Carmentos
|
|
March 24, 2018, 09:15:53 PM |
|
Yazma konusunda iyiyimdir. Steemit'te yazmak istiyorum lakin makale bounty'si olan konuları nasıl bulabilirim? Yardımcı olabilir misiniz bu konuda?
|
|
|
|
karayaman
|
|
March 24, 2018, 09:31:52 PM |
|
Yazma konusunda iyiyimdir. Steemit'te yazmak istiyorum lakin makale bounty'si olan konuları nasıl bulabilirim? Yardımcı olabilir misiniz bu konuda?
neredeyse bütün bountylerde content kampanyası var hocam istediğine yazıp yollayabilirsin iyide para veriyorlar diye biliyorum
|
|
|
|
Diexis
Jr. Member
Activity: 210
Merit: 3
|
|
March 24, 2018, 09:42:56 PM |
|
Elinize sağlık gerçekten iyi düşünmüşsünüz. Bende fırsatım oldukça yazmaya çalışıyorum steemit linkimi de ekledim. https://steemit.com/@diexisYardımcı olan, olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
Drfalcon
Jr. Member
Activity: 266
Merit: 1
Staker.network - POS Smart Contract ETH Token
|
|
March 24, 2018, 11:02:00 PM |
|
Teşekkür ederim . 3 değil 4 link olmuş gerçi ama sorun yok, hepsi tamam teşekkür ederim upvotelarınız için. evet gözümden kaçmış 4 olduğu Görebildiklerime upvote yaptım ben de. Bu da en son steemit yazım. Upvote yaparsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden. Vaktiniz varsa yazdığımı okuyabilir, yorum yapabilirsiniz. Signature da aldığım Kora ya güveniyorum https://steemit.com/tr/@drfalcon/herkes-icin-blockchain-herkes-icin-umut-kora-network
|
ELONCITY ❱ ❱ ❱ ❱ Power The world for FREE! Public Sale Coming Soon │ https://eloncity.io/
|
|
|
akm3535
Full Member
Activity: 252
Merit: 100
The Standard Protocol - Solving Inflation
|
|
March 25, 2018, 05:45:13 AM |
|
Güzel bir başlık olmuş makale yazarları için steemitte upvote ve mediumda clap için birebir burdan yardımlaşabilirsiniz ama forumda cok yazar yok gibi ama yararlı bir başlık olmuş
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
March 25, 2018, 05:19:45 PM |
|
Elinize sağlık gerçekten iyi düşünmüşsünüz. Bende fırsatım oldukça yazmaya çalışıyorum steemit linkimi de ekledim. https://steemit.com/@diexisYardımcı olan, olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Aramıza hoşgeldiniz. Tüm yazılarınıza upvote verildi...
|
|
|
|
ridertiger
|
|
March 25, 2018, 05:47:34 PM |
|
Yeni katilan arkadaslar ilk sayfaya bakarak herkese upvote vs verirlerse iyi olur, boylece herkes faydalanmis olur.
|
|
|
|
|
|
usakli64
|
|
March 25, 2018, 07:06:27 PM |
|
güzel bir paylaşım olmuş. yardımlaşmak önemli. bende zamanında yazmaya yeltenmiştim sonradan kim okur benim yazdığımı kim beğenir diye boşuna uğraşmamak için vazgeçmiştim. Hemen birkaç makeleye alkış tutuyorum. Konuyuda aktif tutarsak daha iyi olur.
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
March 25, 2018, 07:23:56 PM |
|
Tamamdır. Yazılara ve videolara like verdim. Videolar da oldukça güzel olmuş, elinize sağlık...
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
March 25, 2018, 07:38:44 PM |
|
Upvote lar tamam Siz de diğer arkadaşların linkleriyle ilgilenirseniz sevinirim...
|
|
|
|
SkyLords
|
|
March 26, 2018, 11:33:50 AM |
|
Tamamdır. Yazılara ve videolara like verdim. Videolar da oldukça güzel olmuş, elinize sağlık... Teşekkür ederim bu konu güzel oldu aslında. Paylaşımları bu konu altında devam ettiriyorum.
