Bitcoin Forum
September 20, 2026, 10:05:28 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 »  All
  Print  
Author Topic: Bitcoin'e ilgi neden artıyor?  (Read 1132 times)
mahmure
Newbie
*

Activity: 182
Merit: 0

View Profile WWW
June 07, 2018, 11:11:57 PM

Çünkü çok büyük karlar elde edebiliyorsun bitcoinden ayrıca paran varsa bitcoin madenciliğinden de güzel kazançlar ediliyor. Dolaysıyla bitcoine olan ilgi bu yüzden artıyor. Artma yada devam edecek.
klarnetcijamie
Newbie
*

Activity: 148

View Profile
June 07, 2018, 11:25:42 PM

son zamanlarda ki haberlere göre ise ilginin baya düştüğünden bahsediliyor.google aramalarında büyük bir azalma olmuş.
alihaydar6644
Newbie
*

Activity: 98

View Profile WWW
June 08, 2018, 12:56:49 AM

Artması çok normal, blockchain teknolojisi hayatı her alanında çok derinden etkileyecek bir sistem ve bitcoin onun ilk meyvesi, bu teknoloji tanındıkca bitcoine ilgi de normal olarak artıyor
forbidden
Hero Member

Activity: 1536
Merit: 562

View Profile
June 08, 2018, 03:22:19 AM

Dünyanın her yerinde kolay para kazanmak isteyen insanlar var, gruplara ayırırsak;
Bitcoin'i sadece yatırım olarak görüp sadece para kazanmaya çalışan tayfa
Bitcoin'i geleceğin para birimi olarak görüp, mimarisinde bulunan devrim niteliğindeki blockchain teknolojisine ilgi duyan ve yaygınlaşacağına inanan çevre
Bitcoin'i tehdit olarak gören bankalar devletler, kandırmaca ve dolandırıcılık olduğunu düşünen tayfa
Bu işlerle hiç ilgisi olmayan kendi halindeki grup Smiley

Sonuçta karşı olsun olmasın, sevsin sevmesin, yatırım yapsın yapmasın neredeyse herkesin ağzından bir bitcoin lafı çıktı artık, bu da dünyadaki büyük değişimin en azından başlangıcını her türlü ispatlıyor, bunu destekleyen veri ise bitcoin'in öncülük ettiği kripto piyasasının marketcap total değerinin trilyon dolarlara yakın rakamlarla ifade edilmesi.   
redboxneo
Member
**

Activity: 546
Merit: 10

View Profile
June 08, 2018, 07:48:01 AM

arkasında hiçbir devletin tam olarak durmaması, fiyat dalgalanması başka hiçbir yatırım aracına benzememesi, %51 denilen illet, hack sorunları ve daha nicesi. bunların bence çoğu kişi farkında değil ve sırf yatırım amacında olarak bitcoine ilgisini artırıyor.
Otisabi
Member
**

Activity: 196
Merit: 12

otisbey

View Profile
June 08, 2018, 08:54:05 AM

Açıkcası ilgi birazda devlet yetkileri google sosyal medya vs gidi bazı dallarda yasaklandığı için yasak olan herşey cazibeyi cezbeder. Google sanal apra borsaları ticaret igibi bir çok reklam içeren paylaşımları yasakladı aynı iş sosyal medyada gördü devlet yönetimine bu işler hile hurda diyor insanlar haliyle merak ediyor

1453eko
Jr. Member
*

Activity: 406
Merit: 1

View Profile WWW
June 08, 2018, 12:17:32 PM

Bitcoin kripto para sisteminin arkasında her ne kadar merkezsiz deselerde büyük bir güç olduğun ve bu gücün elindeki bütün imkanları kullanarak insanların ilgisini bitcoine yönletmesini sağladıklarını düşnüyorum.

Faireum.io   Pre-Sale: 25 March 2019   
────  Invest / Play ...Or why not both?
skaynar
Newbie
*

Activity: 126

View Profile WWW
June 08, 2018, 12:32:54 PM

Neredeyse duymayan kalmdı bazıları benim gibi duyar duymaz balıklama daldı bazıları akıllılık edip zamanını bekledi ve yeni yeni giriyorlar
dolagani
Member
**

Activity: 140

View Profile
June 08, 2018, 12:39:41 PM

bitcoin en popüler elektronik dijital kripto para yüksek kar vaadi ile zengin veya orta halli herkesin ilgi odağı. kısa yoldan hızlı bir şekilde kar ettirme vaadi sunarak cazibesinin korumaya devam ediyor.
O.capan
Jr. Member
*

Activity: 252
Merit: 5

View Profile
June 08, 2018, 12:58:13 PM

Yeni teknoloji olayina girmissiniz fakat ben sanmiyorum bunla alakali oldugunu bir donem oldukca buyuk degerler kazandi ve o donem cok buyuk ilgi cekti zaten.
LGD2Business
Legendary
*

Activity: 3388
Merit: 1856

View Profile
June 08, 2018, 02:03:31 PM

Çünkü, neden artmasın? Smiley
Bir otoriteye bağlı kalmadan da ortak değer verilen bir meta yaratılabileceği kanıtlanmış oldu Bitcoin sayesinde. İçinde bulunduğumuz çağın koşullarına bakıldığında paranın dijitalleşmemesi beklenemezdi.

