kukoc
Newbie
Activity: 196
Merit: 0
|
|
March 27, 2018, 02:28:55 PM |
|
kısa vadede bir düşüş peşine tekrar dengeli yükseliş bekleniyor. boğa hareketi sanki yıl sonunu bekleyecek gibi gözüküyor ama btc piyasası hiç belli de olmaz
|
|
|
|
murado
Jr. Member
Activity: 224
Merit: 2
|
|
March 27, 2018, 04:57:54 PM |
|
şu anda boğa piyasaı dediğimiz hereketlilik düzeye ulaşmak için beir belirti görülmemekte yakında gerçekleşebilir.
|
Vertex | A UNIQUE ECOSYSTEM FOR INVESTORS, THE COMMUNITY AND ICOS ╚═════ 'The worlds first ICO aftermarket' ═════╝
|
|
|
cabbarlana
Full Member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
|
|
March 27, 2018, 06:02:49 PM |
|
Şu an anlam vermediğim bir handikap var ne yazık ki borsalarda, balinalar piyasayı acayip şekilde maniple etmiş gibi görünüyorlar. Boğa hareketine de ne zaman isterlerse o zaman yön verecekler gibi duruyor.
|
|
|
|
Hopewithmoney
|
|
March 27, 2018, 06:08:45 PM |
|
Bu boğa hareketini artık hepimiz iple çekiyoruz piyasa yerle bir oldu iyi haber gelmiyor ki bi salsalar da artık yükselse coinlerimiz. Umalım da güzel bir takım hareketlenme olur olsun artık piyasada
|
|
|
|
heidikim
|
|
March 27, 2018, 07:20:20 PM |
|
Yerlerde sürünen coinlerin boğalarla artık ayağa kalkma zamanı geldi de geçiyor. Bu kadar değersizleşmemesi gerekiyor piyasanın tabi bunun için scam ICO'lara da bir çare bulmak gerek
|
|
|
|
aamirsuh
|
|
March 27, 2018, 10:19:53 PM |
|
Piyasa öyle bir hal aldıki icolara soguk bakardım şimdi ufaktan bir araştırmaya başlasam mı diye düşünüyorum çünkü pump gelmiyor boga belki ıcodan yol bulur.
|
|
|
|
georgemamat
Member
Activity: 476
Merit: 75
|
|
March 27, 2018, 11:19:49 PM |
|
Hasret kaldık boğaya gel artık be gel ayılara yem olduk. Ama hala yıkılmadık yani belki yıkıldık haberimiz yok ama hala bazı projelerde ümitle ve inatla hodl.
|
|
|
|
HiatusGG
|
|
March 28, 2018, 11:06:42 PM |
|
7500 civarlarına gördü dediğiniz limite kadar inmedi ama gene bir düşüş yaşandı şimdi ise daha da düşmesi eth ve btc için büyük sıkıntılar yaratabilir mining konusunda tabi o yüzden boğa sezonuna kısa zamanda geçeceğimizi düşünüyorum.
|
|
|
|
freedomforever
Member
Activity: 336
Merit: 11
|
|
March 29, 2018, 05:07:44 AM |
|
Ne boğaydı arkadaş bir türlü gelemedi. Ayı sezonu üzerimize çöktü kalkmak bilmedi. Umutla boğayı bekliyoruz.
|
|
|
|
Farkimifarket
Newbie
Activity: 280
Merit: 0
|
|
March 29, 2018, 05:54:32 AM |
|
ben bu sabah bitcoinde ufak bir boğa hareketi tespit ettim, ama gerisini getiremedi ne yazık ki, bu açıdan kötü bir durum
|
|
|
|
aliacar
Member
Activity: 233
Merit: 10
|
|
March 29, 2018, 06:48:03 AM |
|
Bu arada her ufak yukseliş boga hareketi degildir buyuk borsalarda olsun altın ve gumuste olsun boga piyasası yuzde %20 yukselişten sonra başlar bu piyasalarda volatilite dusuk oldugu icin yuzde 20 gibi rakamlar buyuk rakamlardır ben bunu crypto ya endekslicek olursam bu rakam benim için yuzde 70 80 lerdedir yani btc nin suanki fiyatına bakarsak boga sezonu 12.5 13 k dan sonra başlar marketcapte 500 un ustune atarsa işte boga sezonu geldi diyebiliriz su an piyasada spek. lerin yaptıgı sey boga ve ayı tuzaklarıyla yatırımcıları zarara ugratmak.