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
March 26, 2018, 09:54:29 PM |
|
Hemen her kampanyanın makale bounty si vardır. Ama bazıları Türkçe kabul etmez. Eğer henüz üye değilseniz ben size bountyhive a üye olmanızı öneririm. Oradaki kampanyalara katılım çok kolay, bountyler hemen ödeniyor vs vs. Bu da benim referans linkim bountyhive.io/r/marpaci
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
March 27, 2018, 11:42:21 AM |
|
Güzel bir başlık olmuş makale yazarları için steemitte upvote ve mediumda clap için birebir burdan yardımlaşabilirsiniz ama forumda cok yazar yok gibi ama yararlı bir başlık olmuş
Teşekkür ederim. Aslında forumda çok fazla makale yazarı var. Ama bu başlığı henüz keşfeden çok fazla kişi yok. Sayımız arttıkça daha faydalı hale gelecektir. Yeni katilan arkadaslar ilk sayfaya bakarak herkese upvote vs verirlerse iyi olur, boylece herkes faydalanmis olur.
Tamamen katılıyorum... güzel bir paylaşım olmuş. yardımlaşmak önemli. bende zamanında yazmaya yeltenmiştim sonradan kim okur benim yazdığımı kim beğenir diye boşuna uğraşmamak için vazgeçmiştim. Hemen birkaç makeleye alkış tutuyorum. Konuyuda aktif tutarsak daha iyi olur.
Teşekkür ederim. Hem güzel sözleriniz, hem de link paylaşan arkadaşlara yardımınız için. Ve evet, konu aktif kaldıkça gören ve katılan sayısı artacaktır.
|
|
|
|
hiziridiyunusidi
Jr. Member
Activity: 308
|
|
March 27, 2018, 10:03:12 PM |
|
Bu böyle forumla olmaz. Bi telegram grubu açmak şart reddit vs. upvote için. Herkes böyle yapıyo diye düşünüyorum yoksa kim puan verecek bu aynı yazılara. Hepsini takip eden bi arkadaş grup açabilir katılırız.
|
JAVVY │ An All-in-one Crypto Exchange
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
March 28, 2018, 10:32:06 AM |
|
Telegram grubu da vardır. Ama herkes her yere bakamıyor. Orada denk geldiğinizde oradaki makaleler için yardımlaşırsınız, burada denk geldiğinizde burada. Önemli olan daha çok kişinin görmesini ve upvote, clap vermesini sağlamak. Açıkçası ilk kez olumsuz bir yorumla karşılaştım bu başlık altında...
|
|
|
|
hiziridiyunusidi
Jr. Member
Activity: 308
|
|
March 28, 2018, 01:10:41 PM |
|
Telegram grubu da vardır. Ama herkes her yere bakamıyor. Orada denk geldiğinizde oradaki makaleler için yardımlaşırsınız, burada denk geldiğinizde burada. Önemli olan daha çok kişinin görmesini ve upvote, clap vermesini sağlamak. Açıkçası ilk kez olumsuz bir yorumla karşılaştım bu başlık altında...
Bilakis olumlu bir yorumdu benimki . Alternatif önerdim çünkü telegram yapısı anlık ve günübirlik işler için daha iyi foruma kıyasla. Varsa böyle bi grup benim haberim yok valla.
|
JAVVY │ An All-in-one Crypto Exchange
|
|
|
Diexis
Jr. Member
Activity: 210
Merit: 3
|
|
March 28, 2018, 01:15:43 PM |
|
Bilakis olumlu bir yorumdu benimki . Alternatif önerdim çünkü telegram yapısı anlık ve günübirlik işler için daha iyi foruma kıyasla. Varsa böyle bi grup benim haberim yok valla. Aslında böyle bir konu başlığı da mevcut, katılmak isterseniz orada telegram grubuna ait detayları görebilirsiniz 50 kişilik bir grup oluşmuş durumda. https://bitcointalk.org/index.php?topic=3204735.0
|
|
|
|
|
|