tayfundeniz
|
|
May 20, 2018, 02:52:20 PM |
|
genelde çöp olur dokunmazsan işe yarar coinlere geçiş yapmak en güzeli.Borsaya girince biraz değerleniyor o arada sattın sattın yoksa para etmiyor pek fazla.Artık bu iş birazda şans işi hangi projenin tutacağını hangisinin tutmayacağını bilemiyorsun.O yüzden belli bir dönem beklemek fiyatın oturması için en güzeli.
|
|
|
|
crazy1204
|
|
May 20, 2018, 04:01:01 PM |
|
Bountyden kazanan kaldı mı ya iyicenek çöp oldu bountyler hiçbir şey gelmiyor artık gelen bountye 100 dolar bile kazanamıyorum artık sanki yavaştan bitiyor bu işler
|
|
|
|
fodoyr565
Newbie
Activity: 112
Merit: 0
|
|
May 20, 2018, 04:08:33 PM |
|
Ben fiyati makul geldigi an satma taraftariyim sonrasinda acikcasi cop olabiliyor oyuzden en risksiz sey satip degerlendirmek
|
|
|
|
coinbergh
Member
Activity: 532
Merit: 29
|
|
May 20, 2018, 05:16:12 PM |
|
Projeleri takip edip, ona göre aksiyon almak hiç dokunmamaktan çok daha mantıklı bir hareket olur.
Bounty kazançlarından gelen miktarlarla, yeni projelere yatırıp yapmak için finans kaynağı da sağlanabilir. Bu yüzden tamamen unutmak faydadan ziyade zarar getirebilir. Sonradan pişman olmaktansa arada bir ne durumdalar diye kontrol etmek çok daha iyi olur şahsi kanaatimce.
|
|
|
|
Pierre 2
Legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
|
|
May 20, 2018, 05:19:51 PM |
|
Bounty kazançlarına gelen token lar genelde küçük ve değersiz oldukları için hiç dokunmayıp bırakmak daha iyidir. Ve evet proje devam ettiği süre coinlerinize hiçbir şey olmaz. Sorun değil.
|
|
|
|
bountyagitata
Newbie
Activity: 2
Merit: 0
|
|
May 20, 2018, 05:23:27 PM |
|
Kazançlara dokunmamanın iki türlü sonuçları oluyor. Bir yandan unuttuğunuz bir şey çok değerlenince güzel bi getiri sağlıyor ama bir o kadar da token'ı tepeden satma fırsatını kaçırmış oluyorsunuz ve sizi pişman edebiliyor.
|
|
|
|
ethereumcu
Full Member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
|
|
May 20, 2018, 05:56:30 PM |
|
hocam hold etmek en sağlıklısı gibi gözüküyor, çünkü piyasa oldukça düşük şu sıralar, şöyle en az 1 sene tutmak lazım koinleri diye düşünüyorum, geçen sene tutanlar kazandı, bu sene neden olmasın diyorum ben.
|
|
|
|
Distraction
|
|
May 20, 2018, 07:11:15 PM |
|
bounty kazanclarini normal satin aldigin tokenden farkli gorme. dusecegini dusunuyorsan sat, yukselecegini dusunuyorsan tut. ben boyle yapiyorum.
|
|
|
|
koin_34
|
|
May 20, 2018, 08:14:42 PM |
|
Hocam hodl etmek en mantıklısı, zira zaten gelen para bir işe yaramıyor, bari tutunca bir şeyler gelsin, bakıyorsunuz token gelmiş 10 dolar ediyor,50 dolar ediyor, 2 ay uğraştırıyor, bana kalırsa tutmak lazım bu tip koinleri
|
|
|
|
Coin.milyarderi
Jr. Member
Activity: 140
Merit: 3
|
|
May 20, 2018, 08:34:22 PM |
|
Şu ana kadar cuzdanimdan kendi kendine hiç coin yok olmadı. Olabilecek olasılıklar arasında coinin değerini nerdeyse komple kaybetmesi olabilir. Bu ihtimal de çok yüksek.
