Bitcoin Forum
September 26, 2018, 06:05:49 AM *
News: ♦♦ New info! Bitcoin Core users absolutely must upgrade to previously-announced 0.16.3 [Torrent]. All Bitcoin users should temporarily trust confirmations slightly less. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Ledger Nano Ripple wallet app is BLANK. Please help  (Read 85 times)
btcwish1
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 305
Merit: 105


View Profile
April 22, 2018, 08:08:24 PM
 #1



Hello Friends,

I have recently got ledger nano and trying to set up Ripple wallet.  When I open the ripple app in my computer it just comes blank.  I researched online and tried all fixes such as close google chrome, connect the ledger after launching app, turning off browser support and so on.   Still it just comes blank.

I uninstall and reinstall as well and still same blank. Screen shot below.  Can you please help.

Thanks

1537941949
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537941949

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537941949
Reply with quote  #2

1537941949
Report to moderator
1537941949
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537941949

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537941949
Reply with quote  #2

1537941949
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1537941949
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537941949

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537941949
Reply with quote  #2

1537941949
Report to moderator
1537941949
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537941949

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537941949
Reply with quote  #2

1537941949
Report to moderator
o_e_l_e_o
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 589



View Profile
April 22, 2018, 08:21:08 PM
 #2

I've not had this issue myself, but with a quick Google search I found this reddit post that suggests it may be due to installing the x64 rather than the x86 version, or vice versa.


       █
      ██
     ██
   ██ ██
 █ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
   
       █
      ██
     ██
   ██ ██
 █ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
  B

          ▄▄▄▄▄▄
     ▄▄████████████▄▄
   ▄█████▀▀    ▀▀█████▄
  ████▀            ▀████
 ████                ████
▐███                  ███▌
███▌                  ▐███
▐███           ▄▄     ███▌
 ████         ▀███▄  ▐███
  ████▄         ▀███▄███
   ▀█████▄▄     ▄█████▀
     ▀▀████████████▀▀
          ▀▀▀▀▀▀
T 
Better. Quick.

Transparent.






             ▄████▄▄   ▄
█▄          ██████████▀▄
███        ███████████▀
▐████▄     ██████████▌
▄▄██████▄▄▄▄█████████▌
▀████████████████████
  ▀█████████████████
  ▄▄███████████████
   ▀█████████████▀
    ▄▄█████████▀
▀▀██████████▀
    ▀▀▀▀▀






▄█████████████████████████▄
███████████████████████████
███████████████▀       ████
██████████████      ▄▄▄████
██████████████    ▐████████
██████████████    ▐████████
██████████            ▐████
██████████            █████
██████████████    ▐████████
██████████████    ▐████████
██████████████    ▐████████
▀█████████████    ▐███████▀






                   ▄▄████
              ▄▄████████▌
         ▄▄█████████▀███
    ▄▄██████████▀▀ ▄███▌
▄████████████▀▀  ▄█████
▀▀▀███████▀   ▄███████▌
      ██    ▄█████████
       █  ▄██████████▌
       █  ███████████
       █ ██▀ ▀██████▌
       ██▀     ▀████
                 ▀█▌
jackg
Copper Member
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 1106


View Profile
April 22, 2018, 08:22:27 PM
 #3

Is this on a standalone app or a chrome app? On chrome I found this for a standalon application, check similar things. Look and see if you ledger nano is connected correctly (it should appear somewhere). What operating system are you running also?

I've not had this issue myself, but with a quick Google search I found this reddit post that suggests it may be due to installing the x64 rather than the x86 version, or vice versa.
X86 should work on all. X64 is limited to 64-bit operating systems.

btcwish1
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 305
Merit: 105


View Profile
April 22, 2018, 08:24:06 PM
 #4

I've not had this issue myself, but with a quick Google search I found this reddit post that suggests it may be due to installing the x64 rather than the x86 version, or vice versa.

There is no option for chossing different bits in ledger website . There is only one version (64 bits)  to download. https://www.ledgerwallet.com/apps/ripple
o_e_l_e_o
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 589



View Profile
April 22, 2018, 09:11:44 PM
 #5

X86 should work on all. X64 is limited to 64-bit operating systems.

Of course, my mistake. Thanks for the correction.

There is no option for chossing different bits in ledger website . There is only one version (64 bits)  to download. https://www.ledgerwallet.com/apps/ripple

If you go to their Github - Ripple - Releases, you can find the x86 version there. As I said, I've not had this problem so I can't guarantee this is a fix, but it seemed to work for the same issue for that user on reddit.


       █
      ██
     ██
   ██ ██
 █ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
   
       █
      ██
     ██
   ██ ██
 █ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
  B

          ▄▄▄▄▄▄
     ▄▄████████████▄▄
   ▄█████▀▀    ▀▀█████▄
  ████▀            ▀████
 ████                ████
▐███                  ███▌
███▌                  ▐███
▐███           ▄▄     ███▌
 ████         ▀███▄  ▐███
  ████▄         ▀███▄███
   ▀█████▄▄     ▄█████▀
     ▀▀████████████▀▀
          ▀▀▀▀▀▀
T 
Better. Quick.

