Bitcoin Forum
July 24, 2017, 04:54:51 PM *
News: Due to BIP91, it would starting now be prudent to require 5 times more confirmations than usual before trusting transactions.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: How to get -s flag to work  (Read 589 times)
Quarzac
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
August 30, 2011, 04:52:16 AM
 #1

How do I get the -s flag to work? If I put -s 0.01 in the flag box before I start mining in Slush's pool, it doesn't start mining. It just says "Starting...". If I remove it, things start fine. My GPU gets too hot for me to run it normally, so I was trying to get this to work, though to no avail. Any help is appreciated.
1500915291
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1500915291

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1500915291
Reply with quote  #2

1500915291
Report to moderator
1500915291
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1500915291

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1500915291
Reply with quote  #2

1500915291
Report to moderator
1500915291
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1500915291

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1500915291
Reply with quote  #2

1500915291
Report to moderator
Decentralized search
Search for products or services and get paid for it
pre-sale Token CAT
25 July 50% discount
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1500915291
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1500915291

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1500915291
Reply with quote  #2

1500915291
Report to moderator
1500915291
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1500915291

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1500915291
Reply with quote  #2

1500915291
Report to moderator
1500915291
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1500915291

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1500915291
Reply with quote  #2

1500915291
Report to moderator
tysat
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966


Keep it real


View Profile
August 30, 2011, 05:21:57 AM
 #2

What miner are you using?  It may be a different flag that you need to use.
Quarzac
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
August 30, 2011, 03:51:13 PM
 #3

I'm using guiminer v2011-05-01.
Quarzac
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
August 31, 2011, 03:10:37 AM
 #4

Bump!
wigglyuk
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 120



View Profile
September 05, 2011, 10:51:34 PM
 #5

on my 5850 I have the flag -s.0009 which drops the temp down 3 from 71C to 67C as well as lower my Mhash/s from 650 down to 600.
try smaller values than .01

List of Active Altcoin Giveaways and Altcoin Faucets | https://bitcointalk.org/index.php?topic=322446.0
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!