marpaci (OP)
|
|
June 02, 2018, 02:10:31 PM |
|
Evet arkadaşlar, dün bahsettiğim gibi, ben de artık steemitte yazı paylaşacağım. Bounty için yapılan makaleler filan değil, güzel bir yazı gördüğümde alıntılayacağım sadece. Sırf steem powerım artsın diye. Şimdiye kadar benim yazım yok, arkadaşlara destek olun diyordum ama artık bana da destek olabilirsiniz https://steemit.com/hikaye/@marpaci/dervisin-tespihi
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2758
Merit: 1557
|
|
June 03, 2018, 12:20:07 PM |
|
Takibe aldım hocam, şu anda upvote veremiyorum fakat gücüm yerine geldiğinde vereceğim. Yazınız başka bir yerden kopyalandığı için cheetah alta yorum atmış, özgün yazı olmadığı sürece hesabınızın değer kazanması çok zor aklınızda bulunsun. Mümkünse yazıyı kendi cümleleriniz ile yazabilirsiniz. Bir de audit rica edebilir miyim acaba? https://twitter.com/xzoneone
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
June 03, 2018, 02:21:54 PM |
|
Takibe aldım hocam, şu anda upvote veremiyorum fakat gücüm yerine geldiğinde vereceğim. Yazınız başka bir yerden kopyalandığı için cheetah alta yorum atmış, özgün yazı olmadığı sürece hesabınızın değer kazanması çok zor aklınızda bulunsun. Mümkünse yazıyı kendi cümleleriniz ile yazabilirsiniz. Bir de audit rica edebilir miyim acaba? https://twitter.com/xzoneone Audit işleminiz tamamlandı... Steemitte de geri takip yaptım. Önerileriniz için de teşekkür ederim. Ancak o kadar çok bounty'ye katılıyorum ki, yazı yazacak zamanım da isteğim de kalmıyor pek. Bu şekilde biraz güç kazanırım diye düşündüm. Olduğu kadar artık. Takipçi sayısı anlamında epey bir faydası oldu.
|
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
June 04, 2018, 08:01:56 AM |
|
Audit işleminiz yapıldı. Arkadaşlar, takiplerinize geri dönüş yaparım, isteyen ekleyebilir. Twitter : @marpaci - @murarp Facebook için TIKLASteemit : @marpaci Linkedin : marpaci
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
June 05, 2018, 08:36:47 AM |
|
Arkadaşlar, biraz sessiz kaldık gibi. Ne oldu, makale yazmıyor musunuz artık? Bir ara yorumlara cevap vermeye yetişemiyordum. Hem makale hem de audit açısından. Hadi paylaşın yazı linklerinizi, hem dayanışmaya devam edelim hem de konumuz altlarda kalmasın...
|
|
|
|
|
jamesawyer
|
|
June 05, 2018, 01:01:30 PM |
|
cteetah bot sureklı uyarı vermıs yazılarınız hep alıntı. Devam edersenız hesabınız ıtıbar degerı cok dusecektır bılgınız olsun.
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
June 05, 2018, 02:50:40 PM |
|
cteetah bot sureklı uyarı vermıs yazılarınız hep alıntı. Devam edersenız hesabınız ıtıbar degerı cok dusecektır bılgınız olsun. Uyarınız için teşekkürler... Aslında ben belirtiyorum yazıda alıntı olduğunu. Ama sonuçta zararı olacaksa eğer, alıntı yazı paylaşmayayım bir daha. Eminsiniz değil mi itibar değeri ya da power ın düşeceğinden?
|
|
|
|
homojenshit
Newbie
Activity: 59
Merit: 0
|
|
June 05, 2018, 03:53:04 PM |
|
arkadaşlar birisi öncülük edip telegram grubu kursada orada desteklerimizi yapsak nasıl olur sizce?
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
June 05, 2018, 06:45:51 PM |
|
arkadaşlar birisi öncülük edip telegram grubu kursada orada desteklerimizi yapsak nasıl olur sizce?
