Bitcoin Forum
November 22, 2017, 08:50:06 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Help with bitcoin QT  (Read 319 times)
snow123
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
November 21, 2013, 09:38:09 PM
 #1

Hello ive been using bitcoin qt for a while now and have had no problems but recently I have been having an issue. After a recent transaction I waited for the blockchains to clear and never recieved the transaction, also the connection bar will not turn to green and stays a yellow orange colour no matter how long I wait.
It says it is connected but it is obviously not because I am not recieving my coins I have tried reinstalling and many other things but to no avail and it still will not recieve the bitcoins any one know what could be the problem?
1511383806
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511383806

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511383806
Reply with quote  #2

1511383806
Report to moderator
1511383806
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511383806

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511383806
Reply with quote  #2

1511383806
Report to moderator
Join ICO Now Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511383806
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511383806

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511383806
Reply with quote  #2

1511383806
Report to moderator
1511383806
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511383806

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511383806
Reply with quote  #2

1511383806
Report to moderator
gooryheta
Member
**
Offline Offline

Activity: 117



View Profile
November 21, 2013, 10:39:16 PM
 #2

If bitcoin qt is stuck with syncing at the same block forever, you have to delete the blockchain manually (not wallet.dat !) and bitcoin qt will download the blockchain again
Gator-hex
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 490


View Profile
November 21, 2013, 10:48:54 PM
 #3

It can get confused if you lose internet connection, just close it and restart it, and it should continue from where it last was up to.

If you're trying to import a wallet from a different version you may have to run it from the command line with one of the options.
Bitcoinqt.exe /? for a list or options.

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!