Monkey1
|
|
March 23, 2018, 06:56:37 AM |
|
1 ether karsiliginda 850 coin veriyorlar ustelik bonusu da var ayrica. soruyorum coin fiyati nedir diye 1 dolar diyorlar. ben mi matematik bilmiyorum bunlar mi ? sattigin fiyat neyse onu soyle yani. tanesi 1 dolar diyosun ama daha ucuza satiyosun.
O olay bana da değişik geldi sebebi sabit ethereum kuru kullanmaları. Proje başladığında Ethereum 850 dolardı o şekilde devam ediyorlar. Aslında daha ucuzu satıyorlar niye böyle bir politika güdüyorlar anlamış değilim. Böyle bir politika güdüyorlarsa fiyatı dolar üzerinden değil ethereum üzerinden söylemek daha doğru olur. Bu piyasaya göre 1 dolarda kalması imkansız gibi .Tabii önemli olan 10 ETH atıp mesela %50 kar ile 15 ETH almak .
|
|
|
|
|
nascasto
Full Member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
|
|
March 24, 2018, 12:00:28 AM |
|
Güzel icolar çeviriyorsunuz ve lokal başlıkları güzel ve sabırlı yönetiyorsunuz elinize sağlık bounty başlığını da çevirdiğiniz de girip bakıcam eğer ilgimi çekiyorsa imzasını alıcam. Beklemedeyim multichainler bu aralar çok revaşta imzasına girmeyi düşünüyorum. Gerçi şimdi baktım hazirana kadar imza mı olur ya
|
|
|
|
Byakuya (OP)
|
|
March 24, 2018, 01:03:54 AM |
|
Güzel icolar çeviriyorsunuz ve lokal başlıkları güzel ve sabırlı yönetiyorsunuz elinize sağlık bounty başlığını da çevirdiğiniz de girip bakıcam eğer ilgimi çekiyorsa imzasını alıcam. Beklemedeyim multichainler bu aralar çok revaşta imzasına girmeyi düşünüyorum. Gerçi şimdi baktım hazirana kadar imza mı olur ya Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim Başlangıçta yaptığım çevirilerin çoğu soft capi geçmeyince ve bir ekip parayı alıp kaçınca (Uahpay) sorumluluğum olmamasına rağmen sorumluluk hissettim. Mağdur olanlar haliyle bilgi almak için size soruyor. Ben de artık ayda bir çeviri yapıyorum ama kaliteli olduğunu düşündüğüm projeleri çeviriyorum. Bounty konusuna talep olduğunu bilmiyordum o yüzden erteliyordum . İmza kampanyaları cumartesiden cumartesine sayılıyor, haftalar pazar başlıyor o yüzden bounty sayfası yarın akşama kadar yayınlanmış olur, inceler kararınızı verirsiniz. 3 ay imza çok uzun bir zaman, o süre zarfında daha iyi fırsatları kaçırma riski var. Bol kazançlar dilerim
|
|
|
|
Byakuya (OP)
|
|
March 24, 2018, 11:40:10 PM |
|
Bounty Sayfası çevrilmiştir ve 2. posttadır.
|
|
|
|
Byakuya (OP)
|
|
March 25, 2018, 04:47:08 PM |
|
Multiversum'un test uygulumasına resme tıklayarak ulaşabilirsiniz. [/
|
|
|
|
Byakuya (OP)
|
|
March 27, 2018, 07:25:40 PM |
|
Soft cap kesin olarak geçilmiştir. Şu ana kadar 5.5 milyon dolar para toplandı, soft cap 5 milyon dolardı.
|
|
|
|
Byakuya (OP)
|
|
April 01, 2018, 07:26:09 PM |
|
Multiversum Pre-ICO'da 6.2 milyon dolar topladı ve pre-ICO sonuçlandı. ICO 16 nisanda başlacaktır. Herkese bol kazançlar
|
|
|
|
|
Byakuya (OP)
|
|
April 25, 2018, 04:42:50 PM |
|
|
|
|
|
Byakuya (OP)
|
|
April 30, 2018, 04:00:11 PM |
|
Muktiversum ICO'sunun başlamasına sadece 5 saat kaldı.