|
|
|
|
redsilentstorm
Member
|
|
March 29, 2018, 06:58:21 AM |
|
Bu arada her ufak yukseliş boga hareketi degildir buyuk borsalarda olsun altın ve gumuste olsun boga piyasası yuzde %20 yukselişten sonra başlar bu piyasalarda volatilite dusuk oldugu icin yuzde 20 gibi rakamlar buyuk rakamlardır ben bunu crypto ya endekslicek olursam bu rakam benim için yuzde 70 80 lerdedir yani btc nin suanki fiyatına bakarsak boga sezonu 12.5 13 k dan sonra başlar marketcapte 500 un ustune atarsa işte boga sezonu geldi diyebiliriz su an piyasada spek. lerin yaptıgı sey boga ve ayı tuzaklarıyla yatırımcıları zarara ugratmak.
Wau çok güzel bir yorum tam olarak düşündüklerimi farklı kelime ve cümleler ile ifade etmişsin. Volatile bu kadar yüksek bir piyasada normal hayatta ki borsalar ile kıyaslamak çok ta doğru olmayabilir. Belki terimler aynı kalabilir ama bu terimler farklı alt ve üst seviyede ki oranları içeriyor.
|
|
|
|
kubra68
Member
Activity: 336
|
|
March 29, 2018, 07:31:50 AM |
|
Malesef boğa harekati falanın geleceği yok gibi umudumuz kalmadı bu ay da gitti umudumuz artık nisan ayı inşallah nisanda umduğumuz değere gelir zararlaımız çok oldu çokk maleeff
|
|
|
|
trc22@gmail.com
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
March 29, 2018, 07:44:43 AM |
|
Arkadaşlar bazı gruplardaki konuşma toparlanma sürecinin 2-3 yıl süreceği yönünde ve bitcoinin bu yıl 3k dolara kadar geri çekileceğinin kesin olduğundan bahsediyorlar. Ben artık zararı sineye çekip piyasadan çıkacağım
|
|
|
|
hidrocop
|
|
March 29, 2018, 07:50:53 AM |
|
Dedikodular başladıysa görecek demekki o rakamları 3000 yolcusu denebilir btc, yavaş yavaş yapacaklar kuşları erkenden kaçırmamak gerekiyor.
|
|
|
|
beynimtok
Member
Activity: 280
|
|
March 29, 2018, 08:16:38 AM |
|
bence 3000 dolarlar hayal, bence bu hayalleri kuranların da niyetleri iyi değil, niyetleri bozuk, başka insanların zarar etmelerini istemek hiç doğru bir şey değil. bence yakın zamanda 10 k dolarları tekrar görecek
|
|
|
|
srhtssr
Jr. Member
Activity: 98
Merit: 1
|
|
March 29, 2018, 08:39:41 AM |
|
mayısın ilk haftasında doğan güneşle beraber doğuya bakarsanız ak bir boğa görebilrisiniz hatta çok iyi bir insansanız boğanın altında buzağı bile bulabilrisiniz
|
CUBE CHAIN | The 4th Blockchain for Ecommerce ■ ■ ▬▬▬ ▬▬▬ ■ ■ Meet the social Blockchain services you imagine.
|
|
|
hollandalibaykus
|
|
March 29, 2018, 08:46:39 AM |
|
Boğaya daha çoook zaman var. Piyasa oturmadı, daha stabil bi hale gelip birkaç ay kalması gerekiyor. Düşüş trendi tam gaz devam ediyorken boğa beklemek hata olur. Çıkış yapmaktan ziyade maliyet düşürmeye çalışmak daha mantıklı
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1932
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
March 29, 2018, 08:50:59 AM |
|
Tamda olumlu haberler ard arda geliyor ve hah tamam dediğiniz anda ayılar vuruyor kafaya. Boğalar bir anda ansızın gelir kardeş. O hareketlere biz geç kalırız.
|
Güncel Kripto Para Haberleri, Yorumlar ve Analizler: KriptoPara.com▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
cabbarlana
Full Member
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
|
|
March 29, 2018, 11:38:15 AM |
|
Boğa dana derken Btc 7500$'ın altını gördü yine ayı piyasasına dönüş sinyalleri mi alıyoruz yoksa bilemedim. Ethereum tarafında da durum pek iç açıcı değil o da 400$ ın altını görebilir.
|
|
|
|
|