Hocam bunun için kullanacağın en güzel site etherscan.io burada inciğini cıncığını en net güzel şekilde görebilirsin. Tokenin üzerine tıklayarak oradaki bilgileri MyEther wallet da token ekleme kısmına girersen cüzdanında da görebilirsin.
Arkadaşa katılıyorum ama gene konu ıcın tesekkur ederım dostum bılmeyen arkadaslara yararlı bır konu olmus fakat daha detaylı dıger konulara da degınmek lazım veya dıger yararlı konuların ayrıyetten lınkını koymak gerekıyor.
Ne yazık ki etherscan.io da bütün tokenlerinizi göremezsiniz. Aslında deltabalances.github.io da da tüm tokenlerinizi göremezsiniz. deltabalances.github.io etherdelta, forkdelta için yapılmış kullanışlı bir site. Şu an 3212 adet token/kontrat ı destekliyor. Bu sayı etherscan.io nın desteklediğinden çok fazla.
Bu 2 site birbirinden farklı işler yapmakta olduğu için karşılaştırmak da doğru değil. etherscan.io ether ağı ile ilgili konular da bulunmaz nimet. deltabalances.github.io da etherdelta , forkdelta , IDEX , 0x protokolü gibi DEX tarzı siteler de bulunmaz nimet. Her ikisini de aktif olarak kullanıyorum, faydalanıyorum.