Bot kar yaptırıyorsa neden adam satışını yapsın ki? Yaptığı kar düşer diyen arkadaşlar fazlasıyla düz mantık konuşuyorlar. Botlar tek tuşla çalıştır bırak mantığıyla çalışmıyor. Botu kullanabilmek için aynı zamanda teknik analiz de bilmek gerekiyor ki herkes kendi stratejisini oluşturabilsin ve bu bilgiyi bota işleyebilsin. Bot üzerinde yüzlerce strateji oluşturabilirsin. Herkes bir ayar üzerinden al-sat yapmıyor yani botta. Cat bot için konuşmuyorum. Cat bot kullanmıyorum, farklı bir bot kullanıyorum çevremdeki 3 kişiyle birlikte ve şu son bir haftalık düşüş sürecini %6 karla kapattım BTC bazında
Yani bottan da kar edebilmek sizin tecrübenize bağlı. Sihirli bir değnek gibi tek tuşa basıp kar yaptırmaya başlamıyor. Bu yüzden bot kullananların bir kısmı kar ederken bir kısmı zarar ediyor. Açıkçası zarar edenler de kendisi kaşınıyor ve iyi oluyor. Yok öyle kolay yoldan para kazanma. Önce teknik analiz bileceksin sonra bunu bota işleyeceksin ki bot senin yardımcın olabilsin ve kar edebilesin
Su kadar sacma yorumda tek adam akıllı yazı bu olmuş. Meriti bastim.
Insanlar hicbir sey bilmeden ne kadar da guzel yorumlar yapmislar oyle yahu!