Piratte
|
|
April 29, 2018, 11:05:26 PM |
|
Marketcap olarak gecmesi zaten cok zor degil bitcoinin sahip oldugunun yarisina sahip ama fiyat olarak karsilastirirken birde ethereum adedinin asagi yukari bitcoinin 10 kati oldugunu da hesaba katmak lazim. Bahsedilen rakam 10k$ ise bu bitcoini 10 a katlamasi demektir.
|
|
|
|
Nikonik
Newbie
Activity: 123
Merit: 0
|
|
April 29, 2018, 11:15:27 PM |
|
Bu konu çok detaylı bir şekilde araştırılmalı aslında geçebilecek tek makul coin eth gibi gözüküyor btc'yi yani ben öyle düşünüyorum şahsen.
|
|
|
|
Nikonik
Newbie
Activity: 123
|
|
April 29, 2018, 11:16:09 PM |
|
Bitcoin geçebilecek bir tane aday var oda ethereum zaten. Ethereum, kendini sürekli geliştiren bir yapıya sahip. İleride kripto dünyasında daha çok hakim olan bir yapıya sahip olacaktır.
Hocam bende sizinle aynı düşünüyorum ancak spekülasyonlara çok boyun eğen bir yapıya sahip etherium sırf bu yüzden bile bazı sıkıntılar yaşayabiliyor açıkcası.
|
|
|
|
diyetisman
Member
Activity: 196
Merit: 10
|
|
April 29, 2018, 11:19:07 PM |
|
Ethereumun değer kazanıp Bitcoini geçmesine imkansız gözüyle bakıyorum ama Bitcoin değer kaybedip ethereum seviyelerine inerse çarşı pazar karışabilir
|
|
|
|
titulng
Sr. Member
Activity: 484
Merit: 250
HubrisOne
|
|
April 29, 2018, 11:34:13 PM |
|
Muhtemelen hiç olmayacak bir durum ya da bu gerçekleşene kadar yenileri gelecek ve her ikisini de emekliye ayıracağız, Ethereum çok artacaktır ama Bitcoinde armut toplamayacak dolayıasıyla yetişemez.
|
|
|
|
mikewirth
|
|
May 01, 2018, 11:38:14 PM |
|
Rpger Ver ister tabi Ethereum Bitcoini geçsin psikoloji zayıflasın Bitcoin hakkında imaj zedelensin, aklınca insanları Ethereuma yöneltecek oldu tek akıllı sensin.
|
|
|
|
dewildance
|
|
May 02, 2018, 11:54:20 AM |
|
Supply'ına ve diğer verilerine baktığımızda bitcoin daha avantajlı ve ben eth'nin kısa vadede geçeceğini sanmıyorum ama gitgide eth bitcoine yaklaşacaktır
|
|
|
|
coinpool_de
|
|
May 02, 2018, 05:35:12 PM |
|
Etherin teknolojisine, potansiyeline en baştan beri inanan biri olarak zaman içinde evet btc’yi geçebileceğini ben de düşünüyorum ama orada kalıcı olacağını sanmıyorum. Gerçi bunları zaman gösterecek.
|
|
|
|
coderben
|
|
May 02, 2018, 07:08:23 PM |
|
Ethereum'un Bitcoin'i geçme ihtimalinin çok düşük hatta hiç olmadığını düşünüyorum ben. Evet tabi ki Ethereum gayet iyi bir potansiyele sahip fakat Bitcoin gibi daha köklü bir kripto parayı geçmesi bir hayli zor.
|
|
|
|
tommyss
|
|
May 02, 2018, 08:05:32 PM |
|
Ethereum ne kadar daha teknolojik bir kripto para olarak gorulsede bu imkansiza yakin bence. Az olan daha degerlidir bu kural degismez. Ki sadece az olmasi degil sonucta kripto paralarin babasi soz konusu. Yani o is zor.
|
|
|
|
ST39
Member
Activity: 167
|
|
May 02, 2018, 08:11:31 PM |
|
bir senede aldıkları yola ve fiyatlanmalara bakıldığı zaman ethereum bitcoinden daha çok değer kazanmış ama ethereumun bitcoini geçme olasılığı yok
|
|
|
|
silvermicro
Jr. Member
Activity: 252
Merit: 2
|
|
May 02, 2018, 08:17:31 PM |
|
Bunun icin bitcoinin piyasadan bir anda yok olmasi gerekiyor bence baska bir durumda olmasi olanaksin kesinlikle.
|
|
|
|
a.sena
Newbie
Activity: 238
|
|
May 02, 2018, 08:48:08 PM |
|
Ethereuma pump yaptirmak isteyen insanlarin ortaya cikardigi bir spekulasyon bence bu baska bir aciklamasi yok.
|
|
|
|
frankiemalton
Member
Activity: 196
|
|
May 02, 2018, 09:46:54 PM |
|
Geçtiğimiz birkaç yıl içinde, kripto para birimlerinin, geleneksel yatırım araçlarından başka alternatif yatırım araçları arayan yatırımcılar arasında çok iyilik kazandıkları görülmüştür. Yatırımcıların çoğu, paralarını borsa ve forex piyasası gibi geleneksel finansal piyasalara yatırırken, bu yatırımcıların çoğu, dünya ekonomisinin değişken iklimi konusunda endişelenmektedir.
|
|
|
|
hrsyrk
Newbie
Activity: 224
|
|
May 02, 2018, 10:14:01 PM |
|
bence ethereum bitcoini zaten geçti.gelişmeleri takip ederseniz sadece şu an bitcoin daha değerli gözüküyor ama uzun vadede çoktan ethereum önde..
|
|
|
|
feyd
Newbie
Activity: 79
|
|
May 02, 2018, 10:27:07 PM |
|
Bu söylem için gereken bana göre zaman içinde Bitcoin'in 5k nın altına düşmesinden geçiyor. Yakın gelecekte bu olmadıkça biraz zor gibi. Fakat bu piyasada hiçbir şeyin de imkansız olmadıgını unutmamak gerek
|
|
|
|
fullypak
Legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
|
|
May 03, 2018, 02:02:30 AM |
|
Fiyat olarak bunun gerçekleşeceğini sanmıyorum bu hayalcilik olur ancak market cap olarak bunun gerçekleşmesi ihtimal dahilindedir, Ethereumun değerleneceği ortada fakat Bitcoini geçemez.
|
|
|
|
mypat3op
|
|
May 03, 2018, 04:02:19 AM |
|
Hayal etmek serbest Ben de sıkı bir ethereumcuyum ama bu kadar ileri görüşlü değilim açıkçası, yakın bir zaman içerisinde bu gerçekleşirse feci zenginim demektir.
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
May 03, 2018, 07:48:35 AM |
|
Fiyat olarak geçmesini kimse beklemiyordur zaten Fiyat olarak bunun gerçekleşeceğini sanmıyorum bu hayalcilik olur ancak market cap olarak bunun gerçekleşmesi ihtimal dahilindedir, Ethereumun değerleneceği ortada fakat Bitcoini geçemez.
|
signature not found.
|
|
|
Asklepion
Member
Activity: 203
Merit: 15
|
|
May 03, 2018, 08:01:03 AM |
|
Market hacmi olarak altyapısındaki tokenlerle birlikte ethereum bitcoini çok rahatlıkla geçecektir fakat bitcoin king olarak kalmaya devam edecektir ve piyasanın sağlıklı büyümesi açısından böyle olmalıdır. Bitcoin ve alternatif coinlerden bahsediyoruz sonuçta..
|
|
|
|
|