4. nesil coin olduğunu iddia eden Multiversum'un bunu söylerken neyi kastettiğini hakkınıda daha önce yazdıklarımı aşağaya tekrar yazdım:
Bitcoin, klonları ve forkları birinci nesil. Bu coinlerde Proof of Work kullanılıyor. Ethereum, Neo, waves gibi coinler akıllı sözleşmelerle token oluşturmaya olanak sağlayarak 2. nesili oluşturuyor. Ölçeklenebilirlik, hız ve enerji tüketimi sorunlarını çözmek için Proof of Stake doğrulama algoritmasını kullanan coinler 3. Nesil. Paralel zincirlerin birlikte çalışması ve bu sayede 0.2 saniye gibi yüksek hızda transactiona sahip olması, iş hayatına uygulanabilir olması ve Proof of Integrity kullanılması gibi özellikleri sayesinde Multiversum ve benzerleri 4. nesil oluyor.
|
|
|
|
Byakuya (OP)
|
|
May 02, 2018, 11:11:46 PM |
|
2-3 Mayıs tarihlerinde Multiversum, Dubai'deki konferansa katıldı. Konferans dün başladı bugün de devam ediyor.
|
|
|
|
Byakuya (OP)
|
|
May 09, 2018, 11:18:14 PM |
|
ICO'da şu ana kadar toplam 7.6 milyon dolar toplandı. ICO devam ediyor ayrıntılı bilgi ve ICO'ya katılmak için https://www.multiversum.io/
|
|
|
|
Byakuya (OP)
|
|
May 12, 2018, 04:16:56 PM Last edit: May 17, 2018, 09:36:40 AM by Byakuya |
|
Eski bounty yöneticisi ile sorunlar olduğu için yeni bounty başlatıldı burdan inceleyebilirsiniz: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3556926.0Bounty'ye katılan kişi sayısı az olduğu için ve imza kampanyasında çoğu üye reddedildiği için güzel ödül kazanma fırsatı var bakmanızı tavsiye ederim.
|
|
|
|
Byakuya (OP)
|
|
May 13, 2018, 09:00:07 PM |
|
Multiversum 14-16 mayıs tarihleri arasında New York'ta düzenlenecek 2018 Konsensus'una katılacağını açıkladı. Proje için güzel bir haber.
|
|
|
|
Nboramir
|
|
May 13, 2018, 11:00:47 PM Last edit: May 13, 2018, 11:32:44 PM by Nboramir |
|
ICO başladığı ilk günlerde baktığımda pek yatırım toplayamamıştı. 4. nesil gibi söylemler de bana pek gerçekçi gelmemişti. Haberlerin falan bir etkisi oldumu yatırımlar nasıl gidiyor hocam?
|
|
|
|
Byakuya (OP)
|
|
May 14, 2018, 03:33:41 PM |
|
ICO başladığı ilk günlerde baktığımda pek yatırım toplayamamıştı. 4. nesil gibi söylemler de bana pek gerçekçi gelmemişti. Haberlerin falan bir etkisi oldumu yatırımlar nasıl gidiyor hocam?
Evet başlangıçta baya yavaş ilerliyordu ama bounty yöneticisini değiştirdiler, bir kaç konferansa katıldılar, websiteyi yenilediler bunların etkisi ile son günlerde her gün en az 200-300 bin dolar yatırım alıyor. Toplam şu ana kadar 8.6 milyon dolar toplandı.
|
|
|
|
Byakuya (OP)
|
|
May 19, 2018, 03:29:18 PM |
|
Website yenilendi burdan bakabilirsiniz https://www.multiversum.io/Yatırımlar devam ediyor, 9 milyon doları geçti. ICO'nun bitmesine 8 gün kaldı.
|
|
|
|
bmgs
Member
Activity: 519
Merit: 16
|
|
May 20, 2018, 02:01:18 PM |
|
Günlük yaşamımıza etkili bir şekilde uygulanabilen blockchain uygulamalarından biridir. Şu anda, Londra siyasi bürosu ile işbirliği içinde, Blockchain teknolojisine dayalı oy sistemi üzerinde bir uygulama geliştiriyorlar. Benzer durumu ülkemiz için hayal edin. Şu anki cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde adayların yüzbin dilekçe alması gerekiyor. Bu işlemler, fişlenmeden, güvenli bir şekilde blockchain sistemi üzerinde de yapılabilir.
|
|
|
|
Byakuya (OP)
|
|
May 21, 2018, 08:58:14 PM |
|
Günlük yaşamımıza etkili bir şekilde uygulanabilen blockchain uygulamalarından biridir. Şu anda, Londra siyasi bürosu ile işbirliği içinde, Blockchain teknolojisine dayalı oy sistemi üzerinde bir uygulama geliştiriyorlar. Benzer durumu ülkemiz için hayal edin. Şu anki cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde adayların yüzbin dilekçe alması gerekiyor. Bu işlemler, fişlenmeden, güvenli bir şekilde blockchain sistemi üzerinde de yapılabilir.
Katılıyorum, blockchain teknolojisi ileride bir çok alanda kullanılacak ve bunlardan biri de seçimler de olabilir. Hacklenemez yapısı güven oluşuturuyor ancak buna siyasilerin ve halkın da güvenmesi gerekli.
|
|
|
|
|