Bitcoin Forum
December 16, 2017, 01:15:59 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 »  All
  Print  
Author Topic: [CLOSED] batch #43 .34, .39 btc per ASICMiner Cube 30-38Gh/s  (Read 24552 times)
hayseed
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 240


View Profile
December 17, 2013, 01:29:29 AM
 #201

Well I got it, powered it up, but when I go to http://192.168.1.254:8000/ nothing happens.

Guess I'm not smart enough to figure this out... lol


set your computer to the same network address range like 192.168.1.99 then connect and change it to an ip address that is usable on your network range.

I assume your on windows:

first, figure out what your current network range is. open a dos prompt (start / type "cmd" press enter).
in black dos prompt window

"ipconfig /all"

look for line showing 192.168.x.x or 10.x.x.x that is your current ip range.
line after it should show 255.255.255.0
then default gateway 192.168.x.1 or 10.x.x.1

write down the last two lines as we will need them later.

lets assume it showed 192.168.0.105 (most routers default to 192.168.0.x range or 10.x.x.x range)

that means your router is handing out addresses above .100 and your network is 192.168.0.x (the x is for workstation)

find an empty address below 100 to use.

try "ping 192.168.0.50"

if you see "reply from " that address is in use, try another until you find one that does not receive "reply form". it may say "ping timed out" or "host not reachable".

now go to control panel / network sharing

click "change adapter settings"

in the listing select the adapter that is in use. (it will not be greyed out).

right-click, click "properties".

scroll down in the list to "internet protocol version 4"

click "properties"

in the top box, select "Use the following ip address" fill in 192.168.1.99"

for the subnet enter 255.255.255.0

then click "Ok" then "close"

now try the "192.168.1.254:8000"

set the ip address to the number you found open for example 192.168.0.50
set the subnet and gateway to the setting you wrote down from above.

update it.

now to return your computer back to its settings.

in the listing select the adapter that is in use. (it will not be greyed out).

right-click, click "properties".

scroll down in the list to "internet protocol version 4"

click "properties"

in the top box, select "Obtain an address automatically "

click "OK" then "Close"

you  should now be able to use the new address you assigned to the cube.



1513430159
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513430159

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513430159
Reply with quote  #2

1513430159
Report to moderator
1513430159
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513430159

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513430159
Reply with quote  #2

1513430159
Report to moderator
1513430159
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513430159

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513430159
Reply with quote  #2

1513430159
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513430159
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513430159

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513430159
Reply with quote  #2

1513430159
Report to moderator
colemab
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 54



View Profile
December 17, 2013, 03:05:52 AM
 #202

I'm going to keep an eye on this thread.  I've had the same problem at work with blades and cubes.  They go sick after a couple minutes and reset.  Brought the cubes home and they are rock solid, even though one has two boards with 8 chips each 'x' out.  I'm going to have my IT guy take a serious look at our rounter/network settings to make sure AV or filters aren't blocking things.

Dude, if you are still having this problem and you own a droid phone - turn off the wifi on the droid.  That was my problem as documented here.  Sounds Fing crazy but worked instantly for me!
colemab
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 54



View Profile
December 17, 2013, 03:06:49 AM
 #203

Good luck my friend, may the IT /ASCI gods look kindly upon you.

Thanks, after 5 days of messing around they finally did  Grin
CanaryInTheMine
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1708


between a rock and a block!


View Profile
December 17, 2013, 07:23:41 PM
 #204

I have 2 Cubes in hand.  Ready to ship out instantly.  PM me. first come first serve.
1 btc each.


SOLD

| In Default we Trust | Need gold/silver for btc? | Buy bitcoins |
ldh37
Member
**
Offline Offline

Activity: 114


View Profile
December 18, 2013, 03:00:11 AM
 #205

Thanks Canary.  Cube is running good.

I left positive feedback for you.

