dedoleec
Newbie
Activity: 126
Merit: 0
|
|
May 13, 2018, 12:41:05 PM |
|
Bence MTGox elindeki bitcoinleri hergün ufak ufak piyasaya sürsün. Bunu 1-2 yıla yaysın. Aksi taktirde birden çıkararak bizlere olan olur. Tabi toplu olarak piyasaya çıkaracaksa bunu önceden haber alanlar fırsata dönüştürebilir.
|
|
|
|
thefunkybits
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
|
|
May 13, 2018, 03:42:06 PM |
|
Bu mtgox bence 2018 in içine etmeye devam edecek.şubattan beri bi rahat yüzü göstermedi adamlar nerdeyse ve her yükselişte mtgox satıyormuş denmesi bile dump yemesine yetiyor btc ve altcoinlerin.herkes satar alttan alırım kafasıyla veriyor dumpu.bi süre daha böyle devam edecek bi durum bence
|
|
|
|
Calligiato
|
|
May 13, 2018, 07:54:10 PM |
|
Bu iş çok can sıktı artık. Tam başımızı kaldırıyoruz kayyum btc satıyor haberi geliyor...
|
|
|
|
nogoodcoin
|
|
May 13, 2018, 08:51:10 PM |
|
mtgoxtan baska o zamanlarda dogru durust borsa olmadigi icin o zamanlar buyuk sikintilar olusmus artik eskisi gibi degil piyasalar allah korusun suan binance hacklense bile yine de piyasaya hicbir sey olacagini zannetmiyorum
|
|
|
|
clonely
Member
Activity: 490
Merit: 10
SEND AND RECEIVE MONEY INSTANTLY
|
|
May 13, 2018, 08:54:43 PM |
|
Tam piyasanın hızlanmaya başladığı dönemde bunların yaptığı çok kötü oldu. Kötü niyetli insanlar her zaman her yerde zarar verebilme yeteneğine sahip maalesef. Ben bu adamları anlamıyorum. Borsayı dolandırmak yerine işletmeye çalışsalar hem sürekli bir gelir kaynakları olacak hem de böyle bir sürü insanın ahını almayacaklar. Kolay para bu kadar mı tatlı geliyor. Binance her gün milyon dolar kazanıyor bu adamlar salak mı isteseler bugün dünya kadar parayı kapatıp giderler. Ama adam zaten bu yolla her gün bu milyonları kazanacak. Ve her gün çalışmaya da devam ediyorlar. Ben böyle bir sorumsuzluk görmedim. Sadece parasını çaldıkları insanları değil, hiç oraya bulaşmamış bizleri de mağdur ettiler. Nasıl hesaplaşıcaz bilmiyorum...
|
|
|
|
crimsongoth (OP)
|
|
May 13, 2018, 09:21:16 PM |
|
mtgoxtan baska o zamanlarda dogru durust borsa olmadigi icin o zamanlar buyuk sikintilar olusmus artik eskisi gibi degil piyasalar allah korusun suan binance hacklense bile yine de piyasaya hicbir sey olacagini zannetmiyorum
Bu tarz olumsuz haberlerin etkisinin eskiye nazaran çok daha az olduğunu hepimiz görüyoruz. Piyasa giderek güçlenip daha bilinçli hareket etmeyi öğrenmeye başladı. Bence 2-3 MTGox satışı sonrasından bu satışların piyasaya etkisi minimuma inecek.
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
May 13, 2018, 09:36:39 PM |
|
Kayyum kafasına göre satıyor sanki geçiniz bu işleri bi güzel piyasayı kontrol ediyorlar
|
|
|
|
Dogan86
|
|
May 13, 2018, 10:38:04 PM |
|
Saçma sapan iş yapıyorlar. Bu denli miktarları açık arttırma ile satarsın değerini bulduracağım ve mağdurlar parasını alacak diye tüm piyasa 6 aydır kangren oldu arkadaş. Bir nevi hepimize ödetiyorlar bedelini.
|
Bitcoin / Ethereum / Monero
|
|
|
Piratte
|
|
May 13, 2018, 11:41:24 PM |
|
Tahminimce ellerindekiler yarilaninca satmayi birakirlar bir sure yada piyasa artik buna da alisir eskisi gibi etkilenmez.
|
|
|
|
dogaatac
|
|
May 13, 2018, 11:49:46 PM Last edit: May 14, 2018, 12:33:07 AM by dogaatac |
|
mtgox'dan calınan bitcoinlerin karsılıgının inatla usd yada başka kurlar üzerinden ödenmeye calısılması tamamıyla büyük rezalet. ben eğer telefonumu caldırdıysam polis bana telefonumu bulup getirir. telefonumun karşılıgı eden parayı bulup getirmesini ben istemem
|
|
|
|
dutturu
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 3
|
|
May 14, 2018, 04:53:28 AM |
|
Açıkçası Mt gox'un yaptığı satışlar cold wallettan şu kadar çıktı söylentileri gerçekten insanları bıktırdı. Aslolan bana göre artık Gox'un satışları değil bu haberle insanların satış yapması domine etkisi yapıyor.
