|
hmsr
Full Member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
|
|
March 22, 2018, 01:10:07 PM |
|
Devletlerden bağımsız bir şey yapmaları imkansız bakmayın siz blockchain merkeziyetsiz kontrol edilemez dediklerine.
|
|
|
|
Killermoney35
|
|
March 22, 2018, 01:13:01 PM |
|
Bende ortalık niye kızardı diyorum amk ama bu bi sebep midir şimdi piyasayı düşürmek için.Şahsen bu habere bakıpta elimdekileri satmıyorum satmayıda düşünmüyorum.Peki insanlar neden satıyor onuda anlamıyorum.bildiğin boktan bi işe dönüşmeye başladı artık.herşey yoluna girdi derken böyle saçmasapan haberler mahvediyor piyasayı malesef.kuş uçsa piyasa düşüyor amk
|
|
|
|
gorkem19888
|
|
March 22, 2018, 01:15:25 PM |
|
bu pıyasada da ne kadar cok korkak var mk. her sıke satıyorlar buna ben ınanmıyorum bunda balına serefsızlerının ısı vardır. yoksa senın benım gıbı adamlar bu haber ıcın elındekı bıtcoınlerını neden satsın kı ? satması ıcın ya mal ya da gerızekalı olması lazım.normal ınsanlar olamaz bole haberler ıcın elındekılerı satanlar. zaten 9 000 doları gecmesıne bır turlu ızın vermıyor serefsızler
|
|
|
|
Sagaris
Jr. Member
Activity: 267
Merit: 6
Crypto Worker
|
|
March 22, 2018, 01:17:17 PM |
|
Yatırımcıların devletlerden korkmaması gerek. Bir bakanın ağzından çıkan söz bile piyasada olumsuz bir hava yaratabiliyor. Kriptonun mantığına aykırı bir şey bu. Korkmayın arkadaşlar. Hiçbir devlet, hiçbir kurum bu kadar yatırımcının olduğu, bu kadar büyük bir borsayı tehdit edemez.
|
If you like it, you can give Merit!
|
|
|
jamesawyer (OP)
|
|
March 22, 2018, 01:17:43 PM |
|
bu pıyasada da ne kadar cok korkak var mk. her sıke satıyorlar buna ben ınanmıyorum bunda balına serefsızlerının ısı vardır. yoksa senın benım gıbı adamlar bu haber ıcın elındekı bıtcoınlerını neden satsın kı ? satması ıcın ya mal ya da gerızekalı olması lazım.normal ınsanlar olamaz bole haberler ıcın elındekılerı satanlar. zaten 9 000 doları gecmesıne bır turlu ızın vermıyor serefsızler
malasef öyle sen ben satmıyoruz ama balinalar bu haberleri çok guzel manıpulasyon ıcın kullanıyor bı satıs yapıyor market orderla fıyat bı anda cakılınca ınsanlar panıkleyıp satmaya baslıyor. kucuk bır kar tanesı oluyor sana çığ.
|
|
|
|
karayaman
|
|
March 22, 2018, 01:29:16 PM |
|
işin iyice bokunu çıkardılar a deseler düşüyor b deseler düşüyor allahtan icx yerinde duruyor en azından o moral oluyor
|
|
|
|
jamesawyer (OP)
|
|
March 22, 2018, 01:29:32 PM |
|
evet hemen ardından binance dan acıklama geldi. Japonya' dan öyle bir uyarı almadıgına dair. Yine Balinaların oyununa gelmişiz gibi duruyor.
|
|
|
|
Mugur2
Jr. Member
Activity: 336
Merit: 2
|
|
March 22, 2018, 01:41:18 PM |
|
Adamlar milyon dolarlar yatırıyor hocam %5-%10 kar bile mükemmel rakamlara denk geliyor kısa vadede, o durumda olsak belki biz de böyle davranırdık bilemiyorum
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
March 22, 2018, 01:43:00 PM |
|
Bununla yetinmezler yine bir yalan haber sürerler piyasaya.Piyasa düşerken de satanlar sadece balinalar değil.Satıp daha ucuzdan almak isteyenler de bu kervana katılıyorlar.Nereden döner satanlar terste kalır mı bilinmez ama risk alıyorlar kazanmak için.Kaybetmek de var işin ucunda.Şu bir gerçek ki piyasayı balinalar yönetmeye çalışıyorlar.Güçlü alımlar gelmediği müddetçe böyle iniş ve çıkışlar yaşarız.
