ysnbakara
Newbie
Activity: 70
Merit: 0
|
|
July 10, 2018, 06:36:36 PM |
|
Bunun üzerine o kadar falza konuşma varki, memlekette sokakta oynayan cocuk bile doların durumundan haberdar, bu kanat takmak değil 4 nala koşmak. Kısa vadede bir düşüş olmayacak bundan eminim, anlık soğumalar dışında çizgi yine yukarıya doğru hareket edecek.. Krizde geldi devolasyonda ben kafadan 4 5 yılı var diyorum eski doların dönmesine
|
|
|
|
marrtineden
Newbie
Activity: 69
|
|
July 12, 2018, 12:11:44 PM |
|
şu an 4,90 olmuş vaziyette dolar. euro dersen sinsi sinsi ilerliyor faizler aldı başını gitti. uzun süreli kemer sıkma ve yapısal reformlar harici yapacak bir şey olduğunu da düşünmüyorum.
|
|
|
|
sentinel73
Member
Activity: 135
Merit: 10
Decentralized Transportation Solution
|
|
July 12, 2018, 12:47:42 PM |
|
Birileri düşecek dedikçe yükselmeye devam ediyor. Yükseliş sürekli olacak gibi duruyor çünkü durması ya da düşmesi adına akılcı hiçbir adım atılmıyor maalesef..
|
|
|
|
1453ist
Jr. Member
Activity: 364
Merit: 1
|
|
July 12, 2018, 12:54:39 PM |
|
Bunlar daha iyi günler, dolar 2019 yılı ortalarına kadar 6 lirayı bulacak. Sonrasında ise altın fiyatının yükseliş ve kripto piyasasının yükselmesi bekleniyor ,dolar durmadan kripto piyasası yükselmeyecek.
|
Faireum.io Pre-Sale: 25 March 2019 ──── Invest / Play ...Or why not both?
|
|
|
deli.mehmet1
Newbie
Activity: 76
|
|
July 12, 2018, 10:45:05 PM |
|
Ekonomi bakanımız berat albayrak olmasıyla birlikte kanatın yanına bir de roket taktılar geçen akşam hepimize hayırlı uğurlu olsun hiç beklemediğimiz ama dolaylı olarak beklediğimiz biri geçti
|
|
|
|
KriptoGuruTR
Member
Activity: 564
Merit: 19
|
|
July 12, 2018, 10:55:41 PM |
|
Yılanoğlu maaşallah. Kriptodan voleyi vuramayan Türk madencisi yılanoğlundan vuruyor. Yılanoğlu 6 TL, BTC 10k olsun. Türk Lirası'nın tek sevdiğim tarafı üzerinde bulunan Atatürk'ün resmi...
|
|
|
|
heidikim
|
|
July 13, 2018, 07:16:51 AM |
|
Ekonomi bakanımız berat albayrak olmasıyla birlikte kanatın yanına bir de roket taktılar geçen akşam hepimize hayırlı uğurlu olsun hiç beklemediğimiz ama dolaylı olarak beklediğimiz biri geçti Ben pervane diyecektim sen roketlemişsin hocam, artık harcamalarımızı planlamamızı eskisine göre çok daha dikkatli ve uzun vadeli yapmalıyız ki sonrasında acı çekmeyelim ya da daha az acı çekelim
|
|
|
|
denetci
|
|
July 13, 2018, 07:30:02 AM |
|
dolardaki yukarı yönlü hareketin devam edeceğini düşünüyorum. bir hafta içinde 5.00 TL'yi geçecektir.
|
|
|
|
neblpr
Newbie
Activity: 140
|
|
July 13, 2018, 12:04:27 PM |
|
Bu saatten sonra çokda birşey farketmeyecek. Sadece varolan durumumuz bozulmasın yeterli bence. Beklentiyi düşük tutmak lazım
|
|
|
|
reddolphin
Newbie
Activity: 210
|
|
July 13, 2018, 02:22:54 PM |
|
arkadaş gerçekten 5'i gördü dolar şaka gibi.ben iddia etmiştim 5 tl olacaklara mümkün değil diye.kendi tükürdüğümü yaladım.
