muteahhit
Member
Activity: 364
Merit: 20
|
|
April 11, 2018, 08:06:48 AM |
|
Hala alim firsati gorenler var cok garip geliyor gercekten. Tamam toplu bir guven olsa anlarim ama sayili insanla yukselmez bitcoin.
|
|
|
|
ZENC
|
|
April 11, 2018, 01:30:33 PM |
|
Hala alim firsati gorenler var cok garip geliyor gercekten. Tamam toplu bir guven olsa anlarim ama sayili insanla yukselmez bitcoin.
Bugün şöyle bir tweete denkgeldim bir bakın bence bu konuyla ilgili. Ben de size katılıyorum ve şuan için daha fazla değer kaybetmemesinin bir sebebi varmış. https://twitter.com/nihatvergili/status/984011480797515776
|
|
|
|
qwerty00
Newbie
Activity: 16
Merit: 0
|
|
April 11, 2018, 01:42:16 PM |
|
Her ne olursa olsun gelecek bitcoin tarzında bir kripto paraya ihtiyaç duyacak. 2000$ seviyelerine düşsede devamında sıçrama yapacağını ya da zamanla eskisinden de güçlü olacağını düşünüyorum. Bekleyip göreceğiz..
|
|
|
|
pomknos
Jr. Member
Activity: 126
Merit: 1
|
|
April 11, 2018, 04:30:32 PM |
|
Çok doğru bir yaklaşım bende sizin gibi düşünüyorum pek lehimize olmasa da tarih tekerrürden ibarettir,ama umudumuzuda kaybetmemek gerek belki bir gün başarılı oluruz bu işte.
|
|
|
|
motors
Sr. Member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
|
|
April 11, 2018, 04:44:49 PM |
|
En son Paribu'da 20.000TL'yi gördüğü zaman alım yapmıştım. Elde gene nakit tutuyorum, tekrar bir düşüş daha yaşarsa tekrar alım yapacağım. Elinde parası olan için güzel fırsatlar sunuyor gibi görünüyor Bitcoin.
|
One day, all people will use crypto money instead of paper money.
|
|
|
Meowtwo
Member
Activity: 268
Merit: 12
|
|
April 11, 2018, 05:39:16 PM |
|
Sanmıyorum 2000 doları göreceğini fakat o seviyelere düşerse altcoinlerden ok zarar edilir. Herkes bitcoine yüklenir mantıklı olarak tam bir alım fırsatı olur. Altcoinden edilen zararlar hatta daha fazlası bile kazanılabilir.
|
|
|
|
bitcoinbcn
|
|
April 13, 2018, 09:55:21 AM |
|
2000 seviyeleri çok kolay görülür diyemiyorum ancak yine de kotu gunler için kenarda ayırdığım 3-5 kuruş var eger gorurse btc nezdinde cok ciddi bir sıcrama goruruz ve ıbre btc tarafına kayar haliyle. Gormemiz mi iyi gormememiz mi bilemedim?
|
|
|
|
ZENC
|
|
April 13, 2018, 10:03:34 AM |
|
2000 seviyeleri çok kolay görülür diyemiyorum ancak yine de kotu gunler için kenarda ayırdığım 3-5 kuruş var eger gorurse btc nezdinde cok ciddi bir sıcrama goruruz ve ıbre btc tarafına kayar haliyle. Gormemiz mi iyi gormememiz mi bilemedim?
