Arkadaşlar biliyorum piyasa bunalımda, biliyorum karanlık günler geçiriyoruz. Ama ''gecenin en karanlık anı şafağa en yakın an''dır. Yani güneşli günler yakındadır. Bizim yapmamız gereken şeyse krizleri fırsata çevirmektir. Şimdi hem teknik analize hem de projeleri ile güven veren coinleri inceleyelim. Bakalım hangi coinler ne durumda ve alım yaparsak muhtemel kazancımız ne olacak. Son bir şey daha söyleyeyim. Bir iki günde x5-x10 bekleyen varsa iddaa, poker, at yarışı vs oynasın. Ben uzun dönem olarak bu analizi yapacağım.
İlk olarak ADA coini yani CARDANO'yu inceleyelim.
CARDANO fibonaccide 0.786'nın altında bulunuyor. 0.786 kritik seviyedir ve genelde coinler bu seviyenin altına pek de düşmezler. Yani şu anda CARDANO almanın zamanı. Belki bir miktar daha düşebilir ancak bu noktadan döner ve eski seviyelerine gelirseki oda yaklaşık olarak 1.25-1.30 dolar civarlarındadır. CARDANO 0.15 dolar seviyelerinde bulunuyor ve bu durumda kazancımız dolar bazında tamı tamına x8 olacak. CARDANO altcoinler içerisinde en çok güven veren coinler arasında olmakla birlikte, sağlayacağı olası karlada listemde ilk sırada yer almaktadır. Bu arada hatırlatmakta fayda var bir, iki güne olacak demiyorum. Biraz sabırlı olursanız bu kazancı sağlayabilirsiniz.
İkinci sırada RİPPLE var.
RİPPLE'yi uzun uzadıya anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum. Çünkü anlaşma sağladığı firmalar bilindik ve büyük firmalar. Ayrıca planladığı doğrultuda ilerlemesi de onun ktipto paralar piyasasında üçüncü sırada olmasını sağlıyor.
Şimdi fibonacci grafiğine bakalım.
Ripple'de Cardano gibi fibonacci grafiğinde 0.786'nın altında bulunuyor ve dediğim gibi coinler genellikle bu seviyenin altına pekte düşmezler. Şu anda piyasa bunalımda olduğundan bu seviyelerde seyrediyor. Ancak toparlanma olduğunda Ripple yükselecek ve eski seviyesini de geçerek bize yaklaşık olarak x5 civarlarında kazanç sağlayacaktır.
Üçüncü sırada Stellar Lumens (XLM) var. Şimdi bu coini inceleyelim.
XLM'i tercih etmemin en önemli sebebi Ripple'nin alt yapısına çok benzemesi ve Ripple ile birlikte hareket etmesidir. Yani Ripple artacak derken XLM düşecek dersem ayıp etmiş olurum
Stelların fibonacci grafiğine baktığımızda tam olarak 0.786 seviyesini test ettiğini görürüz. Stellar'da bu bunalımdan kurtulup eski seviyelerinide geçerek. Hatta bana göre 1 dolar seviyelerine ulaşarak bize yaklaşık olarak x5 kazanç sağlayacaktır.
Son olarak da ETHlend'i inceleyelim.
ETHLend, Ethereum Ağı üzerinde kurulmuş merkezi olmayan bir eşten-eşe (peer-to-peer) borç verme uygulamasıdır. Güvenli ve şeffaf borç vermeyi etkinleştirmek için blok zincir (blockchain) teknolojisini kullanır. Ben bu projeye en başından beri güvendiğimden sizlere de burada önermek istedim.
ETHlend'de fibonacci grafiğinde 0.786'nın altında bulunuyor. Eski seviyesine dönmesi halinde bile x5 yapacaktır. Ancak benim bu projeye güvenim var ve en az x10 yaptıracağını düşünüyorum.
Size dört tane altcoin önerisinde bulundum kendi araştırmalarınızı da yaptıktan sonra bunlara çeşitli miktarlarda yatırım yapabilirsiniz. Hepsine eşit miktarlarda yatırım yaptığınızı düşünürsek ortalama olarak size x7 kazanç getirebileceğini görüyoruz.
Elimden geldiğince sizlere teknik analizle birlikte bir sepet oluşturdum. Yatırım yapıp yapmamak tamamen size kalmış. Teknik analizde veya diğer tanımlamalarımda hatamız olduysa affola.
UYARI: Altcoin sepetini dolar bazlı oluşturmanız lazımki belirttiğim karlara ulaşabileseniz. Sadece ETHlend'i BTC bazlı yorumladım.