Şimdi çok basit şekilde bikaç soru işaretine cevap verelim,
waves hakettiği yerdemidir ?
değildir.
eth 1000 dolar neo 100 küsür dolar ama?
waves te olacak.
binlerce merkezsiz borsa var ama ?
git white paper ı yeniden oku,saçma sapan konuşma.
geçen seneden beri tutanlar bık bık bık ?
sanırım sen buralarda yenisin delüğanlı
şimdi en çok waves le karşılaştırılan ethereumla örnek verelim,
bak koçum bu grafik ethereum un, all time grafiği, fiyatlı versiyonunu birazdan paylaşıcam.
ekim 2015 te elimizde ether vardı, icodan mis gibi pırıl pırıl, çok büyük teknooloji,smart kontrat falan filan abovvv, o zaman forum yıkılıyo tabi, scam bu amk,çöp at gitsin sat gitsin, amk vitaliğin tipini sikiimciler falan, mart2017 ye kadar namussuz hep aynı yerlerde takıldı,
o zaman burda ne başlıklar, neden eth hakettiği yerde değil, eth çöp, la bi sürü proje var eth gibi, nerde eth övücüler, milleti ağlattınız, onun yerine doge vardı mis gibi uçtu gitticiler ,
sonra ne oldu ? smart kontratlar meyve vermeye başladı,
hala smart kontrattan başka nanesi olmayan, hala sikik bi myetherwallet ı olan, etherdelta gibi saçma sapan bi ürünü olan ether mevuct rakipleri arasında 1 numarada,
ahanda bu da fiyatlı varyasyonu, ether 1500 dolar oluş hızını da görebilirsiniz.
not: bende 11 dolarda yeter amk lan diyip satmıştım 2000 adet.
şimdi gelelim wavese;
buyrun bu fiyatsız grafik,
görüldüğü üzere 1 senedir fiyat olarak çok bi beklenen artış yok gibi dimi, etherle ne kadar da benziyo dimi ?
icodan 10 cent civarı girenler var, benim gibi 20 centten toplayanlar da var, 5 dolardan toplayan da var, ama genel olarak herkes eth ile neo ile kıyaslıyor,oax falan diyenleri dikkate almıyorum.oax kim köpek.
şimdi
eth: smart kontrat : var , merkezsiz borsa: yok , cüzdan: amk mewin
neo: smart kontrat : var , merkezsiz borsa, yok, cüzdan : var
waves: smart kontrat : yolda, merkezsiz borsa : var, cüzdan : var, tokenamica: yolda, deloitte,rusya,kazakistan da resmi anlaşmalar vs vs.
waves kriptopara uzayının en sağlam projelerinden biridir, ayakları yere sağlam basarak yavaş ve sağlam temelli ilerliyor, günlük %50 hype peşinde olanlar bulaşmasın, kısa vadede zengin olma hedefi olan bulaşmasın, heyecan arayan bulaşmasın.
ben ether de yaptığım aynı hatayı waves te yapmıcam, ileride de ben demiştim demek için bu postu bi yere not edeyim
bu arada, yukarıda ilk resim deki yuvarlak içine aldıım yer de şimdiki wavesin yeri diyim de tarihe not düşsün
vitalik tipsizi 1000 dolarsa sasha 100K dolar