|
|
|
|
crimsongoth (OP)
|
|
May 14, 2018, 09:03:54 AM |
|
mtgox'dan calınan bitcoinlerin karsılıgının inatla usd yada başka kurlar üzerinden ödenmeye calısılması tamamıyla büyük rezalet. ben eğer telefonumu caldırdıysam polis bana telefonumu bulup getirir. telefonumun karşılıgı eden parayı bulup getirmesini ben istemem
Aynen ama bence bunda mağdurlarında hakkını aramaması ve buna razı olmasının payı büyük. Okuduklarımda ABD hükümeti ve mağdurlar arasında yapılan anlaşmadan kaynaklı bi durum bu. O günkü Bitcoin değeri olan 400 USD civarı bir tutarın geri ödenmesi karşılığında kabul edilen antlaşma sonucu ortaya çıkan bu durumun mağdurlara verilecek tutar elde edilinceye kadar devam edeceğini ve satışların oradan sonra bitirileceğini düşünüyorum. Kalan tutar için ne yapacaklarıysa tamamen muamma.
|
|
|
|
crimsongoth (OP)
|
|
May 14, 2018, 09:05:49 AM |
|
Açıkçası Mt gox'un yaptığı satışlar cold wallettan şu kadar çıktı söylentileri gerçekten insanları bıktırdı. Aslolan bana göre artık Gox'un satışları değil bu haberle insanların satış yapması domine etkisi yapıyor.
Bende satılan Bitcoin miktarından çok bunun yatırımcılar üzerinde yarattığı olumsuz algının piyasayı sürekli bir düşüş trendine soktuğuna inanıyorum. Bence bu MTGox satışlarının etkisi yakında tamamen kaybolacak. Uzun dönem piyasayı meşgul edeceğini düşünmüyorum.
|
|
|
|
NakitCoins
Copper Member
Jr. Member
Activity: 94
Merit: 6
NakitCoins.com ⭐ Instant Exchanger
|
|
May 18, 2018, 09:42:41 AM |
|
Satışı aslında çok önemli değil! Nasıl sattığı daha önemli. Şimdi bunu herkes biliyor ama yinede buraya yazayım.
(Örn) Platformda Alıcı x 8111 USD 2 BTC x1 8000 USD 1 BTC x2 7800 USD 9 BTC x3 7500 USD 4 BTC x4 7300 USD 0,4 BTC x5 7000 USD 1,7 BTC vs...
MtGox un BTC Satış adedi 26000 BTC ve bitene kadar (satılana kadar düşecek)
Durmadan pazar fiyatını düşürüyor.
OTC den satsa tek fiyata anlaşıp cüzdan dan cüzdana geçiş olur ve piyasayı etkileme ve manipüle etme durumu söz konusu olmaz. Piyasayı etkilemesinin sebebi de bu.
|
⚡️⚡️⚡ NakitCoins.com ⚡️ NO ACCOUNT ⚡️ INSTANT EXCHANGER ⚡ OTC ⚡⚡ ✅ BTC->XMR ✅ BTC->ZEC ✅ BTC->Bank Card ✅ - Instant CRYPTO Exchanger "Non-Custodial & Decentralized" High Privacy Guaranteed ⭐⭐⭐⭐⭐ - Crypto <-> Cash physical Exchanger Located in Istanbul / Ankara / Antalya / Izmir ⭐⭐⭐⭐⭐
|
|
|
seslimesaj
Jr. Member
Activity: 139
Merit: 1
|
|
May 19, 2018, 10:09:58 AM |
|
bitiremediler sata sata arkadaş. adamlar satışa başladığı dakika erimeye başlıyor piyasa. adamler eğer dipden tekrar topluyorlarsa işte ozaman bittik.
|
|
|
|
klavyemaus52
|
|
May 19, 2018, 10:37:45 AM |
|
Herif parçaladı piyasayı anasını ağlattı ya bu kadar çok bitcoin bulundurması bizim açımızdan hiç iyi değil adam bi basıyor bitcoin dip bi basıyor bitcoin dip yanı sıra bütün altcoinlerde bitcoinle birlikte hoop dip
|
|
|
|
Bm1905
Jr. Member
Activity: 140
Merit: 1
|
|
May 19, 2018, 02:42:58 PM |
|
MTGox elinde bu coinleri tuttukça Bitcoin ve Bitcoin Cash üzerinde her zaman ciddi bir baskı olacaktır. Bu nedenle Ethereum, LTC, XMR, DASH ve ZEC gibi önemli coinler MTGox'ın elindeki coinler nedeniyle biraz daha öne çıkabilir.
|
|
|
|
|
crimsongoth (OP)
|
|
May 19, 2018, 09:41:06 PM |
|
Bu dalgalanmaların etkisinin her satış sonrasında düşeceğini düşünüyorum. Önemli olan bu süreçte hamlelerimizi çok dikkatli bir şekilde planlamak zorunda olduğumuzu kafamızın bir kenarında tutmamız gerektiği.
|
|
|
|
dogaatac
|
|
May 20, 2018, 10:05:54 PM |
|
şimdi piyasaya coinmarketcap'e göre yüzde 5-6 yükselişte . bugun yarın kesin mtgox cold walletından para cıkartır da piyasanın dumplanmasını sağlar .bakalım merak ediyorum bu çarşambaya kadar bir satıs yapacaklar mı
|
|
|
|
|