marpaci (OP)
|
|
October 17, 2018, 04:00:53 PM |
|
Teşekkür ederim Evet, 2018 başına kadar ne güzel kazandırıyordu bounty ler değil mi? Makale de aynı şekilde elbette. Umarım sizi yeniden blog yazmaya heveslendirecek kadar güzel olur piyasalar. Hepimiz özledik o günleri...
|
|
|
|
dodocum
|
|
October 18, 2018, 09:41:29 AM |
|
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
October 18, 2018, 09:44:22 AM |
|
Evet, ben de tam size onu diyecektim. Şöyle yazmıştım ama göndermeden önce sizin yeniden yazdığınızı farkettim. "Merhaba... Link yanlış olabilir mi? Ya da silinmiş. Kontrol eder misiniz yeniden? Bende açılan sayfada silinmiş görünüyor..."
İlk fırsatta steemitlerle ilgileneceğim.
|
|
|
|
max1616
Member
Activity: 434
Merit: 14
|
|
October 18, 2018, 11:59:43 AM |
|
Uzun süredir steemit kullanmıyordum şifreyi bulmak zor oldu ama girip hepsini voteledim kardeşim..Fırsat bulduğumda yorum da yaparım.
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
October 18, 2018, 05:06:38 PM |
|
Steemit çok daha iyi zaten, hayırlı olsun. Bütün yazılarınıza upvote verdim ve sizi takibe aldım. Paylaşımları desteklemek için illa birşeyler beklemeyin lütfen, ilk sayfada tüm linklerimiz var...
|
|
|
|
ismailtkngr
Newbie
Activity: 84
Merit: 0
|
|
October 21, 2018, 07:15:25 PM |
|
|
|
|
|
mistersehmuz
Member
Activity: 294
Merit: 27
|
|
October 22, 2018, 08:41:37 PM |
|
Ekim ayına ait paylaşımları upvoteladım. Medium hesapları banlanmış düşündüğüm gibi. Kolay gelsin arkadaşlara.
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
October 23, 2018, 09:24:16 AM |
|
Merhaba, makalenize beğeni yaptım. Siz de ilk sayfada bulunan arkadaşların linklerine destek olursanız sevinirim. Bol kazanç dilerim...
|
|
|
|
coinbergh
Member
Activity: 532
Merit: 29
|
|
October 23, 2018, 11:09:09 AM |
|
Arkadaşın hesabından makaleler silinmiş olarak gözüküyor. Destek vermek için hepsini kontrol ettim fakat "yazar tarafından silinmiştir" tarzı bir uyarı çıkıyor.
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
October 23, 2018, 04:55:50 PM |
|
Arkadaşın hesabından makaleler silinmiş olarak gözüküyor. Destek vermek için hepsini kontrol ettim fakat "yazar tarafından silinmiştir" tarzı bir uyarı çıkıyor. Medium makale için çok iyi bir seçenek değil. Hesabı kapatıyor pat diye. Bu arkadaşın hesabı da kapanmıştı bildiğim kadarıyla, yazılarını steemite taşımıştı.
|
|
|
|
Ridcan
Member
Activity: 476
Merit: 31
|
|
October 23, 2018, 05:34:38 PM |
|
hep elin rusu çinlisi endonezyalısı mı kazanacak arkadaş böyle yardımlaşma platformlarının olması ve türk arkadaşların buradan desteklemesi birbirini çok güzel bir fikir olmuş.
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
October 23, 2018, 09:10:40 PM |
|
Ekim ayına ait paylaşımları upvoteladım. Medium hesapları banlanmış düşündüğüm gibi. Kolay gelsin arkadaşlara.
Arkadaşlar adına teşekkür ederim. Ekim filan düşünmeyin, en azından devam eden kampanyaların makalelerine yardımcı olun lütfen. Evet, daha önce de söylemiştim, medium bounty makaleleri için pek iyi bir yer değil, kapatıyorlar hesabı...
|
|
|
|
mistersehmuz
Member
Activity: 294
Merit: 27
|
|
October 24, 2018, 12:28:43 AM |
|
Arkadaşlar adına teşekkür ederim. Ekim filan düşünmeyin, en azından devam eden kampanyaların makalelerine yardımcı olun lütfen. Evet, daha önce de söylemiştim, medium bounty makaleleri için pek iyi bir yer değil, kapatıyorlar hesabı... Hocam Ekim derken ayda bir kez geliyorum o ayın paylaşımlarını toplu beğenip, upvotelayıp, yorumlayıp geçiyorum. Önceki aylara ait anasayfaya sabitlediğiniz paylaşımları zaten elden geçirmiştim. Bir ay sonra görüşürüz.
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
October 24, 2018, 09:48:20 AM |
|
hep elin rusu çinlisi endonezyalısı mı kazanacak arkadaş böyle yardımlaşma platformlarının olması ve türk arkadaşların buradan desteklemesi birbirini çok güzel bir fikir olmuş.
Teşekkür ederim... Elimden geldiği kadar, insanların birbirleriyle yardımlaşmasına önayak olmaya çalışıyorum. Bu ne kadar başarılı olursa, hepimiz o kadar fayda sağlarız...
|
|
|
|
coinbergh
Member
Activity: 532
Merit: 29
|
|
October 24, 2018, 10:11:34 AM |
|
Murat hocam buraya gelen linkleri (makale, reddit, bounty gibi) bir Google dökümanında toplayıp, haftalık olarak güncellesek takibi daha kolay olmaz mı?
Sizin için uğraştırıcı olacaksa, her hafta gönüllü bir arkadaşın bu işi üstlenmesi şeklinde organize edebiliriz. Konu daha derli toplu bir görünüm kazanabilir böylece. Hem de listeye girenler listeyi boş geçmemiş olurlar.
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
October 24, 2018, 06:33:28 PM |
|
Merhaba; Güncelleme işinde problem olmaz, hallederim ama ilk başta oluşturma işi uzun sürebilir belki. Hem özellikle medium hesapların bir kısmı silinmiştir, kontrol etmek gerekir. Bilemiyorum. Genelde böyle bir istek gelirse düşünebilirim ama ilk sayfada da düzgün bir şekilde duruyor zaten, ayrı bir sayfayı tıklayıp oradan bakmak filan daha kolay mı olur emin değilim. Eğer yorum gelirse, isteğe göre hareket ederiz...
|
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
October 25, 2018, 07:26:50 PM |
|
Selamlar, yazınıza upvote verdim... Yaptığınız dayanışma için de arkadaşlar adına teşekkür ederim. Evet, bazı medium hesapları kapatılıyor. Hazır siz hatırlatmışken o linkleri kaldırayım ilk sayfadan...
|
|
|
|
|
marpaci (OP)
|
|
October 31, 2018, 05:15:29 PM |
|
Merhabalar; Yazılarınıza beğeni verdim. Arkadaşların linkleriyle ilgileneceğiniz için de onlar adına teşekkür ederim... Bol kazançlar...
|
|
|
|
|