|
|
|
|
Angolem
Member
Activity: 308
Merit: 11
|
|
July 13, 2018, 02:26:50 PM |
|
Doları kanatlandıran bizim yöneticilerimiz ve tl'nin çok değerli olduğunu düşünen geri zekalı halkımız. Dolardan bana ne lan zihniyeti devam ettiği müddetçe o daha da hızlanacak.
|
|
|
|
bottlessss
Newbie
Activity: 70
|
|
July 13, 2018, 08:40:15 PM |
|
ben zaten fakirdim hala fakirim. bu piyasayı keşfettikten snra daha çok artar umarım diye bekliyorum.
|
|
|
|
cercitolga4545
|
|
July 14, 2018, 11:02:05 AM |
|
Bu kadar sert çıkışlar beklemiyordum resmen kriptopara piyasalarını aratmıyor 4.50 ile 5 arası gidip geliyor. Galiba 5 TL üzerine artık attı sayılır. Doğal direnç 5 tl olacak gibi.
|
|
|
|
karaleke
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 3
|
|
July 14, 2018, 02:49:05 PM |
|
Bu kadar sert çıkışlar beklemiyordum resmen kriptopara piyasalarını aratmıyor 4.50 ile 5 arası gidip geliyor. Galiba 5 TL üzerine artık attı sayılır. Doğal direnç 5 tl olacak gibi.
Bu ay içinde 5 liraya sabitleyecek kendisini. Daha sonra da yeni hedefini koyacak ortaya. O da 5.50 artık doları 5'te tutmak için çabalanacak fakat bizim günü birlik çözümlerimiz doları 7 liraya çıkaracak.
|
█ CURAIZON █ We are Improving Healthcare, Reducing Costs, Saving Lives! https://curatoken.curaizon.com
|
|
|
geliyorumbensana
Newbie
Activity: 84
|
|
July 14, 2018, 07:39:00 PM |
|
Dolar dolar ah dolar , kabine üyelerinden sonra daha da bir fırladı , ne yapacağımızı bilmiyorum açıkcası kimse bilmiyor gibi içinden çıkılmaz bir hal aldı nereye gidecek acaba.
|
|
|
|
samgizsu
Jr. Member
Activity: 350
Merit: 2
|
|
July 14, 2018, 09:22:25 PM |
|
daha gideceği çok yer var benim orta vade beklentim 7 civarı.
|
▬▬▬▬▬▬▬▬ Guider.travel ▬▬▬▬▬▬▬▬
|
|
|
gulypz
Member
Activity: 476
Merit: 10
|
|
July 14, 2018, 11:27:48 PM |
|
Dolar son bir yılda hız yaptı sadece onun dışında evvelsi yıllarda da zaten sürekli artıyordu genel yanlış bir ekonomik politikamız var döviz karşısında
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2702
Merit: 1571
|
|
July 15, 2018, 10:29:03 AM |
|
Dolar son bir yılda hız yaptı sadece onun dışında evvelsi yıllarda da zaten sürekli artıyordu genel yanlış bir ekonomik politikamız var döviz karşısında Önceden yıllık yüzde on beş yirmi artardı, artık ikiye katlıyor. Arada çok büyük bir fark var. Türk parası her geçen gün değer kaybediyor. Bu yönetim şekliyle değer kaybetmeye devam eder.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
Razor5
|
|
July 15, 2018, 03:23:54 PM |
|
Daha öncede yükselir demiştim yine yükselmiş 5 e dayandı nerdeyse çok az kalmıştı,dolar durmamıştı sadece duraksamıştı yine aynı şey olacaktır eminim,herkes hala yatırım yapmaya devam ediyor:)
|
|
|
|
rickyrich45
Newbie
Activity: 80
|
|
July 15, 2018, 03:33:24 PM |
|
beyler bayanlar doların gerilemesi için neredeyse hiçbir sebep yok. artık yapılabilecek müdehalelet de kısıtlı ve psikolojik sınır dedeğimiz noktalarda kullanmak üzere bekletiyorlar.
|
|
|
|
|