Bitcoin Forum
December 12, 2017, 10:56:24 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Need ONE x16 to x16 Riser  (Read 376 times)
Ratman2050
Member
**
Offline Offline

Activity: 81



View Profile
January 28, 2014, 07:43:43 AM
 #1

Powered or not, need it with at least 24cm length, x16 to x16. Shipping to USA.

PM me if you have any, thanks.

Feeling Lucky?

1AV6Qjiwhd5X9XAQ14jjiWHnGGLYFYZv5v
1513119384
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513119384

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513119384
Reply with quote  #2

1513119384
Report to moderator
1513119384
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513119384

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513119384
Reply with quote  #2

1513119384
Report to moderator
1513119384
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513119384

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513119384
Reply with quote  #2

1513119384
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
matt4054
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428


BitcoinQueue.com


View Profile WWW
January 30, 2014, 02:34:02 AM
 #2

If your GPU is not detected with x1-to-x16 risers when you put the PCI-e x1 riser in PCI-e x16 slots on the MB, use a small wire, preferably with solid ends, and jump pin B81 to pin A1. Then your system should detect your card. It worked for me and many others.

When used for scrypt mining, there are no tradeoff when using only x1 bus width instead of x16

Hope this helps, as x16 risers are very hard to find at the moment, especially powered ones.
Ratman2050
Member
**
Offline Offline

Activity: 81



View Profile
January 30, 2014, 02:36:48 AM
 #3

Wait, you're saying you can put an x1 riser into an x16 slot by just shorting the pins? I had no idea the x1 fit in the x16 slot..

Feeling Lucky?

1AV6Qjiwhd5X9XAQ14jjiWHnGGLYFYZv5v
bmoconno
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


New In Town...


View Profile WWW
January 30, 2014, 02:51:50 AM
 #4

Wait, you're saying you can put an x1 riser into an x16 slot by just shorting the pins? I had no idea the x1 fit in the x16 slot..

You probably don't need to short any pins to use a 1x in a 16x slot.  I use 1x risers for all my cards because that was what was in stock when I ordered them.  Smiley

Chained To Your Miners?  Try Miner Minder for a web based stratum proxy that you control!
If I've helped you out, or you just think I'm awesome… 13SZex4uANVrfTeeuFEXGu6W8EVYtWVB53
Damnsammit
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406



View Profile
January 30, 2014, 02:59:33 AM
 #5

I had no idea the x1 fit in the x16 slot..

Yes you did.  We talked about this in PM last week Cheesy

TheWoodser
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 187


View Profile
January 30, 2014, 03:03:56 AM
 #6

I have some here... They take a USB 3.0 Cable so you can make it as long as you want.  It comes with a 30cm (1ft) cable.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=439639.msg


Woodser

Tip Jars:  BTC: 1J8y3SLzGoY2gLYScsbTZmUH7dW18J1q4S          LTC:  LMkJZ8yuwtVr57GLYZ1JRWstQTc29Cfrtn     Doge: D95sgyBbRz8xhsQMAPmACYfB8vKWUAGuTn 
Rep Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=366385.0
matt4054
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428


BitcoinQueue.com


View Profile WWW
January 30, 2014, 03:30:15 AM
 #7

Wait, you're saying you can put an x1 riser into an x16 slot by just shorting the pins? I had no idea the x1 fit in the x16 slot..

You probably don't need to short any pins to use a 1x in a 16x slot.  I use 1x risers for all my cards because that was what was in stock when I ordered them.  Smiley

There is a long thread that I can't find right now discussing the short-or-not question when using risers.

Apparently, it's *generally* not needed. It depends on how the MB deals with PRSNT.

For some MBs, some need to do it for all slots. Some only for some slots.

In my case, I only need to do it for x16 slots. For some reason. Smiley
Ratman2050
Member
**
Offline Offline

Activity: 81



View Profile
January 30, 2014, 05:35:23 AM
 #8

I had no idea the x1 fit in the x16 slot..

Yes you did.  We talked about this in PM last week Cheesy



Lol I thought you were talking about x1 slots..

Feeling Lucky?

1AV6Qjiwhd5X9XAQ14jjiWHnGGLYFYZv5v
Clayce
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238


View Profile
January 30, 2014, 06:39:38 AM
 #9

I had no idea the x1 fit in the x16 slot..

Yes you did.  We talked about this in PM last week Cheesy



Lol I thought you were talking about x1 slots..

I have a bunch of new 1x to 16x risers, and a few 16x to 16x if your still lookin..
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!