Bitcoin Forum
July 30, 2021, 08:14:38 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Poll
Question: Set up
BFG - 0 (0%)
CG - 0 (0%)
Total Voters: 0

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Solo mining  (Read 952 times)
itf991
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 251


View Profile
December 15, 2013, 11:22:37 AM
 #1

Hi all,

I am a newbie and trying to set up a solo mining for Exilecoin. With pool mining I have no problem at all.
Here is my settings.:

Hardware:
Asus Striker Extreme Formula IV motherboard
Phenom II X6 1090 processor
Gigabyte HD 7950 GPU
16GB DDR3 2000Mhz
OCZ 650W PSU
Window 7 Pro 64bit

Software:

Bfgminer 3.6.0 64bit

Step 1:

I run Exilecoin-qt as a server.

Step 2:

I set up a exilecoin.conf file in Roaming/Exilecoin:

rpcuser=x
rpcpassword=y
rpcallowip=127.0.0.1
rpcport=7335
daemon=1
server=1
gen=0

Step 3

My scrypt:

  bfgminer.exe -o http://localhost:7335 -u x -p y --intensity 11 --worksize 256 -g 1

( I have tried diff ports and scrypts but none of them worked.example: port:7335,1337)

When I run any of these scrypts I receive a message in promt:

No server were found.Most likely you put a wrong URL,forgotten to add a port or not set up a workerer.


Anyone could help me to set up it properly,please?

Thanks




                 ▄▄▄▄██████▄▄▄▄
             ▄▄███████████████████▄▄        █
          ▄████████▀▀▀     ▀▀▀████████    ██
        ▄█████▀▀                 ▀▀█████████
      ▄████▀                         ██████
     ████                     ▄▄▄██████████
    ████               ▄▄▄▄██████████████████
   ████            ▄▄██████████████▀▀▀ ▄█ ████
  ████          ▄█████████████▀▀ ▄▄▄████   ████
 ▐███         ▄███████████▀▀ ▄▄████████    ████▌
 ████        █████████▀▀ ▄▄███████████▀     ████
 ███▌       ███████▀ ▄▄██████████████▀      ▐███
 ███▌      ██████▀ ▄██████████████▀▀        ▐███
 ████     █████▀   █▀▀                      ████
 ▐███     ████  ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██▀         ████▌
  ████   ████  ████████████████▀           ████
   ████  ███  █▀▀                         ████
    ████ ███   ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██▀            ████
     ████ █  █████████████▀            █████▀
      █████  █▀▀                     ▄████▀
       ▀█████▄▄▄                ▄▄▄█████▀
         ▀████████▄▄▄      ▄▄▄████████▀
            ▀▀████████████████████▀▀
                 ▀▀▀▀██████▀▀▀▀

Egretia   
World's 1st HTML5 Blockchain Engine and Platform
                 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬  Public Sale Coming Soon!         
   [ ANN THREAD ]

▬▬

TELEGRAM           ● TWITTER
              ● FACEBOOK           ● LINKEDIN
REDDIT           ● BOUNTY THREAD
1627676078
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1627676078

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1627676078
Reply with quote  #2

1627676078
Report to moderator
1627676078
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1627676078

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1627676078
Reply with quote  #2

1627676078
Report to moderator
1627676078
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1627676078

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1627676078
Reply with quote  #2

1627676078
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1627676078
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1627676078

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1627676078
Reply with quote  #2

1627676078
Report to moderator
1627676078
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1627676078

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1627676078
Reply with quote  #2

1627676078
Report to moderator
1627676078
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1627676078

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1627676078
Reply with quote  #2

1627676078
Report to moderator
vm1990
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1498
Merit: 1002



View Profile
December 15, 2013, 11:30:24 AM
 #2

change the pool url from local host to 127.0.0.1 should then work

itf991
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 251


View Profile
December 15, 2013, 03:36:23 PM
 #3

change the pool url from local host to 127.0.0.1 should then work

I have tried that as well with no success. Sad

                 ▄▄▄▄██████▄▄▄▄
             ▄▄███████████████████▄▄        █
          ▄████████▀▀▀     ▀▀▀████████    ██
        ▄█████▀▀                 ▀▀█████████
      ▄████▀                         ██████
     ████                     ▄▄▄██████████
    ████               ▄▄▄▄██████████████████
   ████            ▄▄██████████████▀▀▀ ▄█ ████
  ████          ▄█████████████▀▀ ▄▄▄████   ████
 ▐███         ▄███████████▀▀ ▄▄████████    ████▌
 ████        █████████▀▀ ▄▄███████████▀     ████
 ███▌       ███████▀ ▄▄██████████████▀      ▐███
 ███▌      ██████▀ ▄██████████████▀▀        ▐███
 ████     █████▀   █▀▀                      ████
 ▐███     ████  ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██▀         ████▌
  ████   ████  ████████████████▀           ████
   ████  ███  █▀▀                         ████
    ████ ███   ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██▀            ████
     ████ █  █████████████▀            █████▀
      █████  █▀▀                     ▄████▀
       ▀█████▄▄▄                ▄▄▄█████▀
         ▀████████▄▄▄      ▄▄▄████████▀
            ▀▀████████████████████▀▀
                 ▀▀▀▀██████▀▀▀▀

Egretia   
World's 1st HTML5 Blockchain Engine and Platform
                 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬  Public Sale Coming Soon!         
   [ ANN THREAD ]

▬▬

TELEGRAM           ● TWITTER
              ● FACEBOOK           ● LINKEDIN
REDDIT           ● BOUNTY THREAD
vm1990
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1498
Merit: 1002



View Profile
December 15, 2013, 06:59:28 PM
 #4

is the wallet fully synced?

alicea
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1050
Merit: 501



View Profile
February 11, 2014, 09:48:47 PM
 #5

I've done as you all have written before, and bfgminer says: "Pool 0 http://127.0.0.1:8337 alive" but in the next line "No suitable long-poll found for http://127.0.0.1:8337" Is it ok or not?

Calhil
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


View Profile
February 11, 2014, 10:16:56 PM
 #6

Have you been solo mining before? If your miner can see and connect to the daemon then everything is working fine. You only submit shares when you find a block when solo mining with a coin daemon.
Also I think you should check the ports. In your config file you specified port 7335, buy youre using port 8337 in your script.

BLC & SKC node: addnode=192.3.171.213
BLC: BcaLHiLk74XXSZdebHQY8b3CaoEBLaPtoV
campeck
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476
Merit: 251


View Profile
February 11, 2014, 10:27:19 PM
 #7

I've done as you all have written before, and bfgminer says: "Pool 0 http://127.0.0.1:8337 alive" but in the next line "No suitable long-poll found for http://127.0.0.1:8337" Is it ok or not?

Yes. That is normal.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!