Otisabi
Member
Activity: 196
Merit: 12
otisbey
|
|
April 25, 2018, 07:59:10 AM |
|
Tedbir almakta fayda var tabi. O değilde sürekli arka arkaya böyle güzel haberler gelmesi gerçekten çok sevindirici bir durum ufak adımlarla zirveye ilerliyoruz gibi bakalım 2019'a bel bağladık
|
|
|
|
agacsizkoala
Member
Activity: 294
Merit: 10
|
|
April 25, 2018, 09:30:25 AM |
|
hocam ben de size katılıyorum, yani bir problem var bir şaibeler var ama çözemedim yani nedir ne değildir diye
|
|
|
|
ugur2222
Member
Activity: 210
Merit: 16
|
|
April 25, 2018, 10:10:46 AM |
|
artık boğa sezonu geldi daha da yükselicek. belki yüksek bir yükseliş olcak ve altlar kıpkırmızı olacak. ama bence haziranda herşey çok güzel olacak
|
|
|
|
atarliromantik38
Newbie
Activity: 266
Merit: 0
|
|
April 25, 2018, 10:44:10 AM |
|
Pazar payı en son 418 Milyar dolar kadardı ama gene bu seviyelere geldi hatta yakın zamanda geçecek diye de düşünüyorum
|
|
|
|
Komundaynee
Newbie
Activity: 23
|
|
April 25, 2018, 10:50:27 AM |
|
Tekrar 20 bin dolar seviyesini görürse o zaman daha bu piyasaya girmemiş insanlara çok büyük güven verecektir. O zaman piyasanın sürekli büyümesini hiçbir güç engelleyemez diye düşünüyorum.
|
|
|
|
hero1111
|
|
April 25, 2018, 11:24:47 AM |
|
Gece geç saatletlerde 9700 dolar seviyesini gören piyasa an itibariyle biraz satış baskısı görüyor ve şimdi 9050 dolar bu bir yükseliş öncesi silkeleme hareketimi günün sonunda göreceğiz ama geçen bir haftaya baktığımızda bir yükseliş hareketi olduğunu görülüyor temenniğimiz piyasanın ivmesinin yukarı yönde devam etmesi.
|
|
|
|
silenticx
Newbie
Activity: 112
|
|
April 25, 2018, 11:39:28 AM |
|
Ağdaki son gelişmeler ve regülatörlerden kaynaklanan dış güçler yatırımcıları geri getiriyor. ABD, emtia varlıkları yerine menkul kıymet token’leri şeklinde düzenleme yapmak için adım atıyor ve sonuç olarak yatırımcıların Bitcoin’e yatırım yapmaya adım attıklarını görüyoruM.
|
|
|
|
artecoz
Newbie
Activity: 29
|
|
April 25, 2018, 11:41:37 AM |
|
valla kim ne derse desin. öngörüyle olmuyor bu işler. artık düşüşlerin de yükselişlerin de tek sebebi psikolojik etkenler.
|
|
|
|
Meowtwo
Member
Activity: 268
Merit: 12
|
|
April 25, 2018, 10:10:21 PM |
|
Şuan ki durum yükseliş öncesi silkelenme olarak adlandırılabilir. silkelenmeden sonra ani değilde yine yavaş yavaş çıkışını sürdürecektir diye düşünüyorum.
|
|
|
|
xxbtcxxx
Member
Activity: 322
Merit: 11
|
|
April 26, 2018, 11:33:52 AM |
|
Ben yeniden aynı yanlışa ( 10binlere gelince alımların olması ) girilmemesini öneririm. Çünkü bu artık kısır döngüye girdi gibi. İnsanlar 11 bini gördü mü satış yapıyor hemen. Sonrasında yeniden düşüş günleri oluşuyor. Ben bu sefer de ümitli değilim.
|
|
|
|
hrsyrk
Newbie
Activity: 224
|
|
April 26, 2018, 06:38:00 PM |
|
benim inanasım gelmiyor iyi şeyler olacağına.yavaş yavaş yükselip bir anda düşedebilir.piyasanın henüz temizlendiğini ve dengeye girdiğini düşünmüyorum.
|
|
|
|
jakdanyel
Sr. Member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
|
|
April 26, 2018, 09:59:00 PM |
|
Daha farklı kripto paraların ortaya çıkması ile yatırım oralara kaymış olabilir bu yüzden aynı hacimde coin fiyatlarında biraz farklılık var. Bunu çok fazla takmamak lazım yani.
|
| Peach BTC bitcoin | │ | Buy and Sell Bitcoin P2P | │ | . .