Görmemiz iyidir bence. Dibi görüp kuvvet almadan yapılan her sıçrama sadece çırpınıştır bu piyasa için. Son hareketlerine bakarsanız görürsünüz. Ne sıçrayabiliyor ne batıyor.
|
|
|
|
aba1959
Member
Activity: 336
Merit: 10
|
|
April 13, 2018, 10:13:16 AM |
|
ben bu fikre katılmıyorum.fiatın 6000 usd altına düşeceğine inanmıyorum.zira 1 btc üretim değeri minimum 6000-6500 dolar arasında .bu nedenle alt sınırı belli olan bir ürünün fiatının bunun altına düşmesi ekonomik olarak mümkün görülmemektedir
|
|
|
|
ZENC
|
|
April 13, 2018, 10:57:38 AM |
|
ben bu fikre katılmıyorum.fiatın 6000 usd altına düşeceğine inanmıyorum.zira 1 btc üretim değeri minimum 6000-6500 dolar arasında .bu nedenle alt sınırı belli olan bir ürünün fiatının bunun altına düşmesi ekonomik olarak mümkün görülmemektedir
Bitcoin 1000$ iken kazım yapılamıyor muydu? Çok mu pahalıya geliyordu. Şuan bu maliyet hesapları dönüyor o yüzden böyle düşünüyorsunuz. Yarın bir bakmışsınız başka bir maliyet hesaplaması yapılmış.
|
|
|
|
tinywestler
|
|
April 13, 2018, 11:36:01 PM |
|
Bitcoin 1000$ iken kazım yapılamıyor muydu? Çok mu pahalıya geliyordu. Şuan bu maliyet hesapları dönüyor o yüzden böyle düşünüyorsunuz. Yarın bir bakmışsınız başka bir maliyet hesaplaması yapılmış. hocam ben müdahil olayım tartışmaya şimdi 1000 dolarken de 1 dolarken de kazılıyordu ama o zaman zorluk kolaydı, o zaman satılan cihazların hızı ve fiyatı belliydi, roi sini yapıyordu alanlar şimdi alanlar da roisini yapması için belli şartlar lazım, şu an 1000 dolar olsa s9 lar bile çöp bu arada 1 btc maliyeti 6000 dolar değil, şu anki kurla 3400 dolar civarıdır ( safi elektirik) yani cihaz diyelim var cihaz masrafınız 0, 3400 dolarlık elektrik ile 1 btc üretirsiniz, ister 1 makina olsun ister 50 makina
|
|
|
|
ZENC
|
|
April 13, 2018, 11:45:22 PM |
|
Bitcoin 1000$ iken kazım yapılamıyor muydu? Çok mu pahalıya geliyordu. Şuan bu maliyet hesapları dönüyor o yüzden böyle düşünüyorsunuz. Yarın bir bakmışsınız başka bir maliyet hesaplaması yapılmış. hocam ben müdahil olayım tartışmaya şimdi 1000 dolarken de 1 dolarken de kazılıyordu ama o zaman zorluk kolaydı, o zaman satılan cihazların hızı ve fiyatı belliydi, roi sini yapıyordu alanlar şimdi alanlar da roisini yapması için belli şartlar lazım, şu an 1000 dolar olsa s9 lar bile çöp bu arada 1 btc maliyeti 6000 dolar değil, şu anki kurla 3400 dolar civarıdır ( safi elektirik) yani cihaz diyelim var cihaz masrafınız 0, 3400 dolarlık elektrik ile 1 btc üretirsiniz, ister 1 makina olsun ister 50 makina Haklısınız hocam yalnız iş durdurmak diye bir şey var. Yani madencilerin yarısı kazımı bırakırsa zorluk düşmez mi? Tam emin değilim ama böyle bir şey okumuştum bir yerde. Böyle olunca daha az maliyetle daha fazla kazım yapılmaz mı? Bitcoin değeri bunun altına düşemez denilen konuya sitemim. Elbette düşer ve ona göre de pozisyon alınır. İmkansız bir şeymiş gibi algılanmasın yani.
|
|
|
|
jakdanyel
Sr. Member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
|
|
April 14, 2018, 08:52:22 AM |
|
Bu saatten sonra o kadar düşebileceğini düşünmüyorum ben açıkçası. Tabi ki olağanüstü gelişmeler olmazsa. Yıl sonuna kadar en az 15 bin doları görecektir diye tahmin ediyorum.
|
| Peach BTC bitcoin | │ | Buy and Sell Bitcoin P2P | │ | . .