Ya gerekirse ben öncülük yaparım ama burası farklı bir platform işte. Telegramda da varmış sadece makale için kurulmuş gruplar. Burası bir çok kişiye göre daha kullanışlı. Tüm linkleri ilk sayfaya topluyorum. Ayrıca sadece makale üzerine de değil, audit başta olmak üzere bounty adına her türlü yardımlaşma yapılıyor.
|
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
June 07, 2018, 03:37:10 PM Last edit: June 07, 2018, 07:30:53 PM by marpaci |
|
Hoşgeldiniz. Ben de hafta sonundan sonra 1 hafta yokum. Buralar sizlere emanet Bu arada yazınıza upvote verdim. Yenileri geldikçe eklersiniz...
|
|
|
|
enfarktus
|
|
June 07, 2018, 08:09:39 PM |
|
Hoşgeldiniz. Ben de hafta sonundan sonra 1 hafta yokum. Buralar sizlere emanet Bu arada yazınıza upvote verdim. Yenileri geldikçe eklersiniz... Teşekkürler sayın Marpaci. Üstteki arkadaşın da dediği gibi Steemit yalnızca özgün yazılar istiyor, alıntı olduğu durumda bir süre sonra postu görünmez hale getiriyor. Ben de sitemde paylaşmadan önce Steemit'te paylaşıp daha sonra siteme aktarıyorum yazıları.
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
June 08, 2018, 09:17:18 AM |
|
Hoşgeldiniz. Ben de hafta sonundan sonra 1 hafta yokum. Buralar sizlere emanet Bu arada yazınıza upvote verdim. Yenileri geldikçe eklersiniz... Teşekkürler sayın Marpaci. Üstteki arkadaşın da dediği gibi Steemit yalnızca özgün yazılar istiyor, alıntı olduğu durumda bir süre sonra postu görünmez hale getiriyor. Ben de sitemde paylaşmadan önce Steemit'te paylaşıp daha sonra siteme aktarıyorum yazıları. Bilgi için teşekkürler. E ne yapayım, ben de paylaşmam o zaman bundan sonra. 2 tane yazı paylaşmıştım sadece. Hatta 1 tanesine upvote verdiniz sanırım, teşekkürler. Bu arada, takip etmişsiniz, geri dönüş yaptım...
|
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
June 08, 2018, 12:03:27 PM |
|
Upvote ve yorum için teşekkürler. Ben de sizin yazınıza baktım, elinize sağlık. Takibinize cevap verdim, yorum yaptım ve upvote verdim...
|
|
|
|
semihbalkanli
|
|
June 08, 2018, 12:04:41 PM |
|
Upvote ve yorum için teşekkürler. Ben de sizin yazınıza baktım, elinize sağlık. Takibinize cevap verdim, yorum yaptım ve upvote verdim... Teşekkür ederim.
|
Buying.com Decentralized E-Commerce Network ● PRE-SALE: October 1, 2018 ●
|
|
|
KoinGuru17
Member
Activity: 294
Merit: 10
|
|
June 08, 2018, 12:07:59 PM |
|
Merhabalar,
Faydali bir paylasim olmus yeni baslayanlar icin fakat Medium u asla tavsiye etmiyorum.. Hesabimi dondurdular yazdigim blog lar dogrulanamadi.. Yalan oldular yani..
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
June 08, 2018, 03:46:49 PM |
|
Merhabalar,
Faydali bir paylasim olmus yeni baslayanlar icin fakat Medium u asla tavsiye etmiyorum.. Hesabimi dondurdular yazdigim blog lar dogrulanamadi.. Yalan oldular yani..
Teşekkür ederim. Evet, medyum epeydir sorun çıkartıyor. Burada da bir çok arkadaşın yazıları gitti. Bountyhive steemiti de kabul etmiyor ama diğer kampanyalar için steemit oldukça iyi bence...
|
|
|
|
|