Bitcoin Forum
February 28, 2020, 07:11:08 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 3rd GPU not recognized by windows.  (Read 845 times)
MagicBit15
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 250


Let's Start a Cryptolution!!


View Profile
January 08, 2014, 09:18:00 PM
 #1

I have 2 5870's installed. Put them both in perfect. Have a dummy plug in one, works great, is recognized by windows and hashes just fine.

Got a third card, same 5870. Put it in, when i turned on windows it said installing new hardware thing. It said complete. Boom only the first two are recognized.

The riser works, It is 18 inches long, it is 16x, and I tried it in another card with two cards and it works fine. I have a dummy plug in the new card as well.

I read something about windows only recognizing two legacy drivers. Can I only use this dummy plug for one of the cards. Or should I just dump all this and try linux.

I am getting frustrated. Anything would help.

Tips for Tips: 1Jy8ZycPNjnwNLevNwoRRqPAKkZ8Fqnukc
I won the poetry contest!! https://bitcointalk.org/index.php?topic=219714.40 Thank You, Sir Lambert!!
+5 Rep: Successful Forum Transactions: https://bitcointalk.org/index.php?topic=176117.0  https://bitcointalk.org/index.php?topic=209024.0 https://bitcointalk.org/index.php?topic=233052 Check My Rep!!
1582873868
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1582873868

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1582873868
Reply with quote  #2

1582873868
Report to moderator
1582873868
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1582873868

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1582873868
Reply with quote  #2

1582873868
Report to moderator
1582873868
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1582873868

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1582873868
Reply with quote  #2

1582873868
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1582873868
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1582873868

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1582873868
Reply with quote  #2

1582873868
Report to moderator
hyphenated
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
January 09, 2014, 01:01:56 AM
 #2

I presume that your first two cards are plugged straight into the mobo.

18" is *very* long for a riser - especially a 16x.  Is it powered (ie does it have a molex at the top)?  Have you plugged the Molex in to +12V?  Do the card fans start up with the mobo?

Try swapping the last card for your second (known working ) card.

Try going back to two GPUs but use the riser for the second known working card.

How big is your PSU?  Are you stretching it too far?  Check the 12V current capabilities.

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!