░░░░██████████████░░░░░▄▄███████████░░░░░░▄█████████████████░░░▄███████▀
░░░░█████████████░░░░▄██████████████░░░░▄███████████████████▄███████▀
░░░░▀▀▀▀▀▀▀██████░░▄██████▀▀▀▀▀█████░░▄██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀████████████▀
░░░░░░░░░░░██████░░█████▀░░░░░░███████████▀░░░░░░░░░░░░██████████▀
▄▄▄▄▄
░░░░▄███████░░██████████████████████░░░░░░░░░░░░░░██████████▄
█████▄▄▄███████▀
░░░██████████████████████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄████████████▄
█████████████▀
░░░░░████▀▀▀▀▀▀▀▀████████████████████████████▀███████▄
██████████▀▀
░░░░░░░████░░░░░░░░████████████████████████████░░░▀███████▄
.com
.
...🎰 100 FreeSpins | No Wager ... Instant Rakeback + VIP Transfer .. Sport's Welcome Pack | Risk-Free ....PLAY NOW..
[/center]
mustafacemil
Newbie
*

Activity: 98

View Profile WWW
June 08, 2018, 02:20:21 PM

Kullanım alanı arttıkça ilgi de artıyor haliyle. Bankayla eftyle uğraşmaktansa internette kart bilgilerini vermektense doğrudan bitcoin kullanmak daha kolay
mnyers1
Newbie
*

Activity: 210

View Profile
June 10, 2018, 08:00:29 AM

ben şu an ilginin arttığını düşünmüyorum, aksine bu büyük düşüşten sonra bilip bilmeden gelenlerin hepsi geri çekildiler..
Sirtho
Member
**

Activity: 244

View Profile
June 10, 2018, 08:26:27 AM

Kullanım alanlarının artmasıyla ilginin artması normal ama çoğu kişi para kazanma amacı ile olaya bakıyor ve ilgileniyor. Gerçi şuanki durumda para yatıran kişilerin sayısında azalma olduğu ortada.

ARHN2000
Newbie
*

Activity: 84

View Profile
June 10, 2018, 11:21:39 PM

bitcoin in kotu olmadıgı ve kolay para aktarimi olduğu icin ilgi artıyor indanlar yatırım yapiyor .
kulmagu
Member
**

Activity: 308

View Profile
June 12, 2018, 10:03:07 PM

Çoğu insanın kafasında bitcoin para kazandıran bir emtia olarak var, bu durum halk arasında ağızdan ağıza yayıldığı için bilen bilmeyen bitcoine ilgi duyuyor ve ona sahip olmak istiyor.
sealofsun
Sr. Member

Activity: 420
Merit: 250

View Profile
June 12, 2018, 11:20:28 PM

Çünkü gerçek para bizde yok üstad belki de ondandır zengin adam da giriyor işin içine çokça orası ayrı ama böyle bir başyapıt var değerlendirmek gerekiyor diye düsünüyorum ben
thewarriors
Full Member

Activity: 350
Merit: 100

EndChain - Complete Logistical Solution

View Profile
June 12, 2018, 11:37:32 PM

Çünkü gerçek para bizde yok üstad belki de ondandır zengin adam da giriyor işin içine çokça orası ayrı ama böyle bir başyapıt var değerlendirmek gerekiyor diye düsünüyorum ben

Dünyada kaç kişide 7000 bitcoinden fazla var ? bu soruyo sordun mu hiç bence sor ve araştır kaçtane balina var ve gizli balinalar var binance'nin gizli amaçları ne ?

bir çok şey dönüyor ama söyliyemem.

markandum
Member
**

Activity: 266

View Profile
June 14, 2018, 07:54:57 PM

Geçen sene bu ilgi hat safhadaydı ama bu sene aynı şeyi söylemek çok zor, piyasada ki bu belirsizlik insanları kripto paralardan ve bitcoinden soğuttu. Bu belirsizlik devam ederse ilgi iyice azalacak.

[/center]
Pierre 2
Legendary
*

Activity: 2520
Merit: 1367

View Profile
June 15, 2018, 08:44:42 AM

Bitcoine ilginin artmasının en yegane sebebi insanların enflasyonist baskı görmeyecek bir değer saklama aracına ihtiyaç duymasıydı. Ben şahsen bu yüzden geldim ve de hala bu yüzden buradayım.
Pages: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 »  All
  Print  

Jump to: