sikko
Newbie
Activity: 196
Merit: 0
|
|
April 16, 2018, 09:40:10 AM |
|
şu an tam anlamıyla bir artış demek güç bence genel anlamda ama en azından güveni sarsmama operasyonu gibi çünkü kayıpları telafi etmek için büyük sıçramalar bekliyoruz
|
|
|
|
ucelik
Newbie
Activity: 39
|
|
April 16, 2018, 10:08:25 AM |
|
soyle 2-3 gun daha 8000 uzerinde kapatsa burdan gelen destekle biraz daha ilerleme sansi var ama bu yaz doneminde bir cok duzenlemeler gelecek kripto para piyasasina ve yatirimcilar da burdan gelecek haberleri beklediginden piyasaya giris yapmaktan cekiniyor. Acikcasi ben sanmiyorum yukselisin basladigindan.. Haziran Temmuz aylari cok onemli
|
|
|
|
Crypto Koala
|
|
April 16, 2018, 10:14:36 AM |
|
Bu noktalar trend dönüşünün ilk belirtileri olabilir, yada boğa tuzağı olabilir. Desteksiz yükselmesi zaten sonrası için kötü bir durum.
|
|
|
|
heidikim
|
|
April 16, 2018, 11:37:19 AM |
|
soyle 2-3 gun daha 8000 uzerinde kapatsa burdan gelen destekle biraz daha ilerleme sansi var ama bu yaz doneminde bir cok duzenlemeler gelecek kripto para piyasasina ve yatirimcilar da burdan gelecek haberleri beklediginden piyasaya giris yapmaktan cekiniyor. Acikcasi ben sanmiyorum yukselisin basladigindan.. Haziran Temmuz aylari cok onemli
Ben de aynı kanaatteyim, bir sürede bu seviyelerde seyrederse 8k seviyesindeki direnç perçinlenir. Hem de daha fazla yatırımcıyı kendisine çekebilir.
|
|
|
|
Mobi Coin
Newbie
Activity: 182
|
|
April 16, 2018, 11:42:11 AM |
|
|
|
|
|
The Management
|
|
April 17, 2018, 08:54:09 PM |
|
Kırdıktan sonra iyice daralması falan önemsiz hocam. Sarı çizgi direnç noktamız psikolojikman orayı kırarsa yatırımcıları çeker mantığı ile daha da yukarı gider. Ha ne kadar sıkışırsa o kadar büyük patlar orası ayrı konu
|
|
|
|
alpsea
Copper Member
Hero Member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
|
|
April 17, 2018, 08:57:26 PM |
|
Grafiklerin çok önemi kalmasada hala biraz tutma ihtimali var düşüncesindeyim. Belki de balinalar grafiklere göre oynayıp gelecek seferki artacak noktada insanlar alım yaparken eline vermeyi düşünüyor da olabilir..
|
|
|
|
jhontwis
|
|
April 17, 2018, 10:44:22 PM |
|
Marketcap büyüdüğün için fiyatlarda artıyor. Tabi marketcap neden artıyor btcye olan ilgiden mi? ben pek sanmıyorum direkt balinaların canı böyle istedi diye düşünüyorum.
|
|
|
|
Hopewithmoney
|
|
April 17, 2018, 10:47:28 PM |
|
Valla artsın da rahatlayalım zaten nedeni şu an çok bağlamıyor beni paraya bakıyorum çok kaybettim artık kazanma zamanı hakettik bunu hepimiz
|
|
|
|
aamirsuh
|
|
April 17, 2018, 11:06:13 PM |
|
8k hatta 8500 dolar üzerine atmasını bekliyorum fiyatın, hala ufak ufak 8k altına sarkıyor saçma sapan hareketler geliyor bana yani neden sağlam bir trend ile yukselmiyor ortam gayet hazır bence.
|
|
|
|
btcpara
Member
Activity: 182
Merit: 22
|
|
April 17, 2018, 11:11:30 PM |
|
ben inanmıyorum bu haberlere. bence birileri tamamen bu işi yönlendiriyor el altından. merkeziyetsizlik burdan geliyor. adamlar istedigi gibi at koşturuyor işte
|
|
|
|
coinforumgentr
Member
Activity: 714
Merit: 82
|
|
April 17, 2018, 11:18:47 PM |
|
bence silkelenmesi gerekenler silkelendi. daha 15 ocak 15 şubat arası küçükler piyasadan çekildi. şubat ayında global sayfalarda açılan intihar başlıklarına bile denk gelmiştim. bu kişilerin bu zamana kadar hdol kalması zordu.
balonu şişirmeye başlayacaklar tekrardan, 6-7 ay kadar tekrar hızlı büyüme sürecek diye düşünüyorum.
|
|
|
|
risinqsun
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 273
-
|
|
April 17, 2018, 11:26:40 PM |
|
dünyada merkezi olmayan bir sistemi yöneten birileri illaki var sözde merkezsiz ama birilerinin yönettiği çok açık belli canları isteyince marketçapı arttırıyorlar isteyince düşürüyorlar takılıyorlar kafasına göre .
|
|
|
|
KoinGuru17
Member
Activity: 294
Merit: 10
|
|
April 17, 2018, 11:38:52 PM |
|
Merkezli merkezsiz mevzulari bir yana eger piyasaya para girerse artis olur, para cekilirse dusus olur. Soros veya bir baskasi olsun yatirim yapildikca projelerin degeri yukselir. Gayet normal bir durum. Cikan olumsuz haberlerde piyasadan para cekildigi icin fiyat dusmektedir.
|
|
|
|
|