Bitcoin Forum
November 24, 2017, 05:02:04 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Küçük Bir Ayrıntı?  (Read 1459 times)
cellat87
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


View Profile
November 22, 2013, 11:56:35 PM
 #1

İyi geceler.

Aklıma Birşey Takıldı. Laptopumdan Nete Telimdeki internet üzerinden giriyorum litecoin üretiorum. herşey güzel buraya kadar. ama aklıma şu takıldı üretim yaparken internet yiyormu bu program yiyor ise nekadar yer mesella ful acık kalsa 1 ayda nekadar internet kotası yer? bu konuda bilgisi olan varmı acaba?

1511542924
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511542924

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511542924
Reply with quote  #2

1511542924
Report to moderator
1511542924
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511542924

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511542924
Reply with quote  #2

1511542924
Report to moderator
1511542924
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511542924

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511542924
Reply with quote  #2

1511542924
Report to moderator
Join ICO Now A blockchain platform for effective freelancing
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511542924
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511542924

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511542924
Reply with quote  #2

1511542924
Report to moderator
technomancer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252



View Profile
November 23, 2013, 12:00:40 AM
 #2

İyi geceler.

Aklıma Birşey Takıldı. Laptopumdan Nete Telimdeki internet üzerinden giriyorum litecoin üretiorum. herşey güzel buraya kadar. ama aklıma şu takıldı üretim yaparken internet yiyormu bu program yiyor ise nekadar yer mesella ful acık kalsa 1 ayda nekadar internet kotası yer? bu konuda bilgisi olan varmı acaba?

bi kac yuz mb ancak.
cellat87
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


View Profile
November 23, 2013, 01:35:25 AM
 #3

İyi geceler.

Aklıma Birşey Takıldı. Laptopumdan Nete Telimdeki internet üzerinden giriyorum litecoin üretiorum. herşey güzel buraya kadar. ama aklıma şu takıldı üretim yaparken internet yiyormu bu program yiyor ise nekadar yer mesella ful acık kalsa 1 ayda nekadar internet kotası yer? bu konuda bilgisi olan varmı acaba?

bi kac yuz mb ancak.

o halde sıkıntı yok yola devam Smiley

cellat87
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


View Profile
November 23, 2013, 12:37:30 PM
 #4

İyi geceler.

Aklıma Birşey Takıldı. Laptopumdan Nete Telimdeki internet üzerinden giriyorum litecoin üretiorum. herşey güzel buraya kadar. ama aklıma şu takıldı üretim yaparken internet yiyormu bu program yiyor ise nekadar yer mesella ful acık kalsa 1 ayda nekadar internet kotası yer? bu konuda bilgisi olan varmı acaba?

bi kac yuz mb ancak.

Sikinti yok demistim ama vazgectim buyuk sikinti var. Dün yeni yapmis oldugum 2gb netimin 1.5gb ini 1 saat olmadan tuketti sistem denemek isterseniz haberiniz olsun taklaya gelmeyin Smiley iyiki netim sinirsiz olmasa yanmistim bu ay Smiley

technomancer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252



View Profile
November 23, 2013, 12:42:55 PM
 #5

İyi geceler.

Aklıma Birşey Takıldı. Laptopumdan Nete Telimdeki internet üzerinden giriyorum litecoin üretiorum. herşey güzel buraya kadar. ama aklıma şu takıldı üretim yaparken internet yiyormu bu program yiyor ise nekadar yer mesella ful acık kalsa 1 ayda nekadar internet kotası yer? bu konuda bilgisi olan varmı acaba?

bi kac yuz mb ancak.

Sikinti yok demistim ama vazgectim buyuk sikinti var. Dün yeni yapmis oldugum 2gb netimin 1.5gb ini 1 saat olmadan tuketti sistem denemek isterseniz haberiniz olsun taklaya gelmeyin Smiley iyiki netim sinirsiz olmasa yanmistim bu ay Smiley

kesinlikle telinizde baska sorun var,
3 belki 4 ay kullandim, tabiki smartphone degil direk 3g modem ile, oyle app update falan gereksiz data yiyecek bir durum yoktu. windowsunda updateleri kapali idi, antivirus falandayuklu degildi. 3 ayda 2 gb harcamadi bile 7/24 litecoin 3x 7950 ile
acedia
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434



View Profile
November 23, 2013, 12:43:57 PM
 #6

İyi geceler.

Aklıma Birşey Takıldı. Laptopumdan Nete Telimdeki internet üzerinden giriyorum litecoin üretiorum. herşey güzel buraya kadar. ama aklıma şu takıldı üretim yaparken internet yiyormu bu program yiyor ise nekadar yer mesella ful acık kalsa 1 ayda nekadar internet kotası yer? bu konuda bilgisi olan varmı acaba?

bi kac yuz mb ancak.

