Bir Tek kaba dahi sayılabilecek mesajımın olmadığı forumda 1 Politeness alarak şaşırmış bulunmaktayım. Muhtemelen 1 Nisan şakasıdır. Ynai öyle umuyorum. Zaten merit sistemiyle dükkanın önüne kazı çalışması yaptılar, uğraş uğraş bitiremeyecez. Bi de bu geldi. Küçük esnaf ölsün istiyorlar.
yaw arkadaşlar bu konuda mesajları bir baştan sona okuyun
.
1 nisan deniliyor. şu Politeness 100 altında ise imzaya katılamazsınız yok öyle bir şey
hayır konu başlığına bakıyorsunuz tamamda konu içeriğine de bakın. theymosun öyle açıklaması yok kendi açtığı konuda. valla çok yanlış anlayan olacak bu Politeness konusunu. sinirle hesabını silen bile olabilir.
biraz daha anlaşılır link vereyim.
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=35;sa=showPoststheymosun attığı son mesajlar, kendisi forum admini bu arada. son mesajları ve açtığı konular var.
politeness düşük olmasına anlam veremedim. hesaplama kriterlerini bilmiyoruz. sir, please yazanlara veya bunun diğer dillerde karşılıkları olanlara mı bonkör davranmışlar bilmiyorum. lütfen, efendim. ekleyeyim belki gelir sonradan.
fmerit az önce 700 küsürdü bende şimdi sıfır olmuş. ayarlama yapıyorlar. feedbackler. meritten sonra böyle özelliklerin gelmesi sevindirici. yalnız merit alamayanlar için daha kolay rank atlama sistemi olup olmadığının anlatılması şart.