Yazılım mühendisi olarak tek başıma girişmeyeceğim bir iş ama dediğiniz gibi githup üzerinden açık kod kaynaklı bir çalışma yaparsanız benimde çorbada tuzum olabilir. Lakin unutmayın ne kadar mükemmel bir script yazarsanız yazın en nihayetinde market kapasiteniİ ortaya koyacak olan sizin kapital sermayenizdir yani bu iş sadece script ile bitmiyor
Şimdiden başarılar.
sen mi yazılım mühendisisin oha ya asp kullanan yazılım mühendisi ha puhahhaha kıçımla gülüyorum
TEKNOLOJİDEN ÇOK UZAKSINIZ
bu kafa ile anca sürünürsün başka bir bok olmaz.
Ulan piç kurusu ,her yerde karşıma çıkıyorsun bi yeter. Seviyemi koruyayım ağzımı bozmayayım dedim ama illa çileden çıkarttın. Konularıma aşağılayıcı mesaj yazarsın özelden söversin sana bu hakkı kim veriyor ergen sıpası
Ananın babanın evinde oturup onların parasıyla alınan bilgisayardan artistlik yapıyorsun
Benim Türkiye ikamet adresim Demirtaş mahallesi 77049 sokak no 6 Mersin.
25 Nisan itibariyle Türkiyedeyim, mersindeyim
Yaşım 40
Seni 40 kez ağlatarak özür diletip videonu şu forumda paylaşmazsam adam değilim.
Az delikanlı ol Benim yazdığım gibi açık adresini yaz bana.
Hiç monoloğa girme , yok yapamazsın. Falan filan deme direk adresini yaz yemin olsun üstüne tek cümle yazmayacağım taki kapına dayanana kadar. sonra bak Elmi Yaman beymi Yaman
Hadi bakalım ,,, adresmi gelecek boş cümleler mi
Yavşak göt.