Sikinti yok demistim ama vazgectim buyuk sikinti var. Dün yeni yapmis oldugum 2gb netimin 1.5gb ini 1 saat olmadan tuketti sistem denemek isterseniz haberiniz olsun taklaya gelmeyin Smiley iyiki netim sinirsiz olmasa yanmistim bu ay Smiley

Litecoin yada başka cüzdanları indiriyor olmayasın. mining kota yemez maksimum ayda 100-300 MB yer.

Gereksiz Şeyler...
cellat87
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


View Profile
November 23, 2013, 12:46:05 PM
 #7

İyi geceler.

Aklıma Birşey Takıldı. Laptopumdan Nete Telimdeki internet üzerinden giriyorum litecoin üretiorum. herşey güzel buraya kadar. ama aklıma şu takıldı üretim yaparken internet yiyormu bu program yiyor ise nekadar yer mesella ful acık kalsa 1 ayda nekadar internet kotası yer? bu konuda bilgisi olan varmı acaba?

bi kac yuz mb ancak.

Sikinti yok demistim ama vazgectim buyuk sikinti var. Dün yeni yapmis oldugum 2gb netimin 1.5gb ini 1 saat olmadan tuketti sistem denemek isterseniz haberiniz olsun taklaya gelmeyin Smiley iyiki netim sinirsiz olmasa yanmistim bu ay Smiley

Litecoin yada başka cüzdanları indiriyor olmayasın. mining kota yemez maksimum ayda 100-300 MB yer.

Vallaha pc ye daha cuzdan kurmadim o yuzden bir yanlislik yoktur diye dusunuorum ve dunden bugune birseyde indirmedim.

technomancer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252



View Profile
November 23, 2013, 12:48:48 PM
 #8

İyi geceler.

Aklıma Birşey Takıldı. Laptopumdan Nete Telimdeki internet üzerinden giriyorum litecoin üretiorum. herşey güzel buraya kadar. ama aklıma şu takıldı üretim yaparken internet yiyormu bu program yiyor ise nekadar yer mesella ful acık kalsa 1 ayda nekadar internet kotası yer? bu konuda bilgisi olan varmı acaba?

bi kac yuz mb ancak.

Sikinti yok demistim ama vazgectim buyuk sikinti var. Dün yeni yapmis oldugum 2gb netimin 1.5gb ini 1 saat olmadan tuketti sistem denemek isterseniz haberiniz olsun taklaya gelmeyin Smiley iyiki netim sinirsiz olmasa yanmistim bu ay Smiley

Litecoin yada başka cüzdanları indiriyor olmayasın. mining kota yemez maksimum ayda 100-300 MB yer.

Vallaha pc ye daha cuzdan kurmadim o yuzden bir yanlislik yoktur diye dusunuorum ve dunden bugune birseyde indirmedim.

Belliki sizin haberiniz olmadan pc birseylri update etmis, belkide spyware/malware var makinanizda, windows update yapmis olabilir. yani teknik olarak miningde bytelarla kbytelarla data yolluyorsun text tabanli, bi kac yuz mb bile cok cok abarti rakam aslinda.
cellat87
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


View Profile
November 23, 2013, 04:33:53 PM
 #9

İyi geceler.

Aklıma Birşey Takıldı. Laptopumdan Nete Telimdeki internet üzerinden giriyorum litecoin üretiorum. herşey güzel buraya kadar. ama aklıma şu takıldı üretim yaparken internet yiyormu bu program yiyor ise nekadar yer mesella ful acık kalsa 1 ayda nekadar internet kotası yer? bu konuda bilgisi olan varmı acaba?

bi kac yuz mb ancak.

Sikinti yok demistim ama vazgectim buyuk sikinti var. Dün yeni yapmis oldugum 2gb netimin 1.5gb ini 1 saat olmadan tuketti sistem denemek isterseniz haberiniz olsun taklaya gelmeyin Smiley iyiki netim sinirsiz olmasa yanmistim bu ay Smiley

Litecoin yada başka cüzdanları indiriyor olmayasın. mining kota yemez maksimum ayda 100-300 MB yer.

Vallaha pc ye daha cuzdan kurmadim o yuzden bir yanlislik yoktur diye dusunuorum ve dunden bugune birseyde indirmedim.