|
◈ HYPERQUANT ◈ Platform for Professional Asset Management (https://goo.gl/wGkw41)
|
|
|
gribalenfeksiyon
|
|
May 20, 2018, 08:45:03 PM |
|
ziraat bankasından kredi ya da burs mu alıyoruz da çekmezsek geri alınsın. hiçbir şey olmaz tek kötü yanı fiyat fırsatlarını kaçırmış olmak olur.
|
|
|
|
cemaluzan
Jr. Member
Activity: 196
Merit: 1
|
|
May 20, 2018, 08:45:10 PM |
|
İsterse yıllarca beklesin. Hiçbirsey olmaz. Sonuçta onlar cüzdanda duruyor en fazla ya değeri katlanir ya da değeri yok olur.
|
|
|
|
blogmanya
Member
Activity: 364
Merit: 10
GR
|
|
May 20, 2018, 09:02:39 PM |
|
Yani dokunmazsan birsey olmaz ama arada cop olanlarda olacaktir. Tabi ki hangisi cop olacak hangisi degerlenecek bilinmedigi icin satip pisman olmak var satmayip cop olmasi var. Yazi tura at sansina ne gelirse.
|
BITMART CRYPTOCURRENCY EXCHANGE
|
|
|
GiannisTR
Member
Activity: 224
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
May 20, 2018, 09:27:05 PM |
|
Çoğunun zamanında size iyi paralar kazandıracağına rağmen kocaman bir çöp olduğunu farketmenizle dehşete düşeceğiniz uygulama olacaktır. Fazlasını beklemiyorum.
|
|
|
|
GiannisTR
Member
Activity: 224
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
May 20, 2018, 09:29:42 PM |
|
Şu ana kadar cuzdanimdan kendi kendine hiç coin yok olmadı. Olabilecek olasılıklar arasında coinin değerini nerdeyse komple kaybetmesi olabilir. Bu ihtimal de çok yüksek.
Yüksek olan ihtimalden çok gerçeklesecek ihtimal bu olacaktır hocam. Bunun dışında bir şey düşünmek bir şey yapmak imkansız gibi bir şey olduğunu düşünüyorum.
|
|
|
|
mamiko
Member
Activity: 294
Merit: 11
|
|
May 20, 2018, 09:30:19 PM |
|
bir şey olmaz hocam. dokunmak istemiyorsan bırak ama gelen tokenlerin gidişatını takip etmeyi bırakma derim sonuçta para kazanan sensin.
|
|
|
|
sagul
Jr. Member
Activity: 420
Merit: 1
|
|
May 20, 2018, 10:17:14 PM |
|
Bence borsaya girdikten en geç 5 6 ay içinde satmak en mantıklısı. Hatta bazılarını hemen satmak daha mantıklı. Belli süre sonra çöp oluyorlar.
|
BankDex.io / Decentralized Exchange
|
|
|
emrecemsan
|
|
May 20, 2018, 10:25:29 PM |
|
ben yarısını satıp yarısını tutma taraftarıyım. bi tanesi bile 10x yapsa çok güzel paralar kazandırabilir. şu anda sattıgım bazı bountyler için o kadar pişmanım ki.
|
|
|
|
btcfxcoin
|
|
May 20, 2018, 11:19:51 PM |
|
Açıkcası ben genelde bounty kazançlarını direk fiyata bakmadan satıyorum.Sadece arada çok güvendiğim bir kaç iconun tokenlarını elimde tutuyorum.Şu zamana kadar hepsini elimde tutsaydım şuan çok daha fazla param olurdu.
|
|
|
|
megadeth1992
Member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
|
|
May 20, 2018, 11:42:42 PM |
|
Ben gelenlerin daha hiçbirini satmadim şuana kadar. Bakalım.fiyatlarin biraz daha yükselmesini bekliyorum açıkçası su boğa sezonu bir gelirse piyasa hareketlensin duruma göre satıp satmayacagima karar veririm. Ama satmamak daha mantıklı geliyor çünkü.tuttukca değeri bir şekilde yükseliyor. Örnekleri de olunca sonuçta daha önceden. hold yapmak mantıklı geliyor.
|
|
|
|
|