karayaman (OP)
|
|
March 23, 2018, 06:52:37 PM Last edit: March 23, 2018, 07:19:18 PM by karayaman |
|
Merhaba arkadaşlar geceleri araştırma yapmayı seviyorum farklı farklı yerlerde konuları türkçeye çevirip okuyorum.Geçen bir sitenin konusuna denk geldim site oldukça güzel bounty kampanyaları sitede ayrıntılı listelenmiş.Bir çok arkadaşın işine yarayacağını düşünüyorum. https://bountyplatform.io/
|
|
|
|
AlyattesLydia
|
|
March 23, 2018, 06:55:16 PM |
|
Güzel bir paylaşım olmuş, bounty'e girmeden önce bu siteden de takip etmek fayda sağlayacaktır.
|
|
|
|
|
mustafayasinsenturk
|
|
March 23, 2018, 07:55:41 PM |
|
Gerçekten güzel paylaşım ico listeleme sitelerinde bounty bulmaya uğraşıyordum ama tüm projeler reklam vermiyordu buralar bu iyi oldu.
|
|
|
|
Coinredd
|
|
March 23, 2018, 08:07:59 PM |
|
site çok güzel ya tek tek altcoinlerden bounty arama derdini ortadan kaldırmış ayrıca birde galiba puanlamış çok beğendim ben teşekkürler.
|
|
|
|
mtahanci48
|
|
March 23, 2018, 08:13:15 PM |
|
kim yaptıysa eline sağlık valla. bravo
|
|
|
|
Beyzade
Jr. Member
Activity: 112
Merit: 1
|
|
May 04, 2018, 07:07:04 AM |
|
Güzel olmuş tebrik etmek lazım
|
NAVIBRATION - feel your way The way of knowing the world, reinvented https://www.navibration.com/
|
|
|
Sakaleyn_40
|
|
May 04, 2018, 08:06:42 AM |
|
Paylaşım için teşekkürler. Site çok güzel. Raporlamaya gerek yok. Şeffaflık olması ve raporlama istememesi çok iyi darısı bountyhivenin başına.
|
|
|
|
burkay
Full Member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
|
|
May 04, 2018, 08:23:30 AM |
|
Uzun süredir yürürlükte olan bir bounty websitesi ama yine bitcointalk üzerinden işlem yapmanız gerekiyor, raporlamaisteyen kampanyalar var, orada bountylerin yayınlanması çok birşey ifade etmiyor, raporları sonuçta bitcointalk üzerinden sunmak zorundasınız.
|
|
|
|
medlucky
|
|
May 04, 2018, 10:46:15 AM |
|
güzel platform ama burda şeyi anlayamadım hesap kayıtlarımızı setting den yaptıktan sonra örneğin twitterdan paylaşım yaptıktan sonra herhafta raporlama gerekiyormu yoksa sistem bizim adımıza otomatik raporluyormu.örneğin bountyhive.io da raporlama yok
|
|
|
|
kim-yon
|
|
May 04, 2018, 11:56:50 AM |
|
Gayet başarılı ve faydalı olmuş . Umarım güncelliği korur .
|
|
|
|
Dyatrev
|
|
May 04, 2018, 12:51:02 PM |
|
Bu tarz siteler bu ara revaçta. En güzel yanıda rapor istememesi. Sırf bu rapor olayı yüzünden az verse dahi sylonun kampanyalarına katılıyorum sadece.
|
|
|
|
velho
Member
Activity: 137
Merit: 10
|
|
May 18, 2018, 12:07:41 PM |
|
Şahsen bu tür platformlardan bountylere katılmayı sevmiyorum cogu hak edılenı vermıyor verse bıle degersız oluyor.Şahsen önceki platformlardan da gördügümüz gibi.Ama yeni arkadaşlar için gayet güzel bir konu olmuş dostum ellerine sağlık.
|
|
|
|
Beyzade
Jr. Member
Activity: 112
Merit: 1
|
|
May 25, 2018, 07:41:01 AM |
|
Siteyi bende yeni keşfettim güzel bir bounty manager sitesi olmuş şuanda 10a yakın bttda raporlama yapmadan twitter Facebook gibi kampanyalara direk katılabiliyorsunuz stakeleri site otomatik olarak kendi gönderiyor herhangi bir raporlama yapıp paylaşmanıza gerek yok Ayrıca spreedsheatde var herşey şeffaf çok hoşuma gitti bu site
|
NAVIBRATION - feel your way The way of knowing the world, reinvented https://www.navibration.com/
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
May 25, 2018, 07:52:37 AM |
|
Her şeyi el altında tek bir yerden bulmak çok iyi olmuş. Yapanın ellerine sağlık. Yer imlerime ekledim sıklıkla kullanacağım muhtemelen. Bilgilendirme için teşekkürler.
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
cangxang
Member
Activity: 114
|
|
May 25, 2018, 08:17:08 AM |
|
Sürekli ıco bounty konusu araştırmaktansa bu site işimi gayet hızlı bir şekilde çözeceğe benziyor yapan arkadaşların eline sağlık. Bu tür bi site arıyordum zaten buldum sonunda
|
|
|
|
husdemba
Full Member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
|
|
May 25, 2018, 08:23:27 AM |
|
Ödül kampanyalarına katılım konusunda olası getirilerine dair çok bir kaynak bulamıyoruz. Bu platform elimizin altına bir seçenek daha koyacak ve araştırmalarımızı daha değerli yapacak gibi duruyor.
|
|
|
|
DarkXen
|
|
May 25, 2018, 08:36:06 AM |
|
Buda bountyhive gibi bir şey mi ? Böyle bir iki bounty sitesi ile karşılaşmıştım ama maalesef getirileri çok düşük oluyor. Yine en iyisi bitcointalk üzerinden yürüyenlerde. Bounty olayında görevler ne kadar kolay olursa o kadar çok katılımı ve multi oluyor bu da kaliteyi ve geliri düşürüyor.
|
|
|
|
cangxang
Member
Activity: 114
|
|
May 25, 2018, 08:43:00 AM |
|
Buda bountyhive gibi bir şey mi ? Böyle bir iki bounty sitesi ile karşılaşmıştım ama maalesef getirileri çok düşük oluyor. Yine en iyisi bitcointalk üzerinden yürüyenlerde. Bounty olayında görevler ne kadar kolay olursa o kadar çok katılımı ve multi oluyor bu da kaliteyi ve geliri düşürüyor.
Bountyhive gibi değil sanırsam. Ben öyle anladım yani benim için bountylerin bir yerde olması çok güzel oldu bountymanager ismine kadar yazımış adamlar gayet başarılı buldum siteyi.
|
|
|
|
bekserson
Jr. Member
Activity: 266
Merit: 2
|
|
May 25, 2018, 08:46:56 AM |
|
iki sorum var.
bountyhive spreadsheet yayınlayacağını söyledi bountyplatform da bu var mı? ikincisi KYC istiyorlar mı? Bounty managerlere bakıyorum çok sayıda eklenmiş. Sylon, Tokensuite takımı ve dahası. bunlar sırf listeleme mi bu site üzerinden katılım mı oluyor.
|
Connecting Dual-Crypto into the Real World G M B Platform Pre-Sale Coming Soon!
|
|
|
|