▄▄███████▄▄ ▄██████████████▄ ▄███████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄███████████████████████▄ █████████████████████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ▀███████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀███████████████████▀ ▀███████████████▀ ▀▀███████▀▀
▀▀▀▀███████▀▀▀▀ | | Available in EUROPE | AFRICA LATIN AMERICA | | | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
███████▄█ ███████▀ ██▄▄▄▄▄░▄▄▄▄▄ █████████████▀ ▐███████████▌ ▐███████████▌ █████████████▄ ██████████████ ███▀███▀▀███▀ | . Download on the App Store | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
▄██▄ ██████▄ █████████▄ ████████████▄ ███████████████ ████████████▀ █████████▀ ██████▀ ▀██▀ | . GET IT ON Google Play | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ |
|
|
|
deliedenpsikolog
Jr. Member
Activity: 252
Merit: 1
|
|
April 26, 2018, 11:03:41 PM |
|
doğru bir söz, atalarımız her zaman doğru şeyler söylemişler, çünkü bir çok tecrübeye sahipler
|
|
|
|
dammedonut
|
|
April 27, 2018, 01:01:02 AM |
|
Bitcoin her yükseldiğin de büyük hayaller kuruluyor sonra düşünce de bunalıma giriyoruz. Her zaman temkinli olmak lazım. Yavaş yavaş yükselmesi bir an da yükselip düşmesinden iyidir.
|
|
|
|
tarangogu
|
|
April 27, 2018, 04:19:23 AM |
|
yeniden eski seviyelerine doğru yükselişe geçiyor. Yavaş ve emin adımlarla olması yerini daha da sağlamlaştırması demek. Bir iki ay içerisinde sanırım eski 20.000 dolar seviyelerini tekrar görecek.
|
|
|
|
NEJLA
Member
Activity: 179
|
|
April 27, 2018, 05:03:45 AM |
|
Bu piyasanın düzelmesi için yeni yatırımcının yeniden giriş yapması gerekiyor geçen senelerde bitcoin aşağı yukarı aynı hareketleri yapmış yani önümüz bahar
|
|
|
|
bitcoinbcn
|
|
April 27, 2018, 05:49:18 AM |
|
Haberlere bir lafım yok ancak hiçbirinin doğruluk payını sorgulayamıyoruz, gerek sorosların kripto paralara yatırım yaptığı haberi gerekse Japonya'nın çözüm arayışları, tamam olumlu haberler ancak sonuçlanan birşey yok, piyasa yükseliyor ancak hacim yeterli değil ve en ufak bir negatif haberde tüm aldıklarını anlık verebiliyor.
|
|
|
|
clonely
Member
Activity: 490
SEND AND RECEIVE MONEY INSTANTLY
|
|
April 27, 2018, 05:56:51 AM |
|
Benim en büyük fiyat yükselmesi beklentim, ABD tarafından gelecek bir açıklama da. ABD hükümeti bugün Bitcoin ve türevlerine yürüyün derse fiyatı bir günde 5 katına çıkabilir. Çünkü halen ülkelerin uzak durması fiyatı aşağıda tutan etkenlerin başında. Aslında başlığı açan arkadaşında yazdığı gibi, her gün bir kaç ülke destek ve Bitcoin kullanımı konusunda olumlu işler yapmaya başladı. Buna örnek olarak İsviçre'nin vergi ödemesinde BTC kabulü, Kanada'da KFC'nin kripto para ile ödeme ye izin vermesi, Vanatu'nun 80 küsür BTC ile vatandaşlık vermesi gibi haberler var. Artık Bitcoin için olumlu hareket zamanı. Beklemedeyiz ve arkasındayız.
|
|
|
|
tommyss
|
|
April 27, 2018, 08:36:44 AM |
|
benim kendime devamlı söylediğim bitcoin yükseldi diye hayallere dalma, bitcoin düştü diye de öldü bitti düşüncesine girme. soğukkanlı ol. güçleniyor güçlenecek. büyüyecek piyasa. yükselmenin arkasından bir düşüş gelecek sonra yine bir yükselme. ben bilmem ne zaman düşecek ne zaman yükselecek. o yüzden hodl tokenlerini belirle gerisini çok düşünme.
|
|
|
|
virtue44
Jr. Member
Activity: 84
Merit: 7
Community Manager at Bitsurf.eu
|
|
April 27, 2018, 09:56:32 AM |
|
Güzel gidiyo şimdilik yakında 10k nın üstüne çıkacak gibi görünüyor. İnsanların keyfi yerine gelmeye başladı sonunda.
|
|
|
|
|