Testirao si svaku stranicu?
Postoji šansa da dozvole sve osim kad je u pitanju withdrawal.
Testirao sma sve ove sa liste, da. Neke stranice imaju neke čudne sisteme pa sam u par navrata i pogriješio jer me je to bunilo.
Npr Betcoin dozvoljava pristup svima na stranici bez obzira na IP. Čak možeš i započeti postupak registracije. Popuniš formular ali kad klikneš na send tek onda dobiješ povratnu informaciju da stranica nije dostupna igračima iz tvoje regije. Zatim prave razliku između novih igrača i onih koji su od prije kreirali naloge, prije nego su određene zemlje zabranili.
Npr, ako si 2017 napravio Betcoin nalog, a 2018 je stranica zabranila pristup igračima iz Hrvatske, i dalje možeš koristiti svoj nalog. Ali ako pokušaš da napraviš novi nalog iz Hrvatske, to neće funkcionisati.
Kod Stake.com je bio sljedeći problem. Čim otvoriš stranicu iz zabranjene lokacije, dobijaš pop up koji te obavještava o tome. Ali problem je što se meni taj pop-up javio iz samo 2 zabranjene lokacije dok iz 3. nije. Kad sam ušao na stranicu sa te posljednje lokacije, sve ok. Možeš šarati po stranici kako hoćeš.
A onda kad sam popunio formular za registraciju dobijam obavještenje da se ne mogu registrovati. Malo čudno da im se to razlikuje od države do države.
Hvala na kvalitetnoj prijavi, slobodno se javi i češće 😀
Tko je slijedeći? 😀
Hvala Daniel91!