|
|
|
|
batux
Newbie
Activity: 98
Merit: 0
|
|
March 22, 2018, 01:49:33 PM |
|
Bu kadar manipülasyona açık başka bir piyasa yeryüzünde yoktur herhalde Birileri istediği an yükseliş sağlayabiliyor, istediği an düşüşe geçiriyor. Kararlı bir davranış beklemek zor böyle koşullarda. Balinalar arasında biz çirozlar eziliyoruz
|
|
|
|
megadeth1992
Member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
|
|
March 22, 2018, 01:52:00 PM |
|
Admalr biz gibi küçük paralarla oynamiyorlar. Küçük bir yükseliş bile adamların mükemmel kar etmelerini sağlıyor. O yüzden kafalari esiyor dusuruyorlar bi bakıyorsun aşağıya inince tekrar alıyorlar. Adamlar yolu bulmuş. Arada biz gibilerde işte ezilip gidiyoruz maalesef.
|
|
|
|
desciglio2
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
March 22, 2018, 01:54:51 PM |
|
Kripto paralardaki kırgınlık ürkütücü bir hale gelmeye başladı. En ufak bir olumsuz gelişmede dahi çok fazla tepki geliyor ve fiyatlar düşüyor. Şu durumun bir de tersini yaşasak artık, özledik gerçekten
|
|
|
|
Cashcash
Sr. Member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
March 22, 2018, 01:56:19 PM |
|
Sisteme para girişi olmadığı için hacim çok düşük ,en ufak bir haberde düşmesine neden oluyor.
|
|
|
|
SheldonLeeCooper
|
|
March 22, 2018, 02:16:25 PM |
|
Bu söyletileri çıkaranın da, sanki çok önemli ve kötü bir habermiş gibi Bitcoinin anında 10 Dolara düşeceğini düşündüren balinalara uyup panik satışı yapanlarında ..... Piyasanın içine ettiniz aq. https://9gag.com/gag/a6oo7ZA
|
|
|
|
jamesawyer (OP)
|
|
March 22, 2018, 02:32:53 PM |
|
Bu söyletileri çıkaranın da, sanki çok önemli ve kötü bir habermiş gibi Bitcoinin anında 10 Dolara düşeceğini düşündüren balinalara uyup panik satışı yapanlarında ..... Piyasanın içine ettiniz aq. https://9gag.com/gag/a6oo7ZAhocam yalnız supermıs paylastıgınız video hosuma gitti
|
|
|
|
elcezireex
|
|
March 22, 2018, 02:39:33 PM |
|
Göz göre göre inasanlar nasıl manipüle olupta satıyorlar anlamıyorum böyle haberler olmasa belki şuan btc kendini 10k üstüne atmıştı
|
|
|
|
alikaya58
|
|
March 22, 2018, 02:49:10 PM |
|
Vay anasını ya hep bu haber sıtelerı yapıyor para alıyorlar manıpule edıyorlar sonra dusurup alttan toplatcaklar balınalara vay anasını
|
|
|
|
macit800
Member
Activity: 322
Merit: 40
“The Premier Digital Asset Management Ecosystem”
|
|
March 22, 2018, 02:54:33 PM |
|
Farkli taraflardan gercek anlamda FUD calismalari yapiliyor. Bir yandan yeni ICOlara reklam engeli diger taraftan varolan borsalara saldirilar vs. Butun bunlara ragmen gayet iyi yolda oldugumuzu dusunuyorum.
|
|
|
|
Carolinawiestput28
Jr. Member
Activity: 154
Merit: 1
|
|
March 22, 2018, 03:00:37 PM |
|