|
March 26, 2018, 08:37:35 PM |
|
Benim de bir gözüm ETH'de bir gözüm BTC'de her türlü hareketlenmeyi takip ediyorum. Bana kalırsa şuan BTC'nin yanında ETH'ye göre hareket eden bir kesim daha var. Btc eğer 13-14k bandına sabitlenirse ETH rahat 1k'Yı aşar diye tahmin ediyorum. Sonrasında altcoinler yeşillenemye başlar
|
|
|
|
mmm01
Legendary
Activity: 973
Merit: 1053
|
|
March 26, 2018, 11:10:26 PM |
|
uzun zamandır beklenen bu hareket bir türlü gelemedi gelmesi bu sefer uzun sürdü ama umarım bu sefer bu değşirde tekrar o eski yemyeşil günlere dönüşümüz olur
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
March 26, 2018, 11:50:48 PM |
|
Ha geldi ha gelecek derken ayı piyasası kripto para piyasasını kasıp kavurmaya devam ediyor.Umarım yakın zamanda boğa piyasası gelirde ayı piyasasının yarattığı tüm olumsuz ve negatif etkiyi buralardan alıp götürür.
|
|
|
|
lekegami
Member
Activity: 154
|
|
March 27, 2018, 02:26:35 AM |
|
bana göre normal bir işleyiş var dökülme sonrası iyileşme olur
|
|
|
|
jeda2000
|
|
March 27, 2018, 10:15:34 AM |
|
boğa ve ayı terimleri genelde borsada kullanılan terimler ve wall street kuruldugundan beridir bu terimler var daha once borsayla ilgilenmeyip direk kriptoyla başlayan arkadaslar icin anlamsız gelebiliyor ama bogalar herseyi boynuzlarıyla asagıdan yukarı dogru kaldırdıgı ve ayılarında her seyi penceleriyle asagıya dogru vurdukları icin ayı ve boga piyasası deniyor yakında şahin ve guvercin terimlerinide kripto dunyasında duymaya başlarsak şaşırmıcam Çoğumuz kullanıyoruz bu terimleri ama hikayesini paylaşman güzel olmuş, Keşke şu piyasalar boynuzlansa da biraz yukarı doğru harekete geçse yüzümüz güler biraz
|
|
|
|
mediation
Member
Activity: 364
|
|
March 27, 2018, 02:21:58 PM |
|
Bu piyasayı analiz etmek çok ama çok zor neler olacağını kestirmek imkansız gibi bir şey fakat bende boğa piyasasının kapımıza kadar dayandığını düşünüyorum. Umarım güzel ve etkili bir haber ile boğa sezonuna giriş yaparız.
|
|
|
|
|