Bitcoin Forum
April 21, 2018, 11:40:10 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [Solved]Cannot get guiminer to connect to Deepbit. Please help?  (Read 1857 times)
Bananington
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 366
Merit: 250


Twinkle twinkle motherfucker, twinkle twinkle.


View Profile
August 18, 2011, 04:48:41 PM
 #1

I'm CPU mining(I have free electricity) and I can't get guiminer to work. This is my FIRST time pool mining. So please talk to me in noob terms. Tongue Thanks.

I'm running Windows 7 64-bit and using ufasoft CPU miner with GUIMiner.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1524354010
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524354010

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524354010
Reply with quote  #2

1524354010
Report to moderator
1524354010
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524354010

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524354010
Reply with quote  #2

1524354010
Report to moderator
Bananington
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 366
Merit: 250


Twinkle twinkle motherfucker, twinkle twinkle.


View Profile
August 19, 2011, 12:57:13 AM
 #2

I fixed it! I did it by updating GUIMiner's default Ufasoft CPU miner. I can't believe it doesn't come with that.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!