Mislim da je ovo bespotrebno, nesto je vec pokusao Jollygod mislim, pa nije ostvario odziv. Da bi imalo smisla, mozda bi trebalo kontaktirati moderatora ili da zakljuca prethodni mega thread, ili bar da obrise 90% strana tamo, ionako su potpuno bespotrebne. Ovako ispada da si otvorio thread za ispunjavanje post kvote za signature spamere. "Zli jezici" bi mogli reci da necemo da bostujemo tvoj thread jer si u CM kampanji, na koju smo svi ljubomorni
Ne vidim neki problem. U OP piše zašto sam to napravio pa se nadam da će netko i pročitati. Nova i stara tema imaju apsolutno jednaki potencijal za signature spamere tako da ne vidim neku razliku. Nisam znao da je Jollygood pokušao nešto slično, ako je, ne kužim kako nije uspio? Zašto ti treba odaziv ili zašto bi netko bio protiv nove teme koja daje iste ovlasti kao i stara i još dodaje nešto novo?
Napravio sam isto prošle godine s Španjolskom ligom i stara tema je umrla sama od sebe unutar tjedan dana, a i više ljudi me je pitalo zašto ne napravim za englesku ligu, nisam htio u tom trenutku jer je engleska već bila počela pa je ovo samo bio nastavak tog procesa. Ne da mi se gnjaviti moderatore zbog tako nečega, mislim da imam dovoljno "poznanstva" u gambling dijelu da i sam preusmjerim ljude. Ako mi ne uspije uvijek mogu zaključati topic i reći da nisam htio dvije paralelne teme, što je i istina. Nemam osobno nikakve koristi od teme, samo mi daje dodatni posao.