marpaci (OP)
|
|
July 14, 2018, 11:28:30 AM |
|
Ben bugün ilk defa makale yazdim. 4New projesi ile ilgili yazdim. Bountyhive'e linki ekledikten 5 dakika sonra proje ile ilgili forumda olumsuz haberler yazildi. Ben projenin basit bir proje olmadığını düşünüyorum. Umarim bir iki güne de öyle olmadigi anlasilir. Yoksa ekibi ciddi zarar görecek
Hayırlı olsun. Linkinizi de koyun buraya, elimizden gelen yardımı yapalım. 4New hakkında yazılanları gördüm. Bir yandan da 17 Ağustosta borsaya çıkacak, anlaşma yapıldı deniliyor. Ben de güveniyorum, o yüzden imzasını taşıyorum zaten. Kısmet artık, bakalım...
|
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
July 14, 2018, 05:43:03 PM |
|
Bir görüntülenme ve beğeni yaptım... Ben de umutluyum, daha ico nun ortasında borsayla anlaşmaları iyi bence. Bakalım, umarım iyi yatırım toplar da emeklerimize değer...
|
|
|
|
ridertiger
|
|
July 14, 2018, 06:42:37 PM |
|
ridertiger.guru adli sitemde de yazmaya basladim, basa ekleyebilirsek sevinirim. Insanin kendi sitesinin olmasi da ilginc oluyor.
|
|
|
|
|
frankiemalton
Member
Activity: 196
Merit: 10
|
|
July 14, 2018, 10:53:38 PM |
|
Evet, epeyce ara vermişsiniz başlığa, birikmiş makaleleriniz Tüm yazı ve yorumlarınıza upvote verdim. Siz de arkadaşların linklerine veriyorsunuzdur zaten, devam edin lütfen... kesinlikle hocam paylasim yapan arkadaslara upvote vermeye devam ediyorum.
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
July 15, 2018, 08:23:57 AM |
|
ridertiger.guru adli sitemde de yazmaya basladim, basa ekleyebilirsek sevinirim. Insanin kendi sitesinin olmasi da ilginc oluyor.
Hayırlı olsun İstediğiniz için baş tarafa ekledim sayfayı ama çok faydası olur mu bilemem. Ben girdim baktım, elinize sağlık
|
|
|
|
instr_3535
Newbie
Activity: 196
Merit: 0
|
|
July 15, 2018, 09:17:06 AM |
|
bir arkadaşıma blog yazısından 800 dolar aldığını duyunca otur yaz demiştim kendi kendime bayağı da bir yazdım ama sonra fark ettim ki hiç değmedi. Önceden iyi kazandırıyormuş ama piyasanın da etkisi vardır elbette
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
July 15, 2018, 03:02:07 PM |
|
Youtube kanalınıza abone oldum ve DAV videosunu beğendim. Lütfen siz de ilk sayfadaki linklere upvote vererek arkadaşlara yardımcı olun.
|
|
|
|
Elysio
|
|
July 15, 2018, 11:39:42 PM |
|
Arkadaşlar Steemit hesabımı takip etmeyenler takip edebilirlerse çok iyi olur bende onlara geri dönüş sağlıyıcam karşılıklı takipleşelim. https://steemit.com/@elysioyukardaki steemit hesabım.
|
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
July 16, 2018, 02:28:13 PM |
|
Merhaba, makalenizi beğenip yorum yaptım. Siz de ilk sayfada bulunan linklerle ilgilenip arkadaşlara yardımcı olursanız sevinirim...
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
July 16, 2018, 04:48:58 PM |
|
Arkadaşlar Steemit hesabımı takip etmeyenler takip edebilirlerse çok iyi olur bende onlara geri dönüş sağlıyıcam karşılıklı takipleşelim. https://steemit.com/@elysioyukardaki steemit hesabım. Hesabınızı takip ettim. Ancak bir sürü makaleniz varmış, hiç paylaşmamışsınız burada. Hepsine upvote de verdim. Lütfen siz de ilk sayfadaki linklere bakın...
|
|
|
|
membalik
Newbie
Activity: 179
Merit: 0
|
|
July 16, 2018, 10:55:34 PM |
|
Bir görüntülenme ve beğeni yaptım... Ben de umutluyum, daha ico nun ortasında borsayla anlaşmaları iyi bence. Bakalım, umarım iyi yatırım toplar da emeklerimize değer... Teşekkür ederim sayın Arpacı. Evet 4New şimdiden borsayla anlaşmış diye ben de duydum. 4New çok hızlı ilerliyor.
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
July 17, 2018, 03:58:52 PM |
|
bir arkadaşıma blog yazısından 800 dolar aldığını duyunca otur yaz demiştim kendi kendime bayağı da bir yazdım ama sonra fark ettim ki hiç değmedi. Önceden iyi kazandırıyormuş ama piyasanın da etkisi vardır elbette
Tabii ki piyasanın etkisi var. Bu durgunluk yüzünden softcapı geçemeyen ico sayısı çoğaldı. Sürekli erteleyip duruyorlar filan. E onlar para toplayamayınca ödüller de iyice düşüyor. Ama piyasa toparlayacak elbet ve bizler de eskisi gibi kazanmaya başlayacağız.
|
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
July 18, 2018, 11:28:43 AM |
|
Teşekkürler bilgilendirme için. Aslında burada bounty için yardımlaşma yapıyoruz. Beğeni, upvote, like, takipleşme vs vs. Ama işine yarayacak arkadaş varsa bunu paylaşmanızın da mahsuru yok elbette...
|
|
|
|
Cryptorianx
|
|
July 18, 2018, 02:43:54 PM Last edit: July 18, 2018, 03:03:51 PM by Cryptorianx |
|
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
July 18, 2018, 06:56:34 PM |
|
Merhabalar, tüm yazılarınıza clap ve upvote verdim. Ancak medyum linklerinden birinde sorun var, suspended diyor açıldığında. Jacob Fugger yazısı, bilginiz olsun...
|
|
|
|
mrproblem
Member
Activity: 392
Merit: 24
|
|
July 19, 2018, 05:24:35 AM |
|