hacim düşük biraz ama güvenlik olarak gayet iyi bir site.
altcoin olarak tatminkar, btc için hacim pek iyi sayılmaz.
emir listesi en iyilerden bir tanesi paribu gibi ne olduğu belli olmayan bir emir listesi yok.
Hacim haricinde gayet güzel bir borsa.
Böyle demiştim daha önce ama bence bir daha düşünün.
Eth transferini şu an 156 onay olmasına rağmen onaylanmadı ve hesabıma yüklenmedi.
Dikkatli olun ya da böyle şeylerin olabileceğini göz önünde bulundurun...
Tüm coinlerde gelen kontrol butonu kaldırılmış olup gelen ödemeler otomatik olarak tanımlanmaktadır. sitede diyor.
Sitede en son cüzdana gelen coinler direkt hesaba geçecek yazısı gördüm geçen.
Yanlış hatırlamıyorsam şubat ayında bir arkadaş LTC cüzdana akşam 20.00 gibi ltc yolladı.Normalde ltc o zaman 30-45 dakikada geçiyordu neyse geçmedi ses etmedik sabah olunca baktım gene tık yok.Site içinden destek kısmına yazı yazdım başka yerlerde ltc hesaba geçmesi. 30-45 dakikada.dün akşam yollandı hesaba yansımadı diye.Yazı üzerine yaklaşık 14 saat sonra hesaba yansıdı ama tabii şubatta.Bu aralar coin yollamadığım için durum nedir bilmiyorumda.Sizin transfer süresini ne kadardır ona göre desteğe yazı yazın derim.Elbet yardımcı olurlar..
Koineksin cevabı 1: Merhaba Erdem Bey,
Transferiniz yeterli onayı almasına rağmen cüzdanınıza yansımamıştır. Çözümlenmesi için ilgili birime bildirim sağlanmıştır. Sorununuz giderildiğinde tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
İyi günler dileriz.
----
Koineksin cevabı 2 : XXXBey,
Net bir süre vereemekteyiz, beklemenizi rica ederiz.
Esenlikler.
---
Koineksin cevabı 3 :Merhabalar,
Gerekli inceleme yapılacaktır xxxx Bey,
İyi günler.
Block Height:6127788 (225 block confirmations)TimeStamp:57 mins ago (Aug-11-2018 10:38:45 AM +UTC)
---
bu kadar onay olmuş, hala ne zaman geçer Allah bilir diyorlar
Hala
inceleme yapacağız diyor arkadaş bunlar. 120 dolara yakın zarar var sadece bu arkadaşların sistem sorunu yüzünden.
İncelerken bunu da göz önünde bulundururlar sanırım...
Uzun zamandır kullanmıyordum, bugun bi hızlı transfer işimiz oldu onda da adamlar rezil ettiler bizi.
Neyse ders olsun bu da bana...
Bir daha sanırım kullanmam ben bu borsayı, halbuki iyi bilirdim kendilerini....
Not: ETH göndermeden önce desteğe sorun var mı gibilerinden soru sordum, madem sorunlu gönderme de arkadaşım. Mağdur etmeye ne hakkın var!