3 aydır 100e yakın makale yazdım cüzdanda sadece 150 dolarım var.
full time bounty kastım sonuç ortada. sosyal medyasından telegramına kadar...
bende mi sıkıntı var, para kazanabilenler tüyo biliyorsa lütfen paylaşsın. son 5-6 ayı var bountylerin tahmimce ruslar ve fakir ülkelerde ekipler organize giriyor. mesela telegram grubuna bi kerekte 5000 üye basıp ödülün %80'ini indiriyorlar.
geçmiş dönemlerde ortalık daha sakindi iyi paralar gerliyordu.
birde geçen gördüm dragon isimli iconun bountysi fena para dağıtmış. scam gibi göründüğü için girmedim.
bountylere katılan cüzdanları takip ediyorum bir çoğuna 1000-2000 dolarlık dragon coin gördüm. geçen 1-2 gün içerisinde gönderdiler tokenleri.
arkadaşlar aranızda profosyoneler ödül avcıları varsa lütfen özel mesaj atsın.
bir kaç kişi grup kurup karşılıklı bilgilerimizi paylaşılım. benimde bildiğim ve aklıma gelen yöntemler var.
---
bu arada benim gördüğüm endenozyalı bazı hesaplar var. belli periotlarda gelip bazı icoları övüyorlar. güzel proje ilgiyle takip ediyorum gibisinden.
bu kişiler gelip sadece bir kaç övgü yazıp gidiyorlar duyuru başlığına adamın profile bakıyorum sürekli aynı..
bu kişilerde teşkilat.
---
ve yine bu arada pundix milyoneri arkadaşa sesleniyorum, zekana hayran kaldım ayakta alkışlıyorum. bu yazıyı görüyorsan bi kıyak yapıp biraz coin atar mısın bana. o kadar parayı çekmen zor olur zaten
0x31720F8E9A9acEfE102C450764e5F1a0F5BC985c