DarkXen
|
|
April 01, 2018, 10:12:35 AM |
|
Sabah sabah uykum açılmadan girdim foruma akşam yatarken kendi kendime sabah 1 Nisan aman keklenme diye telkinde bulunuyodum ama şimdi bilemedim. İnansam mı inanmasam mı . Çok ciddi yapmışlar yaf.
|
|
|
|
Asber
|
|
April 01, 2018, 10:23:57 AM |
|
Hepimiz olayın şaşkınlığını yaşıyoruz. Ama böyle bir ciddi platform ve şaka bence olmayacak bir ikili. Yani tahminimce bu olay şaka değil. Sanırım yeni durmu anlayıp ona göre hareket etmekte fayda var. Yalnız herşeyi anladımda coins ve karma puanları ne anlama geliyor, bileniniz var mı?
|
|
|
|
uniquehero
|
|
April 01, 2018, 10:38:55 AM |
|
Yeni güncellemeler hayırlı olsun. Forumun elebaşları ve yandaşları çok fazla multi hesap olduğundan para kazanamaz duruma mı geldide her geçen gün zorluk çıkartıyorlar.
|
|
|
|
lodos2005
|
|
April 01, 2018, 12:47:35 PM |
|
Theymos 1 nisanınızı kutlar Edit: Politeness: 1 ne la eksi vereydi bari
|
|
|
|
NYGMA_35
|
|
April 01, 2018, 01:07:06 PM |
|
Eski köye yeni adetler neyse hayırlısı olsun diyelim. Hesaplaması nasıl neye göre yapılıyor. Umarım açıklayıcı bir bilgi paylaşılır.
|
|
|
|
polatcelil
Member
Activity: 322
Merit: 31
|
|
April 01, 2018, 01:32:16 PM |
|
2 milyon üyenin postlarına tek tek mi bakacaklar ? Güzel 1 nisan şakasıymış.
|
|
|
|
Bthd
Legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
|
|
April 01, 2018, 01:42:12 PM |
|
10 numara 1 nisan şakası olmuş. Ciddiye alanlar bundan sonra söverken başına sayın eklesinler.
|
|
|
|
akiko6823
|
|
April 01, 2018, 01:51:25 PM |
|
merit geldi perişan olduk. Bide bu gelirse vay halimize vay. İnaşllah 1 nisan şakasıdır. Hatta herkese 100 merit verseler ne güzel olur. bakalım gece sonu ne olacak
|
|
|
|
calmaral
Newbie
Activity: 168
Merit: 0
|
|
April 01, 2018, 02:33:56 PM |
|
Cümleten hayırlı olsun ne diyelim
|
|
|
|
temmuz
|
|
April 01, 2018, 02:43:27 PM |
|
Hayal gücünde(Imagination) 270 puan almışım sanırım sistem bana kaçık diyor Edit: +1200 olan gördüm kuzen bence o hayaldir
|
|
|
|
S_akarsu
Jr. Member
Activity: 294
Merit: 5
|
|
April 01, 2018, 02:47:59 PM |
|
16 coine yatırımım olmuş. lan yoksa benim bilmediğim cüzdanlarım bilmediğim yatırımlarım mı var Theymos benim coinlerin adresini bi ara gönderir misin
|
▄▀▀▀▀▀▀▄ PLATIO ▄▀▀▀▀▀▀▄ █ Smart Banking Ecosystem █ ▀▄▄▄▀[https://platio.io]▀▄▄▄▀
|
|
|
hannapulu
Jr. Member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
|
|
April 01, 2018, 02:55:45 PM |
|
Biz daha önceki sisteme bile alışamamıştık sayın "Sir" bu sisteme kim bilir ne zaman alışaırız
|
▄▀▀▀▀▀▀▄ PLATIO ▄▀▀▀▀▀▀▄ █ Smart Banking Ecosystem █ ▀▄▄▄▀[https://platio.io]▀▄▄▄▀
|
|
|
calmaral
Newbie
Activity: 168
|
|
April 01, 2018, 02:58:15 PM |
|
merit geldi perişan olduk. Bide bu gelirse vay halimize vay. İnaşllah 1 nisan şakasıdır. Hatta herkese 100 merit verseler ne güzel olur. bakalım gece sonu ne olacak "Sir" hayal kurmak güzel ama bana hiç şaka gibi gelmedi. Haklısın daha merit sistemine adapte olamamışken şimdi yeni güncelleme geldi inşallah mavi ekran göstermeyiz ne diyelim
|
|
|
|
felixesteban
Member
Activity: 294
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
|
|
April 01, 2018, 03:08:08 PM |
|
Bakalım bu yeni sistem neler getirip neler götürecek, rank atlama iyice hayal olacak sanırım. Hayal gücü kibarlık puanlandırması da hayli ilginç, bundan sonra aşırı kibar konuşmamız gerekiyor haha
|
|
|
|
Neo--
|
|
April 01, 2018, 03:14:15 PM |
|
Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please Sir please
yazdikca rankiniz artiyormus kibarlikta bundan sonra herkes benim sir imdir. hepinizi yerim gencler cok tatlisiniz.
|
|
|
|
Neo--
|
|
April 01, 2018, 03:15:52 PM |
|
[/img][/img][/img][/img][/img][/img] foto eklemekte bizi imagination yani ileri goruslu, hayalperest yapiyormus bunun kesinlikle 1 nisan sakasi olmasi lazim.
|
|
|
|
hirozaki faraday
|
|
April 01, 2018, 03:17:05 PM |
|
Umarım 1 Nisan şakasıdır bu salak sistem
|
|
|
|
kaya.parca
Newbie
Activity: 210
|
|
April 01, 2018, 03:21:44 PM |
|
merit geldi perişan olduk. Bide bu gelirse vay halimize vay. İnaşllah 1 nisan şakasıdır. Hatta herkese 100 merit verseler ne güzel olur. bakalım gece sonu ne olacak "Sir" hayal kurmak güzel ama bana hiç şaka gibi gelmedi. Haklısın daha merit sistemine adapte olamamışken şimdi yeni güncelleme geldi inşallah mavi ekran göstermeyiz ne diyelim sen istediğin kadar sir de siyah puntoyu kullanırsan yükselmez o Politeness :d bundan sonra küfür yok, punto yok, capslock kullanmak yok. bundan sonra devamlı sir var devamlı efendim var. İyi günler dilerim Sir kardeşim
|
|
|
|
KralSakir
Member
Activity: 196
Merit: 10
|
|
April 01, 2018, 03:27:01 PM |
|
1 nisan şakası olma ihtimali daha yüksek gibi. Sir ve please yazmamıza bakılması da mantıksız gibi duruyor Tr forum için ayrı bir şey geliştirceklerdir.
|
|
|
|
2run
|
|
April 01, 2018, 03:57:48 PM |
|
Uykulu, uykusuz, yeğeni yazmış, sarhoş halde yazmış seçenekleri olursa çok iyi olur diye düşünüyorum. forum rpg oyunları gibi olmaya başladı ufaktan +5 Imagination kolyesi satmaya başlarlar yakında.
|
|
|
|
|