Donations Welcome - BTC: 19XjcHaABfnn6nwK9gtyWNkaFYK3bD3WNR
COINBASE - Buy/Sell BTC
whitefeather
Member
**
Offline Offline

Activity: 97



View Profile
December 18, 2013, 07:56:16 AM
 #206

Had to cycle power a few times, but finally, cube is up and running at a steady 32 GH/s on low clock speed.

Initially, upon power up, cube would turn on but about three seconds later, I hear a click and everything turns off. Cycling the power a few times seems to have done the trick.
bark0de
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13


View Profile
December 19, 2013, 09:23:58 PM
 #207

Why does my cube and another blade that I have keep restarting itself? Driving me mad! :/
bitcoiner49er
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 457



View Profile
December 19, 2013, 10:17:33 PM
 #208

Why does my cube and another blade that I have keep restarting itself? Driving me mad! :/

How long have you had the blade? Did/does it run without restarting by itself?

What are your power supplies?

Just guessing, but it sounds like the cube may be drawing too much power once it gets to full hash and tripping the breaker? It does take a while to reach full power/hash.

Homo doctus is se semper divitias habet
CanaryInTheMine
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1708


between a rock and a block!


View Profile
December 19, 2013, 11:16:39 PM
 #209

Why does my cube and another blade that I have keep restarting itself? Driving me mad! :/
if both on same PSU, then likely PSU is the source of your issue.
if both not on same PSU, then your network is the source of an issue all the way up to the host running your proxy.

| In Default we Trust | Need gold/silver for btc? | Buy bitcoins |
ooeygooeygold
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 190


View Profile
December 24, 2013, 06:41:56 AM
 #210

When I power my cube up the fan doesn't run and the green sb pwr led is on and for some reason I can't talk to the cube. Running solo off a 1000w Cool Master. Any suggestions?
macsheadroom
Member
**
Offline Offline

Activity: 104


Computer Service Tech


View Profile
December 24, 2013, 05:23:43 PM
 #211

If you disassembled it check your fan is plugged back into the board, I almost forgot that myself...

1FQkmrwQ7yf9MKGLsAUhY2jgMT8WjepwL7
Swimmer63
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526



View Profile
December 25, 2013, 02:57:24 AM
 #212

Asic miner stop making these, cut you off, way behind?
CanaryInTheMine
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1708


between a rock and a block!


View Profile
December 29, 2013, 07:50:04 AM
 #213

re-opened.  I expect cubes to arrive Tuesday 12/31/2013.

the weight of 1 cube is 7 pounds for shipping.  1 label per cube. 8x8x8 box.

| In Default we Trust | Need gold/silver for btc? | Buy bitcoins |
Damnsammit
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406



View Profile
December 29, 2013, 06:16:41 PM
 #214

re-opened.  I expect cubes to arrive Tuesday 12/31/2013.

the weight of 1 cube is 7 pounds for shipping.  1 label per cube. 8x8x8 box.

Price still 1BTC or has it been reduced?
CanaryInTheMine
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1708


between a rock and a block!


View Profile
December 29, 2013, 06:20:33 PM
 #215

re-opened.  I expect cubes to arrive Tuesday 12/31/2013.

the weight of 1 cube is 7 pounds for shipping.  1 label per cube. 8x8x8 box.

Price still 1BTC or has it been reduced?

price is .85 btc per cube

| In Default we Trust | Need gold/silver for btc? | Buy bitcoins |
hayseed
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 240


View Profile
December 29, 2013, 06:30:14 PM
 #216

Was the USB board that could hold rows and rows of USB BEs called a cube?

The V3 Cube photo (http://s1279.photobucket.com/user/dogiee/media/2013-11-29164606_zps79c06f50.jpg.html) seems to show six Blades which one would think could produce 63GH/s.  Are those half size Blades of a new design?  If the V3 Cube holds 6 V2 blades, how can it sell for .85btc when a single Blade sells for .38btc?  Or does the V3 Cube come unpopulated?  

Thanks Canary, my Blade has been running A-OK.

soy


the 49 port board was just a hub.

