izgleda da ce lokal postati mesto gde komuniciraju samo Hero i Legendary clanovi
, s jedne strane super sto smo dugo tu, s druge strane steta sto nema novih clanova
Ja razmišljam da više ni ne odgovaram na postove u lokalu ako nisu napisani od strane legendi
Baš nam fali nadobudnih novih članova koji imaju volje posvetiti malo više vremena forumu. Tu i tamo se pojavi netko ali obično nestane čim dobije odgovor na svoje prvo i jedino pitanje. No nekad je tako i bolje, odmah sam se sjetio onog pacijenta s kreditom i porezom, i kako nas je sve izvrjeđao jer mu nismo rekli što je htio čuti.
Onda možda uskoro više nećeš imati s kime pričati na ovom lokalu
Na žalost, ne samo da više nema mladih članova, već i stari članovi odlaze ili su sve manje aktivni.
Inače, danas sam podijelio ''ostatak'' merita kolegi Stalkeru, pa mu, u ovom trenutku, treba samo još 15 merita do hero ranka.
Idemo ekipa, pomozimo kolegi da to što prije ostvari, još malo pa nestalo
Nakon toga, bojim se da će ovaj topic ostati otvoren samo za ''nove, korisne informacije'' jer će svi stari članovi biti hero ili legendary a novih članova više ni nema, pa se čini da meriti više nikoga neće zanimati