@Daniel91
theymos je danas ili jučer odabrao nove merit sourcere, da li si i ti među njima?
Da, sad sam baš pogledao i dobio sam poruku od theymos da sam novi merit source!
Doduše, nisam dobio baš puno merita za podijeliti na mjesečnoj bazi ali, koliko razumijem, to se s vremenom može i povećavati.
Iskreno, već sam bio zaboravio na ovu priču i nisam više uopće očekivao da ću postati merit source, i to iz par razloga.
1. Zbog negativnog trusta našeg kolege Ilvbitcoin.
Iako sam u topicu u meti pokušao objasniti o čemu se radi, da se radi o potpuno neopravdanom negativnom trustu, koji nema nikakvog realnog uporišta u bilo čemu i više je emocionalna reakcija na osjećaj financijskog gubitka u zajedničkom poslovnom pothvatu (iako je u jednom drugom projektu, u koji sam ga uključio i platio za njega, financijski zaradio i puno više nego što je tu izgubio) i želja za nekom vrstom ''osvete'' (iako je pravno sve čisto, što su potvrdili i pravnici i knjigovođe u UK) nisam bio baš optimist, pogotovo kada sam pročitao da se do sada još nije dogodilo da netko sa negativnim trustom postane merit source na ovom forumu.
Dogodilo se da je netko možda dobio negativni trust ali samo nakon što je postao merit source.
Zbog toga sam već bio otpisao sebe i nisam smatrao da imam bilo kakve šanse no očito je theymos pažljivo pročitao cijelu raspravu oko negativnog trusta i donio svoje zaključke o utemeljenosti takvog negativnog trusta. (kao i ostali koji su sudjelovali u raspravi uostalom).
Uostalom, za mene je ta priča sa negativnim trustom gotova, Iluvbitcoinu sam obrisao svoj negativni trust i nemam ništa protiv njega, želim mu sve najbolje u budućnosti i puno sreće.
2. Isto tako, više ljudi je istaknulo da je theymos bio nedavno, u 9. mjesecu, već promovirao više merit sourcera u lokalnim sekcijama i da nije baš vjerojatno da će to ponovno učiniti, barem ne u dogledno vrijeme.
3. I na kraju, nikakvog odgovora na moju molbu nije bilo gotovo 3 mjeseca, tako da sam se zaista prestao nadati i bilo što očekivati.
No, moram priznati da ste mi svi vi zaista dali jako veliku podršku u meti, podijelili jako puno pozitivnih komentara i razmišljanja i na tome vam zaista svima zahvalan.
Bez vas, i vaše podrške, hrvatska sekcija ne bi dobila još jednog merit source-a.
S te strane, rekao bih da je ovo zajednički uspjeh svih nas
Ono što mogu obećati svima je da ću i dalje davati podršku mlađim članovima foruma iz naše lokalne sekcije, da ''zarade'' merite i lakše napreduju na ovom forumu, nagrađujući njihove kvalitetne postove, koje će mi prijaviti u ovom topicu.
Hvala svima na ovako velikoj podršci!