Transparent.






             ▄████▄▄   ▄
█▄          ██████████▀▄
███        ███████████▀
▐████▄     ██████████▌
▄▄██████▄▄▄▄█████████▌
▀████████████████████
  ▀█████████████████
  ▄▄███████████████
   ▀█████████████▀
    ▄▄█████████▀
▀▀██████████▀
    ▀▀▀▀▀






▄█████████████████████████▄
███████████████████████████
███████████████▀       ████
██████████████      ▄▄▄████
██████████████    ▐████████
██████████████    ▐████████
██████████            ▐████
██████████            █████
██████████████    ▐████████
██████████████    ▐████████
██████████████    ▐████████
▀█████████████    ▐███████▀






                   ▄▄████
              ▄▄████████▌
         ▄▄█████████▀███
    ▄▄██████████▀▀ ▄███▌
▄████████████▀▀  ▄█████
▀▀▀███████▀   ▄███████▌
      ██    ▄█████████
       █  ▄██████████▌
       █  ███████████
       █ ██▀ ▀██████▌
       ██▀     ▀████
                 ▀█▌
hugeblack
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 347


Avatar 4 rent / Sig Designer https://goo.gl/34QBYf


View Profile WWW
April 22, 2018, 09:35:08 PM
 #6

make sure you run the latest firmware. settings > device > Firmware or follow this ----> https://support.ledgerwallet.com/hc/en-us/articles/360002731113
In fact, I have never had this problem with Ledger Nano but I got almost the same problem with Toast wallet.
Assuming that this problem happens for all Ripple wallets, here is a solution that helped me with Toast:

 - Open "local security policy" (using windows search).
 - click local policies ----> security options.
 - Drag down to find "User account control: Admin approval mode for the bulit-in administrator account " click then Enabled ---> apply and ok
 - "User account control: Allow UIAccess applications to prompt "click then Enabled ---> apply and ok
 - "User account control: Run all administrator in Admin." click then Enabled ---> apply and ok.
 - Restart your device

btcwish1
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 305
Merit: 105


View Profile
April 22, 2018, 10:03:38 PM
 #7

X86 should work on all. X64 is limited to 64-bit operating systems.

Of course, my mistake. Thanks for the correction.

There is no option for chossing different bits in ledger website . There is only one version (64 bits)  to download. https://www.ledgerwallet.com/apps/ripple

If you go to their Github - Ripple - Releases, you can find the x86 version there. As I said, I've not had this problem so I can't guarantee this is a fix, but it seemed to work for the same issue for that user on reddit.

Will it be safe downloading from this page? the reason I am asking when I try to run the exe (setup_ledger_wallet_ripple_win_x86_1.1.1.exe)  the windows defender showed warning. But when I ran the exe downloaded from ledger website, it did NOT show any warning.
jackg
Copper Member
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 1106


View Profile
April 22, 2018, 10:30:31 PM
 #8

X86 should work on all. X64 is limited to 64-bit operating systems.

Of course, my mistake. Thanks for the correction.

There is no option for chossing different bits in ledger website . There is only one version (64 bits)  to download. https://www.ledgerwallet.com/apps/ripple

If you go to their Github - Ripple - Releases, you can find the x86 version there. As I said, I've not had this problem so I can't guarantee this is a fix, but it seemed to work for the same issue for that user on reddit.

Will it be safe downloading from this page? the reason I am asking when I try to run the exe (setup_ledger_wallet_ripple_win_x86_1.1.1.exe)  the windows defender showed warning. But when I ran the exe downloaded from ledger website, it did NOT show any warning.

Yes, as far as I remember ledgerhq is owned by ledger and is their official repository.

Find it from the ledger wallet site from google or another search engine if you're not sure (it's listed at the bottom of their site).

bob123
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686
Merit: 568



View Profile WWW
April 23, 2018, 07:16:12 AM
 #9

Installing the correct version of the wallet (desktop application + nano s application)  most probably will solve your issue.
But make sure your nano s is up-to-date as well!

Current firmware version is 1.4.2 (https://www.ledger.fr/2018/04/17/announcing-ledger-firmware-1-4-2/).
At least 1.3.1 is required to be able to run the ripple wallet.

btcwish1
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 305
Merit: 105


View Profile
April 23, 2018, 10:56:57 AM
 #10

Installing the correct version of the wallet (desktop application + nano s application)  most probably will solve your issue.
But make sure your nano s is up-to-date as well!

Current firmware version is 1.4.2 (https://www.ledger.fr/2018/04/17/announcing-ledger-firmware-1-4-2/).
At least 1.3.1 is required to be able to run the ripple wallet.