They are essentially six half blades with a main board providing power and communications. So unlike standard blades, only 1 ethernet connection is needed for the six half blades. In fact another name for this thing might be "Half Baked" or "Lemon Cube" since one reseller has had to gut parts from his stock to fix customers and another has had to assemble a team of "fixers" to pull every cube he receives apart and fix them and a good portion of the ones that have been corrected in the field won't run high clock.
Singlebyte
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 854



View Profile
December 29, 2013, 06:40:07 PM
 #217

re-opened.  I expect cubes to arrive Tuesday 12/31/2013.

the weight of 1 cube is 7 pounds for shipping.  1 label per cube. 8x8x8 box.

Price still 1BTC or has it been reduced?

price is .85 btc per cube

Hard to justify at these prices now when comparing these to the antminer and other hardware being released.  Do you know if Ascicminer will be reducing the pricing or if they plan on releasing a faster "V2" model?
undeadbitcoiner
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406


MGF Presale starts on 15th of November


View Profile
December 29, 2013, 06:51:53 PM
 #218

Someone in the same forum is Selling same product in .85 with Free shipping is it possible you ship your product for us?

                      ▄█████▄
                ▄████████▀
            ▄████████▀      ▄███▄
        ▄████████▀      ▄███████▄
    ▄████████▀      ▄███▀▀▀▀████▄
  ████████▀      ▄███▀            ▀████
███████▀      ▄███▀      ▄▄▄      ▀████
█████▀      ▄███▀      ▄█████      ▀███
████      ▄███▀      ▄█▀        ██      ███
███      ▄█  ▀      ▄████        ██      ███
███      ██        ████▀      ▄  █▀      ███
███      ██        ▄█▀      ▄███▀      ████
███▄      █████▀      ▄███▀      ▄█████
████▄      ▀▀▀      ▄███▀      ▄███████
  ████▄            ▄███▀      ▄████████
    ▀████▄▄▄▄███▀      ▄████████▀
        ▀███████▀      ▄████████▀
            ▀███▀      ▄████████▀
                        ▄████████▀
                        ▀█████▀

                                       ███████████             ███
                                       ███████████             ███
                                       ███             ▄▄▄▄    ███
                                       ███             █████▄  ███
███     ▄███  ███▄██████▄     ▄██████  ███                ███  ████████▄
███     ███▀  ████▀▀▀▀████   ███▀▀▀▀   █████████   ▄█████████  ███▀▀▀████
███     ███   ███      ███  ███        ███████▀   ████▀▀▀████  ███    ▀███
███     ███   ███      ███  ███        ███        ███     ███  ███     ███
████▄▄▄████   ███      ███  ███        ███        ███     ███  ███    ▄███
▀██████████   ███      ███   ███▄▄▄▄   ███        ████▄▄▄████  ███▄▄▄████
  ▀▀▀▀▀ ███   ███      ███    ▀██████  ███         ▀████████▀  ████████▀
       ▄███
      ████▀


    ██  █
    ██  █
    ██
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
    ██
█  ██
█  ██


    ██  █
    ██  █
    ██
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
    ██
█  ██
█  ██


    ██  █
    ██  █
    ██
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
    ██
█  ██
█  ██


    ██  █
    ██  █
    ██
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
█  ██  █
    ██
█  ██
█  ██
Singlebyte
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 854



View Profile
December 29, 2013, 07:08:11 PM
 #219

Someone in the same forum is Selling same product in .85 with Free shipping is it possible you ship your product for us?

Some Prices were as low as .75 BTC but I don't know if the price fluctuation of BTC is effecting the cube price variation.  Either way, there is no way to get a ROI at current prices. I like the cubes and hope later on we see a price reduction or an upgraded faster model. 
edgie13
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 156


View Profile
December 29, 2013, 07:14:15 PM
 #220

Someone in the same forum is Selling same product in .85 with Free shipping is it possible you ship your product for us?

The other reseller is actually selling at 0.89.  I'm guessing the extra 0.04 is to cover shipping. So, not the same.

BTC Scotch fund: 1GFZos2WGknCeVgDtjpHwo3jeJ4tSLVrXS
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!