Belliki sizin haberiniz olmadan pc birseylri update etmis, belkide spyware/malware var makinanizda, windows update yapmis olabilir. yani teknik olarak miningde bytelarla kbytelarla data yolluyorsun text tabanli, bi kac yuz mb bile cok cok abarti rakam aslinda.

herhangibir update söz konusu değildir.yüksek hızda download söz konusu birde sizler test edebilirmisiniz bu konuyu rica etsem?


acedia
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434



View Profile
November 23, 2013, 05:27:00 PM
 #10


Windows 8 normal kendi halinde mining yapmayan makine.


Mining yapan teamvewer ile bağlantı kurduğum bilgisayar.

Senin win 8 başka işler çeviriyor eminim ki mining işi ile ilgili değil Grin

Gereksiz Şeyler...
cellat87
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


View Profile
November 23, 2013, 06:38:43 PM
 #11


Windows 8 normal kendi halinde mining yapmayan makine.


Mining yapan teamvewer ile bağlantı kurduğum bilgisayar.

Senin win 8 başka işler çeviriyor eminim ki mining işi ile ilgili değil Grin

Win 8 de saniyede 90kb az degil ama yaklasik 15sn. De 1 mb yapar  kisaca baya baya goturuyor bu mining koyayi.

acedia
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434



View Profile
November 23, 2013, 06:46:04 PM
 #12


Win 8 de saniyede 90kb az degil ama yaklasik 15sn. De 1 mb yapar  kisaca baya baya goturuyor bu mining koyayi.


Mining olayı kesinlikle kota yemez.
ben aylarca 1GB  kota avea jet 2G hızı ile mining yapıyordum.
Oda internette haber falan da bakıyodum.

Gereksiz Şeyler...
vincent vigilante
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15


View Profile
November 23, 2013, 07:47:25 PM
 #13


Win 8 de saniyede 90kb az degil ama yaklasik 15sn. De 1 mb yapar  kisaca baya baya goturuyor bu mining koyayi.


Mining olayı kesinlikle kota yemez.
ben aylarca 1GB  kota avea jet 2G hızı ile mining yapıyordum.
Oda internette haber falan da bakıyodum.

ne kadar çalıştırarak, ayda kaç ltc yapıyorsunuz?
acedia
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434



View Profile
November 23, 2013, 08:00:12 PM
 #14



ne kadar çalıştırarak, ayda kaç ltc yapıyorsunuz?

Ekran kartının gücüne ve zorluğa göre değişiyor bu durum.

Gereksiz Şeyler...
cellat87
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


View Profile
November 23, 2013, 09:11:23 PM
 #15


Win 8 de saniyede 90kb az degil ama yaklasik 15sn. De 1 mb yapar  kisaca baya baya goturuyor bu mining koyayi.


Mining olayı kesinlikle kota yemez.
ben aylarca 1GB  kota avea jet 2G hızı ile mining yapıyordum.
Oda internette haber falan da bakıyodum.

ozamna bu işte birşey var gitti 2gb kotam 1 günde Cheesy

ballot
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 947



View Profile
November 23, 2013, 09:55:56 PM
 #16


Windows 8 normal kendi halinde mining yapmayan makine.


Mining yapan teamvewer ile bağlantı kurduğum bilgisayar.

Senin win 8 başka işler çeviriyor eminim ki mining işi ile ilgili değil Grin

hocam cpu ile mi mining yapıyorsunuz?
ben zamanında çok çok düşük fiyatlara neredeyse bedavaya 10 tane çift çekirdekli vps i 3 aylığına kiralayabiliyordum

bunun gibi 10  - 20 tane hesap açıp 150 200 vps çalıştırsam günlük ne kadar kazanırım acaba?

ortalama giderim 1 aylık 200 tane çift çekirdekli sunucu için 40-50 tl~
kayda değer bir gelir bırakır mı ?
acedia
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434



View Profile
November 23, 2013, 10:34:19 PM
 #17



hocam cpu ile mi mining yapıyorsunuz?
ben zamanında çok çok düşük fiyatlara neredeyse bedavaya 10 tane çift çekirdekli vps i 3 aylığına kiralayabiliyordum

bunun gibi 10  - 20 tane hesap açıp 150 200 vps çalıştırsam günlük ne kadar kazanırım acaba?

ortalama giderim 1 aylık 200 tane çift çekirdekli sunucu için 40-50 tl~
kayda değer bir gelir bırakır mı ?

CPU mining yapmıyorum  Grin GPU ile yapıyorum. LTC üretiyorum.

sana yardımcı olması için şu konulara bakabilirsin.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=339310.msg3645042
https://bitcointalk.org/index.php?topic=343828.0

Her ne kadar konu başlıkları arama kıriterlerine uygun olmasa da...

Gereksiz Şeyler...
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!