Ben çoğunlukla ana paramı BTC ve ETH'de tutuyorum. Al-sat sırasından kazandıklarımla da altcoin alıyorum. Bounty ya da airdroplardan bir şeyler de gelirse, hemen satmak yerine değerlenmesini bekliyorum. Bu süre 1-2 sene olabiliyor. Sonuçta amacımız potansiyel yükseliş yapacakları keşfetmek olmalı. Neyin değerleneceği de hiç belli olmuyor. Bazen dandik dediğimiz bir token aniden yükselirken, en çok inandıklarımız çakılıp kalabiliyor. Bu nedenle çeşiti bol tutup sabretmek lazım.
Merhaba,
Uzun bir süre sonunda eski ve faydalı konularımı tekrar gün yüzüne çıkartmam gerektiğini düşündüğüm için bu uzun sürecin sonrasında mesajınıza cevap veriyorum. Şunu belirtmek isterim ki yatırım portföyünüzü Bitcoin ve Ethereum ağırlıklı tutuyor olmanız sizin için çok güzel bir avantaj sağlayacaktır çünkü son zamanlarda görülen piyasa dalgalanmalarında sadece bu iki kripto parayı hodl eden yatırımcılar ciddi anlamda kar elde edebilmiş durumda. Kullanmakta olduğunuz diğer taktiklerin ise son derece güzel birer strateji olduğunu da belirtmeden geçmek istemiyorum.