Gledaj to s ove strane - što više merita netko šalje alt accountima to manje merita drugim korisnicima, tako ti recimo budeš hero za 2 godine a neko bude napumpao par accounta bez problema.
Ma stvarno nemam neki preveliki problem s tim. Ovdje sam više da malo pratim stvari i jer mi je naš lokalni baš okej - već imam osjećaj ko da vas sve i poznam. Nisam tu zbog merita, statusa ili pitajboga kakve zarade.
Ako nekom 5 accounta daje kruh na stol u nekoj pripizdini - a neka mu. Više mi ide na živce konstantno prepucavanje oko svega i nepovjerenje koje imam prema većini elitnih članova foruma - ono malo što sam čitao - ima svega pronađenog gotovo svakom članu DT liste. Kad gledam to sa strane, imam flashback na dječji vrtić i svađanje oko toga tko će na ljuljačku i čiji je tata jači a onda se to samo preslikava i na niže razine foruma.
I ja sam već odustao od borbe protiv "vjetrenjača" jer sam shvatio da nema smisla.
Samo izgubiš vremena i živaca a ne uspiješ ništa napraviti jer onih par ljudi koji imaju "moć" nešto napraviti jednostavno ne žele ništa napraviti.
8 mjeseci smo se borili za Regulusa, pokazali smo na bezbroj primjera zašto zaslužuje oprost i drugu šansu, čak smo se organizirali i prevodili njegove postove. ..
I na kraju jedno veliko ništa, čak se nisu udostojili dati barem neki odgovor ili komentar, par riječi u gotovo godinu dana.
Jako me je to razočaralo i pogodilo jer jednostavno pokazuje odnos prema običnim, "malim " ljudima na ovom forumu.