twitter takip eden varsa eğer, orada kingbtc, the rich douche, cryptsypumper gibi bikaç elemanla bi grup kurduk, orada geleceğe yönelik bikaç şey üzerine gidilecek falan. uzun süreli pump olayları yani (tips veya moon gibi değil de biraz doge gibi.) the rich douche ye mesaj atmıştım potcoinle ilgili, gitmiş saldırmış adam.
sonra grupta konuşurken potcoinden bahsettim yine, fırsat var gençler ayık olun dedim falan, grubu kuran the rich douche denen adam, son derece nüfuzlu falan sözünü dinletiyor yani twitter aleminde. bu adam potcoinden çok umutlu olduğunu falan söyledi konuşurken. ben de dedim kaç gündür mine ediyorum bi olay yapsak şuna.
sonra bakalım etki edebilir miyim diye piyasaya potcoin diye attım yemi. gün başında 8-9 olan değeri 15-20ye kadar çıktı. (hatta ben söyleyene kadar bir exchange bile açmamışlardı) sonra ben pişman oldum sırf deneme için yapmıştım ama önünü alamadım ve kendim de pahalıdan satın almak zorunda kaldım
ben pool açayım da seyret sen cümbüşü falan gibisinden laflar etti rich douche. benim diyeceğim girin mine edin, fiyatı çok cazip gelecektir eminim ama satmayın bence, hatta daha karlı coinleri kazıp potcoin alım flan da yapabilirsiniz.
ben umutluydum zaten hele ki twitterda bu 3000 5000 takipçisi olan elemanlara söylediğimde verdikleri tepkiler beni daha da umutlandırdı. güzel bir konsepti var.
coin sayısı/değeri/ederi hakkında hiçbir fikrim yok ama arkasına büyük bir taraftar grubu toplayacağına eminim. bu saydığım adamların follower sayısı zaten nerden baksan 5000 eder. sadece ağır ve uzun düşünün pot'u yoksa kazıp kenara birazını atıp devam edebilirsiniz ki benim gibiler ucuzdan alabilsin:)))