atıldığımız airdropların borsaya girişi tokenlerini göndereceği veya göndermeyeceği projelerin harcap sofcap durumlarını belirten paneller de olsa aslında çok daha fazla yaygınlaşabilir. malum airdrop diye katılıyoruz adamlar sadece bilgi topluyor.
hocam tokenlerin dağıtımları ve borsa ile ilgili bilgilendirmeleri facebook grubundan yapmaktayız oradan takip edebilirsiniz.
Kodlama falan tamamen size mi ait ? Bence gayet güzel bir tasarım anlaşılır ve zengin içerikle beraber net bilgiler yer alıyor. Takip ediyorum bakalım muhakkak işimize yarayacak şeyler çıkacaktır içerisinden. Emeğinize teşekkür ederim, böyle girişimler tarafımızdan yapılınca mutlu oluyorum;)
Sitenin her şeyi bize ait tamamen sıfırdan yaptık. Beğenmenize sevindim teşekkürler
Ref kasmak için bu kadar uğraşmak hakkaten takdir edilesi bir davranış. Resmen referandum kasarken herşey mübahtır mantığıyla hareket ediyor.
Bunu iyi anlamda mı kötü anlamda mı söylediniz anlamadım.
Hocam site gayet güzel ve anlaşılır olmuş elinize sağlık. Yalnız hiç bir sitede göremediğim ve sizde de olmayan bir şey var Dağıtılan airdroplar kısmı. Yani bir aidrop dağıtımı yapıldıysa bunu sitede bir menü altına bildirilmesi güzel olurdu. Bu sayede insanlar dağıtımı yapılıpta kendilerine ulaşmayan tokenin gelmeyceğini anlar ve beklenti içinde olmazlar veya çözüm arayabilirler.
Dağıtılan airdroplar kısmı var hocam.
Ne Kazandık? butonuna basarsanız orda çıkan panelde her şey detaylı yazmakta. Ne zaman airdropa katıldık, tokeni ne zaman geldi, kaç para ediyor(5 dakikada bir güncellenir) vb bilgilerin hepsi yazmaktadır. Yeni tokenler geldikçe listeye eklenmektedir.