xxxgr
Member
Activity: 336
Merit: 10
Metahash
|
|
June 21, 2018, 06:26:10 AM |
|
Benim korkum 7500usd altıydı ve geldi. Muhtemelen 4500usd civarı da gelecek. Yeni yatırımım için o anı bekliyorum. Ne zaman piyasa düşecek olsa tether a yükleniyor millet. Biz cesaret edip giremiyoruz
|
|
|
|
tattata16
Newbie
Activity: 42
Merit: 0
|
|
June 21, 2018, 08:02:08 AM |
|
Beklenen gün gelecek ise çekilen çile kutsaldır.Yeni bir yükselişin çok yakında olduğunu düşünüyrm.
|
|
|
|
tarangogu
|
|
June 21, 2018, 09:02:01 AM |
|
Az bir kıpırdanma olsa hemen büyük sıçrama geliyor haberleri çıkıyor. Bence yükseliş yaz döneminden sonra yani 3-4 ay sonra başlayacak. O yüzden elimizdekilere sahip çıkıp beklemekten başka çaremiz yok
|
|
|
|
Xexen4
|
|
June 21, 2018, 09:06:08 AM |
|
yaz sezonunda ekstrem bir durum olmadıkça yükseliş beklemek hayalcilik olur. eylül sonu gibi markette ivmelenme görülür. haziran içinde yükseliş değil de bir toparlanma görünürse bu şekilde hodl a devam ederim, temmuzda da baskı devam ederse altlardan btc ye geçiş daha mantıklı gibi duruyor.
|
|
|
|
zaza4700
Newbie
Activity: 252
|
|
June 21, 2018, 09:23:35 AM |
|
vallah sevgili canım kardeşim ben şahsen yükselişin geleceğini şimdilik sanmıyorum ama ilerleyen günlerde geleceğini düşünüyorum eyer gelirse yükseliş kimse tutamaz
|
|
|
|
gmcobx
Newbie
Activity: 84
|
|
June 21, 2018, 10:11:06 AM |
|
6200usd civarlarından direnç görecek diyorlar fakat altına düşerse biraz daha bırakabilir. Buralar bence psikolojik sınır
|
|
|
|
Allonee
Member
Activity: 392
Merit: 11
|
|
June 21, 2018, 02:01:58 PM |
|
Neden yazdan bir şey beklememk gerekiyor ki? Şu an akümülasyona girmişiz gibi görünüyor. Biraz daha yatay gidip yukarı yönlü harekete başlayacağız gibi duruyor. Ayrıca wyckoff şu ana kadar kusursuz çalıştı springteyiz çıktığımızda yukarı yönlü hareket başlayacaktır.
|
|
|
|
vuanhtuanfpt
|
|
June 21, 2018, 02:43:26 PM |
|
genel kanaat yükselişin ve büyük toparlanmanın yıl sonunda geleceği. bu aralar yükselişe dair emare görmek mümkün değil. gerçekten yatay giden piyasayı izlemek ve yerinde sayan sepete bakmak sinir bozucu.
|
|
|
|
tanatoid
Jr. Member
Activity: 157
Merit: 3
|
|
June 21, 2018, 05:28:54 PM |
|
genel kanaat yükselişin ve büyük toparlanmanın yıl sonunda geleceği. bu aralar yükselişe dair emare görmek mümkün değil. gerçekten yatay giden piyasayı izlemek ve yerinde sayan sepete bakmak sinir bozucu.
Kesinlikle sabır da bir yerde sınıra dayanıyor. O yüzden belli noktalara bildirimler kurup biraz kafa dinlendirmek fırsattan faydalanmak gerek.
|
korona ♛ CROWN YOUR LIFE! ♛ Be always in control with the Korona Coin.
|
|
|
SRKNGL
Member
Activity: 476
Files.fm - Store, Share and Sell Files
|
|
June 21, 2018, 05:44:18 PM |
|
Marttan beri yükseliş bekliyoruz bir türlü gelmedi bu yükseliş sezonu. Belki bu sene hiç göremeyeceğiz yükseliş sezonunu
|
|
|
|
Allonee
Member
Activity: 392
Merit: 11
|
|
June 21, 2018, 05:44:47 PM |
|
Artık o yükseliş gelmeli. Konu martta açılmış haziranı bitirdik neredeyse. Eğer yükselecekse artık başlamalı ne zaman kaldı ne sabır. Bu 2 ayda yükselişe başladık başladık yoksa bu seneyi silmemiz gerekecek gibi görünüyor.
|
|
|
|
mehmet312
|
|
June 21, 2018, 05:49:44 PM |
|
Gönül ister ki yükselişler gelsin ama piyasaya bakınca hiç de öyle bir hal yokmuş gibi görünüyor, mayısta gelir dedik mayıs beter geçti haziran dedik o daha kötü geçiyor, bakalım artık temmuz ağustos ne olursa.
|
|
|
|
myhometalk
|
|
June 21, 2018, 05:49:53 PM |
|
sabırlı olalım yükseliş yakın tarihte değil bir kaç ay sonra da olabilme görüntüsüne dair belirtiler var. sert yükseliş için koşullar eksik, sıcak para, talep artışı ve olumlu hava olduğunda yükseliş gelecek.
|
|
|
|
coinbergh
Member
Activity: 532
Merit: 29
|
|
June 21, 2018, 05:56:53 PM |
|
Yıllarıdr Dünya Kupası'nı böyle beklemedik, artık gelecekse gelsin şu yükseliş.
Bitcoin yükselmeye başlasa ve $10k bandını aşabilse gerisi gelecek gibi duruyor ama bir türlü dirençleri kırıp yükselemiyor. Bunda hack dalgaları, SEC soruşturmaları falan etken olarak görülse de, umarım başka engellerle karşılaşmadan yükseliş trendine doğru adım atarız. Yeni yatırımcılar ve piyasanın rahata ermesi için yükseliş artık gelmeli.
|
|
|
|
acmrl
|
|
June 21, 2018, 07:02:02 PM |
|
Bence de şuan için yükseliş beklemeyin zaten yükselişler gelcek olmaya yakın olsa hissettirir, olumlu haberler görmeye başlarız icolar düzene girer haberlere vesaire çıkar ilgi artar gibi gibi.
|
|
|
|
depecoin
Jr. Member
Activity: 294
Merit: 1
|
|
June 21, 2018, 07:10:07 PM |
|
yarın yine eth 500 doların altına düşer ben 533 den usdt ye geçtim ben geçtim diye düşmez ama bana uymayın arkadaşlar.
|
|
|
|
Meowtwo
Member
Activity: 268
Merit: 12
|
|
June 21, 2018, 11:30:53 PM |
|
şahsen yakın zamanda yükselişe geçeceğini zannetmiyorum. biraz daha zamanın olduğunu düşünüyorum.
|
|
|
|
virtfund
|
|
June 21, 2018, 11:44:15 PM |
|
Yükseliş çoktan gelmeliydi aslında sanırım beklete beklete bezdirecekler bizi sonra ansızın yükselişe geçecekler, şaşırtmayı seven bir piyasa, moral açısından yatırımcının durumu çok vahim, tabii ki sabır diyoruz.
|
|
|
|
KoinGuru17
Member
Activity: 294
|
|
June 22, 2018, 12:08:43 AM |
|
Buna benzer acilan kacinci baslik bilmiyorum. Keske artik bekledigimize degse de yukselis gelse. Su Aralik ayindaki yukselislerin yarisi kadar yukselis olsa.
|
|
|
|
wisedeepe
Newbie
Activity: 30
|
|
June 22, 2018, 02:08:18 AM |
|