Yes I have up to date firmware 1.4.2   By the way, which website is the authentic one,  www.ledgerwallet.com  or www.ledger.fr  ? 

I ordered from www.ledgerwallet.com and it was my understanding that's the only authentic site?
bob123
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686
Merit: 568



View Profile WWW
April 23, 2018, 11:09:08 AM
 #11

By the way, which website is the authentic one,  www.ledgerwallet.com  or www.ledger.fr  ?  

Both are.

Both do have the same SHA256 fingerprint (C3:BD:EB:22:E3:A9:BE:85:62:6B:F3:45:DE:74:C0:A2:50:77:31:B3:6B:BD:24:8B:F6:55:3D:0C:A1:A7:A9:E3).
Both sites do use the same ssl certificate (issued for sni79463.cloudflaressl.com).


Did you install the correct version from https://github.com/LedgerHQ/ledger-wallet-ripple/releases? Did it work?

btcwish1
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 305
Merit: 105


View Profile
April 23, 2018, 11:31:02 AM
 #12

By the way, which website is the authentic one,  www.ledgerwallet.com  or www.ledger.fr  ?  

Both are.

Both do have the same SHA256 fingerprint (C3:BD:EB:22:E3:A9:BE:85:62:6B:F3:45:DE:74:C0:A2:50:77:31:B3:6B:BD:24:8B:F6:55:3D:0C:A1:A7:A9:E3).
Both sites do use the same ssl certificate (issued for sni79463.cloudflaressl.com).


Did you install the correct version from https://github.com/LedgerHQ/ledger-wallet-ripple/releases? Did it work?

Hi Bob,

Thanks. Yes I installed other version .Not the correct because my pc is 64 bits so the 64 bit version should have worked. but instead, the other version ( wrong version which is not even on their actual website) seems to be working now.

I sent 100 xrp to wallet and it shows 0 balance.  I searched online and see many people have same issues?  But there was no solution. So don't know how to see my xrp.

I am getting fade-up with ledger nano S to say honestly!  I am now not sure if I really should use this buggy product for my BTC .  Huh Huh
bob123
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686
Merit: 568



View Profile WWW
April 23, 2018, 12:09:15 PM
 #13

I sent 100 xrp to wallet and it shows 0 balance.  I searched online and see many people have same issues?  But there was no solution. So don't know how to see my xrp.

Go to https://xrpcharts.ripple.com/#/ and enter your account# to check whether you have received your funds.
If, according to this site, your funds have arrived then it is mostly just a network/display issue.
Do you also have network/connection issues with other ledger applications?



I am getting fade-up with ledger nano S to say honestly!  I am now not sure if I really should use this buggy product for my BTC .  Huh Huh

The nano s works flawlessly for me (and lots of other user).
Issues mostly appear because of faulty OS-/network- settings or connection issues (to ledger server).
The device itself is not buggy. The coins can always be recovered with the seed.

btcwish1
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 305
Merit: 105


View Profile
April 23, 2018, 01:00:52 PM
 #14

I sent 100 xrp to wallet and it shows 0 balance.  I searched online and see many people have same issues?  But there was no solution. So don't know how to see my xrp.

Go to https://xrpcharts.ripple.com/#/ and enter your account# to check whether you have received your funds.
If, according to this site, your funds have arrived then it is mostly just a network/display issue.
Do you also have network/connection issues with other ledger applications?



I am getting fade-up with ledger nano S to say honestly!  I am now not sure if I really should use this buggy product for my BTC .  Huh Huh

The nano s works flawlessly for me (and lots of other user).
Issues mostly appear because of faulty OS-/network- settings or connection issues (to ledger server).
The device itself is not buggy. The coins can always be recovered with the seed.

Hi Bob, Thanks. Where exactly on  https://xrpcharts.ripple.com/#/   I type my account number? I see there is option to type transaction hash. but i don't see an option to enter my XRP account number. If I type transaction hash it says transaction succesful but it doesn't tell any information about my ledger nano s account nad if the balance is there or not.
TryNinja
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784
Merit: 761


ChipMixer's Badge of Honor


View Profile
April 23, 2018, 04:41:47 PM
 #15

Hi Bob, Thanks. Where exactly on  https://xrpcharts.ripple.com/#/   I type my account number? I see there is option to type transaction hash. but i don't see an option to enter my XRP account number. If I type transaction hash it says transaction succesful but it doesn't tell any information about my ledger nano s account nad if the balance is there or not.
Look at the top-right corner of the page. Hover the "Accounts" menu and click at "Account Explorer" (or just go here);

Then, paste your address into the text box and click "Go".

btcwish1
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 305
Merit: 105


View Profile
April 23, 2018, 08:06:44 PM
 #16

Thanks all for replying. I have managed to sort this out by following below:

press Ctrl+Shift+A to reset the data. After cleaning, the next synchronization will recover all your transactions.

Click on "Change Node" and replace s2.ripple.com by s1.ripple.com
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!