Bu tür oluşumları ve dayanışma gruplarını yabancılarda görürdük genelde, böyle güzel gelişmelerin bizlerin arasında da olması gayet güzel birşey, ellerinize sağlık hocam güzel düşünmüşsünüz.
Teşekkür ederim. Ben de öyle düşündüm. Yabancılar birbirlerine destek oluyor, biz neden olmayalım dedim...
Güzel hareket sizin de hergün düzenleme yapmanız gözüküyor gibi. Ben kullanmıyordum ama hesap açıp arkadaşlara alkış yapacağım destek için
Çok teşekkür ederim, harikasınız.
Link paylaşan arkadaşlar, diğerlerine yardımcı oluyorlar bir şekilde ama benim gibi makale yazmadığı halde yardım etmeye gönüllü olan çok fazla kişi yok. Bu yüzden böyle düşünmeniz beni çok sevindirdi.
Ve evet, her linki anasayfaya ekliyorum, her gün düzenleme oluyor ama önemli değil. Yeter ki işe yarasın...
blog kampanyaları yeterince kazandırıyor mu. ben kampanyalara baktığımda genelde 1000 ve üzeri katılım görüyorum. çok karlı olmadığını düşünüyorum bu sebeple denemedim. tecrübeli arkadaşlar karlılıklarını sosyal medya ve imza kampanyalarıyla kıyaslayabilirmi. bir de blogları kabul ettirmek zor oluyormu. onaylanmama durumu filan.
Zaman bulur da her gün bir makale yazabilirseniz, ciddi gelir elde edebileceğinizi düşünüyorum.
Makale yazan arkadaşlar bu mesajı görünce biraz daha net açıklama yapar sanırım.
Her yazı kabul olmaz elbette. Orjinal olması, kaliteli olması gerekir.