labtek38
|
|
January 10, 2014, 01:21:54 PM |
|
coinlerin karlılık durumlarını gösteren bir tablo olacak mı?. Olacaksa bence LTC ye oranla bir karşılaştırma daha mantıklı olur. Yani LTC karlılık miktarı 1 baz alınıp ona göre diğer coinler değerlendirilmeli.
|
|
|
|
raistlinthewiz (OP)
|
|
January 10, 2014, 03:41:32 PM |
|
olacak ama $/BTC uzerınden bi karsılastırma planlıyorum.
|
|
|
|
nejat76
Full Member
Activity: 140
Merit: 100
security,like correctness,is not an add-on feature
|
|
January 10, 2014, 07:23:57 PM |
|
Karlılık oranları da bence üstüste grafik şeklinde olmalı. her coin farklı bir renkte.
|
BTC: 17oqtYLAg8HSD6j44kA5n7KB1CyCufQ5yU MUCH RECEIVE: DLmyunqvaVf9wqSm1nyfv8pgw7czswXALY SUCH CAT: 9XCLZMuL3FLLC5AYuqJmUqKjrmD9NrsUrM WOW SXC : SJojeFfQytbaKMhPtKQJePpNUrCD93cYXB
|
|
|
ogturk
Newbie
Activity: 27
Merit: 0
|
|
January 13, 2014, 07:23:23 AM |
|
ilk defa mining yapmaya başladım. havuzda biriken coinleri coindup yada cryptsy hesabımızda ki adreslere çekebilirmiyiz? yoksa cüzdana göndermek mi lazım ilk önce?
|
|
|
|
labtek38
|
|
January 13, 2014, 07:27:56 AM |
|
coindup yada cryptsy hesabınız da size zaten birer cüzdan tanımlar. Yani evet direk olarak trade yapacağınız siteye gönderebilirsiniz paranızı. Fakat siteyi sık sık kontrol edin yaşayacağı teknik sorunlar veya bakım çalışmaları paranıza ulaşmanızı geciktirebilir.
|
|
|
|
ogturk
Newbie
|
|
January 13, 2014, 07:41:18 AM |
|
ben moon coin cüzdan indirdim.gece moon.coinium.org havuzdaki kazandığım bütün moon coinleri cash out yaptım.ama halen cüzdana ulaşmadı. cüzdana ulaşmayan coinler geri hesaba dönermi? cüzdan senkronizasyon bitmeden aşağıda ki hatayı verdi.bundan kaynaklı olabilirmi? WARNING: Displayed transactions may not be correct! You may need to upgrade or other nodes may need to upgrade. coindup yada cryptsy hesabınız da size zaten birer cüzdan tanımlar. Yani evet direk olarak trade yapacağınız siteye gönderebilirsiniz paranızı. Fakat siteyi sık sık kontrol edin yaşayacağı teknik sorunlar veya bakım çalışmaları paranıza ulaşmanızı geciktirebilir.
teşekkürler cevabınız için.
|
|
|
|
labtek38
|
|
January 13, 2014, 10:01:40 AM |
|
cüzdanı bir şekilde senkronize etmen lazım. yeni versiyon çıktıysa cüzdanın onu indir.
|
|
|
|
raistlinthewiz (OP)
|
|
January 13, 2014, 11:18:42 AM Last edit: January 13, 2014, 11:30:35 AM by raistlinthewiz |
|
ben moon coin cüzdan indirdim.gece moon.coinium.org havuzdaki kazandığım bütün moon coinleri cash out yaptım.ama halen cüzdana ulaşmadı. cüzdana ulaşmayan coinler geri hesaba dönermi? cüzdan senkronizasyon bitmeden aşağıda ki hatayı verdi.bundan kaynaklı olabilirmi? WARNING: Displayed transactions may not be correct! You may need to upgrade or other nodes may need to upgrade. coindup yada cryptsy hesabınız da size zaten birer cüzdan tanımlar. Yani evet direk olarak trade yapacağınız siteye gönderebilirsiniz paranızı. Fakat siteyi sık sık kontrol edin yaşayacağı teknik sorunlar veya bakım çalışmaları paranıza ulaşmanızı geciktirebilir.
teşekkürler cevabınız için. hocam mooncoin pool daki kullanıcı adınızı verirseniz kontrol edeyim ve wallet senkronizasyonu gerekiyor. addnode=eu.coinium.org addnode=us.coinium.org yaparsanız daha hızlı yapabilir.
|
|
|
|
raistlinthewiz (OP)
|
|
January 13, 2014, 11:19:15 AM |
|
yeni arabirimden ornek bi ekran goruntusu daha;
|
|
|
|
ogturk
Newbie
|
|
January 13, 2014, 12:10:31 PM |
|
teşekkürler cevabınız için. hocam mooncoin pool daki kullanıcı adınızı verirseniz kontrol edeyim ve wallet senkronizasyonu gerekiyor. addnode=eu.coinium.org addnode=us.coinium.org yaparsanız daha hızlı yapabilir. kullanıcı adım ogtr hocam wallet senkronizasyonu olmuyor ki bu hatayı alıyorum WARNING: Displayed transactions may not be correct! You may need to upgrade or other nodes may need to upgrade.
|
|
|
|
raistlinthewiz (OP)
|
|
January 13, 2014, 12:16:25 PM |
|
transaction yapılmıs:
22061 ogtr 2014-01-12 23:00:05 Debit_MP Confirmed 2HB6s33G...4dCrpCBy 2b218010...9d2041c7 n/a 145,774.85398575
wallet sorununuzu cozmenız lazım
|
|
|
|
|
|
acedia
|
|
January 13, 2014, 02:14:56 PM |
|
Hocam şu pooların biraz reklamını yapın eac hariç diğerleri ölü.
|
|
|
|
raistlinthewiz (OP)
|
|
January 13, 2014, 02:17:51 PM |
|
bu aralar custom yazılımla ugrastıgım ıcın yapamıyorum ama o ıs bıttıgınde tekrardan reklam ısıne agırlık verecegım
|
|
|
|
ogturk
Newbie
|
|
January 14, 2014, 10:56:45 PM |
|
bu aralar custom yazılımla ugrastıgım ıcın yapamıyorum ama o ıs bıttıgınde tekrardan reklam ısıne agırlık verecegım
merhaba hocam cat coin kazdım 1-2 saat denemek amaçlı ama ka gündür Confirmed olmadı bakiye kontrol edermisiniz? kullanıcı adım ogtr
|
|
|
|
|
uygar2580
|
|
January 16, 2014, 06:28:33 PM |
|
Bende yeni başladım. Ödemeler ne aralıkta oluyor ?
|
|
|
|
raistlinthewiz (OP)
|
|
January 16, 2014, 10:52:05 PM Last edit: January 17, 2014, 12:29:11 AM by raistlinthewiz |
|
yeni arabirimi kullanıma actım: http://www.coinium.org/pool sayfalarının arabırımıde yakında guncellenecek.
|
|
|
|
srknbyr
|
|
January 16, 2014, 11:02:04 PM |
|
Ellerine sağlık, harika görünüyor
|
.▄███████████████████████▄ ███████████████████████████ ██████▌▄ ▀▀▀█████████ █████████▄ ▀██████ ██████████▄ ▀█████ ███████████ █████ ███████████ █████ ███████████ ▄██▄ █████ ███████████▄▄▄▄█████ ▄█████ ███████████████████████████ ███████████████████████████ ███████████████████████████ ▀███████████████████████▀ | .digilira. | | | | | | | | | | | | | | | |
|
|
|
|