▄▄███████▄▄ ▄██████████████▄ ▄███████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄███████████████████████▄ █████████████████████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ▀███████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀███████████████████▀ ▀███████████████▀ ▀▀███████▀▀
▀▀▀▀███████▀▀▀▀ | | Available in EUROPE | AFRICA LATIN AMERICA | | | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
███████▄█ ███████▀ ██▄▄▄▄▄░▄▄▄▄▄ █████████████▀ ▐███████████▌ ▐███████████▌ █████████████▄ ██████████████ ███▀███▀▀███▀ | . Download on the App Store | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
▄██▄ ██████▄ █████████▄ ████████████▄ ███████████████ ████████████▀ █████████▀ ██████▀ ▀██▀ | . GET IT ON Google Play | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ |
|
|
|
wallet
Full Member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
|
|
August 01, 2018, 10:54:08 PM |
|
Bitcoin için üretim maliyeti limitleri var. Üretim maliyeti altına gerileyen bir fiyat kriz çıkaracağı için bu üretim maliyeti altında fiyat beklemeyin. Benim hedefim 10k fiyatı gördüğümde satış yapmak altında bir fiyata satış yapmam.
|
|
|
|
heroise
Member
Activity: 224
|
|
August 02, 2018, 09:48:24 AM |
|
Düşüşün devam etmeyeceğinin garantisi yok elbette ancak devam etse bile 2000 doları görmesinin ihtimali yok bence. Bu değer bitcoinin inebileceği seviyenin çok altında. Ben 5000 doların altına düşeceğini zannetmiyorum.
|
|
|
|
vycl87
|
|
August 02, 2018, 10:05:55 AM |
|
Düşüşün devam etmeyeceğinin garantisi yok elbette ancak devam etse bile 2000 doları görmesinin ihtimali yok bence. Bu değer bitcoinin inebileceği seviyenin çok altında. Ben 5000 doların altına düşeceğini zannetmiyorum.
Bende aynı düşüncedeyim. Olmaz diye bir şey yok ama 5-6K kale resmen oradan aşağıya kolay kolay inmez. Ha oldu ki yarın indi ben kendi adıma şaşırmam.
|
|
|
|
nefsim
Jr. Member
Activity: 252
Merit: 6
|
|
August 02, 2018, 10:49:13 AM |
|
Bu düşüş ve çıkışlar piyasaları kötü etkiliyor. Sadece alım-satım işleri değil mining yapanlarda sıkıntıya giriyor. Adamlar o kadar elektrik harcayıp maddi olarak yatırımlara giriyor. Kurtarmazsa mining sistemide çöker. Birşeyler söylemek için henüz çok erken bekleyip görecez.
|
|
|
|
mynet
Member
Activity: 336
|
|
August 02, 2018, 12:21:16 PM |
|
Bana göre artık bitcoinin tekrardan 2000 dolar seviyelerini görme ihtimali yoktur ,bitcoinde minimum fiyat 3400 dolar aralığındadır ,16 ağustosta olumsuz bir kapar çıkarsa bitcoinin hangi rakama kadar düşeceğini net olarak göreceğiz.
|
|
|
|
Expecto
Member
Activity: 980
Merit: 12
|
|
August 02, 2018, 05:10:43 PM |
|
Bitcoin'in o derece düşük bir değer görebileceğini hiç sanmıyorum. Tabi ki piyasada sadece Bitcoin var olmaya devam etmeyecek ve belki de yeni kripto para birimleri çıkıp Bitcoin'i kat kat geride bırakacak fakat Bitcoin'in 2000 dolar seviyelerinde görüleceğini düşünmüyorum.
|
|
|
|
bitcoinevi
Member
Activity: 283
|
|
August 02, 2018, 07:15:53 PM |
|
bu haber baya eski. şuandaki madenci maliyetlerini de düşünürsek bitcoin için taban fiyat 5000-6000 dolarlar civarı diyebiliriz. bunun altına düşmesi birazcık zor.
|
|
|
|
|