~snip
U narednom razdoblju pokušat ću se više ''fokusirati'' na tome da malo ''poguram'' casperBGD i FatFork do višeg forum ranka, ali ''ostavit'' ću nešto i za druge
Tko je slijedeći?
mene je @dkbit98 upravo pogurao do Hero member ranka, hvala
sad imam i merita da podelim dalje, pa cu videti koga se moze pogurati dalje
Također, isto je i kod mene. Sada sam, kako bi rekli, 'self-made' Hero member! Hvala dkbit98 i svima ostalima koji su pomogli sa meritima i podrškom.
Eh, da. @dkbit98, čestitam na novom zaduženju. Zasluženo.
Super, čestitam obadvojici, zaslužili ste unapređenje
Zadnjih par dana mi je baš bilo malo ''usfalilo'' merita pa vam zadnjih nekoliko dana nisam baš mogao puno pomoći ali zato je tu naša nova zvijezda, naš novi merit source- dkbit98
Sad će biti puno lakše jer će na ovom lokalu biti više raspoloživih merita za dijeliti, što će biti ogroman plus za sve nas, jer kvalitetu postova i članova smo uvijek imali, ali nismo imali dovoljno merit source-eva.
Dakle, u početku, kada smo raspravljali o tome što kao lokalna zajednica želimo i trebamo, došli smo do ove 4 točke:
1. Pomilovanje za Regulusa DONE
2. Preuređenje našeg lokala DONE
3. Novi merit source DONE
4. Lokalni Moderator still waiting
Bilo je skeptičnih ovdje koji nisu vjerovali da ćemo bilo što od ovoga uspjeti dobiti a eto, nakon naše ''velike borbe'' u Meti, koja je trajala od godinu do dvije ovisno o točki, uspjeli smo ostvariti 3 od 4 postavljena cilja, što je dokaz da kada se ujedinimo oko zajedničkog cilja, nema toga što ne možemo postići.
Dakle, ostalo je još da se izborimo i za lokalnog moderatora i to je to.
Ima li netko tko još sumnja da nam je to nedostižan cilj nakon ovih dosadašnjih uspjeha?
Mislim da je vrijeme da sada malo aktiviramo i tu temu za lokalnog moderatora u meti i izvršimo dodatni pritisak na admine.