AlyattesLydia
|
|
August 07, 2018, 07:03:37 PM |
|
Ne olacak derken ico bitti gitti. Listelenme yılan hikayesine döndü. çok uzun bir yolculuga çıkmısız gibime geliyor. Piyasada genel bir düzlme yaşanırsa listelenme olayı hızlanır diye düşünüyorum.
Aslına bakarsanız umarım bir süre daha borsalara girmezler. Şu ortamda borsalara girince, direk ICO fiyatının altına iniyorlar. Yılbaşına doğru bir yükseliş beklentisi var tam o ara girerlerse, güzel şeyler olabilir.
|
|
|
|
ikinokta
Newbie
Activity: 171
Merit: 0
|
|
August 07, 2018, 07:07:45 PM |
|
bana da mantıklı geliyor, ama borsaya ne zaman girer pek belli olmaz bu tip projelerin ona göre girmek lazım
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1904
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
August 13, 2018, 10:09:33 AM |
|
https://asuracoin.io/Web sitelerini güncellemişler, tasarımı filan hoşuma gitti. Oyuncuya hitap ediyor. Ama elimizdeki tokenı nasıl paraya çevirebiliyoruz? Girdiği borsa var mı şuanda? Spot hiç kullanmadım orası da borsa mı hacmi var mı?
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
munhunbe
Member
Activity: 164
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
August 13, 2018, 04:20:12 PM |
|
beyler piyasadaki kaliteli bir çok coin dip fiyatlara geldiğini biliyorsunuz böyle bir durumda garanti coin almak mı yoksa ico lara yatırım yapmak mı ben binance ta işlem gören ucuz coini tercih ederim
|
|
|
|
agacsizkoala
Member
Activity: 294
|
|
August 13, 2018, 05:42:47 PM |
|
bence sağlam bir koine benziyor bakalım ileride ne olacak hep birlikte göreceğiz
|
|
|
|
eymareddd
Newbie
Activity: 84
Merit: 0
|
|
August 13, 2018, 10:00:46 PM |
|
sizi üzmeyecek bir miktarla katılmanızı tavsiye ederim. neo tabanlı projeler genellikle yatırım yapılan, iş bilenlerce yapılan projeler oluyor diye biliyorum.
|
|
|
|
Cleverjunta
|
|
September 04, 2018, 10:47:23 PM |
|
LAtoken listelemesi ile geliyorlar.hacim olarak Kucoine denk ve bazı bazı daha büyük bir borsa olsa da çinlerin kullanımı açısından işler değişiyor.10 eylülde yatırımlar 12 eylülde ticaret işlemleri başlıyor hayırlısı.
|
|
|
|
tmskcimen
Member
Activity: 448
|
|
September 05, 2018, 03:11:58 AM |
|
icodan pek bir şey toplayamadı neo tokeni pek birşey yapamayacaklarınıda düşünüyorum daha kaliteli projeler var bundan onların daha iyi işler yapması daha yüksek ihtimalle iki seneye kepenk indirmezlerse iyidir.
|
|
|
|
frtmr
|
|
September 05, 2018, 06:11:28 AM |
|
LAtoken listelemesi ile geliyorlar.hacim olarak Kucoine denk ve bazı bazı daha büyük bir borsa olsa da çinlerin kullanımı açısından işler değişiyor.10 eylülde yatırımlar 12 eylülde ticaret işlemleri başlıyor hayırlısı.
Asura için iyi bir haber, umarım ico fiyatının üzerinde işlem görür.
|
|
|
|
mdikmetas
|
|
September 05, 2018, 06:14:39 AM |
|
icodan coinleri alan oldu mu benim coinler halen gelmemişte.
|
|
|
|
phoneiX
Jr. Member
Activity: 392
Merit: 4
|
|
September 05, 2018, 08:03:34 AM |
|
NEO coini olduğu ve oyun ile ilgili olduğu için beklenti baya yüksekti.Bakalım bu durum borsada fiyata nasıl etki edecek.
|
HARA │ Empowering billions through data one byte at a time
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
September 05, 2018, 08:45:58 AM |
|
icodan coinleri alan oldu mu benim coinler halen gelmemişte.
coinler odeme yaptigin gibi adresine geliyor sende kyc ile ilgili falan sorun olmasin? kyc ekraninda dogrulama yapip neo adresini yaziyordun. ben o3 cuzdan uzerinden icoya katildim neolari gonderdigim gibi ASA tokenler tanimlandi adresime.
|
|
|
|
mdikmetas
|
|
September 05, 2018, 10:49:31 AM |
|
yaptığımı hatırlıyorum ancak hesabımda görünmüyor hala enteresan
|
|
|
|
Cleverjunta
|
|
September 05, 2018, 01:37:17 PM |
|
bir terlik olmalı çünkü icoda doğrudan aslar geldi.gelmeyen asalar olmayan katılımlar için ise neolar geri iade edildi.sanırım siz burada bountyden bahsediyorsunuz ki 250 asa bountydi bana da gelmedi ama fazlada umurumda değil o.
|
|
|
|
mdikmetas
|
|
September 05, 2018, 05:32:28 PM |
|
yok bounty değil hocam bir program üzerinden katılmıştık sanırım değil mi o kadar zaman geçti ki hatırlamıyorum. https://neotracker.io da görünüyor mu token
|
|
|
|
BitcoinTurk
|
|
September 05, 2018, 07:58:47 PM |
|
yok bounty değil hocam bir program üzerinden katılmıştık sanırım değil mi o kadar zaman geçti ki hatırlamıyorum. https://neotracker.io da görünüyor mu token Hayır, burada teknik sebeplerden dolayı görünmesiği daha önce Telegram grubunda belirtilmişti. Site adresi aklımda kalmadı fakat Çin kaynaklı bir site üzerinden Asura bakiyesini görebiliyoruz.
|
|
|
|
Cleverjunta
|
|
September 06, 2018, 12:46:33 AM |
|
yok bounty değil hocam bir program üzerinden katılmıştık sanırım değil mi o kadar zaman geçti ki hatırlamıyorum. https://neotracker.io da görünüyor mu token Hayır, burada teknik sebeplerden dolayı görünmesiği daha önce Telegram grubunda belirtilmişti. Site adresi aklımda kalmadı fakat Çin kaynaklı bir site üzerinden Asura bakiyesini görebiliyoruz. neotracker.io da şuan görünüyor ben ordan takip ediyorum.aphelion cüzdan ilemi katılmıştınız acaba.
|
|
|
|
|