tthero (OP)
Member
Activity: 266
Merit: 11
Hata Yoksa Hareket Yok, Hareket Yoksa Ölüm Var..
|
|
June 06, 2018, 03:09:33 PM |
|
Seçim çalışmaları kapsamında saat 14:00’da Urfa’da Miting yapan Muharrem ince yaptığı konuşmada şunları belirtti: Dünya bambaşka bir yere artık gitmeye başladı robotların mühendisliklerin Dönemi başlıyor artık. Örneğin; Avrupa’da Amerika’da ve gelişmiş Asya ülkelerinde artık yeni bir kelime çıktı onun adı İCOyani İzmir’in İ si Can´ın C si Ordu’nun O su. Burada dünyanın en iyi üniversitelerinden mezun olmuş yazılımcı çocukların ortaya koyduğu aklın hayalin ötesinde projeleri bu adı veriyorlar biz bunların yakalayamazsak 100 yil DEĞİL 200 300 yıl geride kalacağız şimdi İsrail’den tohumu alıyorsunuz bir seferliğine Doğurgan değil bense Bu durumu tam tersine çevireciğim nasılsın mı yapacağız benim Urfalı hemşerim İCO larla Dünya’ya Proje Pazarlayacak , Bilime Sanayiye Öncü hale Gelip İsraile İCO satmalıyız. Erdoğan Buzdolabı desin, ben Teknoloji diyeceğim.
Yorum: Muharrem İnce Teknolojiyle Baya ilgiliymiş Helal olsun Çağ atladık , siyasi düşünce bakımından Bu adam n ayak helal valla
|
❇️ E N İ G M A ❇️
|
|
|
Ecol
|
|
June 06, 2018, 03:12:46 PM |
|
Böyle bir kafa yapısıyla bu işlere girişecekse 300 yıl geride kalmaktan kurtulabilir yada dışarıya bağımlı olmaktan en azından bir şeyler üretebiliriz.
|
|
|
|
Osmanli42
Sr. Member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
|
|
June 06, 2018, 03:21:44 PM |
|
Altcoin bölümünü iyice siyaset alanına çevirdiniz kardeşim. Gidin şu konuları konu dışına açın tartışacaksak orada da tartışırız. Bu konunun altcoin bölümünde ne işi var . Sırf öbür konudaki tartışmadan dolayı geldin bunu açtın değil mi .
|
yobit.net is banned from signatures
|
|
|
BuyBitcoinTR
Member
Activity: 196
Merit: 29
W12 – Smart contract technology for business for b
|
|
June 06, 2018, 03:26:44 PM |
|
"İCOyani İzmir’in İ si Can´ın C si Ordu’nun O su"
Hani derlerya "beni bir sen anladın, onu da yanlış anladın" diye, tam da bundan bahsediyor galiba...
|
|
|
|
hasyurt
|
|
June 06, 2018, 03:30:42 PM |
|
Seçim çalışmaları kapsamında saat 14:00’da Urfa’da Miting yapan Muharrem ince yaptığı konuşmada şunları belirtti: Dünya bambaşka bir yere artık gitmeye başladı robotların mühendisliklerin Dönemi başlıyor artık. Örneğin; Avrupa’da Amerika’da ve gelişmiş Asya ülkelerinde artık yeni bir kelime çıktı onun adı İCOyani İzmir’in İ si Can´ın C si Ordu’nun O su. Burada dünyanın en iyi üniversitelerinden mezun olmuş yazılımcı çocukların ortaya koyduğu aklın hayalin ötesinde projeleri bu adı veriyorlar biz bunların yakalayamazsak 100 yil DEĞİL 200 300 yıl geride kalacağız şimdi İsrail’den tohumu alıyorsunuz bir seferliğine Doğurgan değil bense Bu durumu tam tersine çevireciğim nasılsın mı yapacağız benim Urfalı hemşerim İCO larla Dünya’ya Proje Pazarlayacak , Bilime Sanayiye Öncü hale Gelip İsraile İCO satmalıyız. Erdoğan Buzdolabı desin, ben Teknoloji diyeceğim.
Yorum: Muharrem İnce Teknolojiyle Baya ilgiliymiş Helal olsun Çağ atladık , siyasi düşünce bakımından Bu adam n ayak helal valla
kardeş bokunu çıkarma. forumu siyaset alanına döndürdün. bir aralar emirsener vardı şimdi sen çıktın. ilk sayfada bir sürü başlık açmışsın. hadi biance den gelen mail başlığı güzelde muharrem ince olayını sürekli yazıyorsun. faydalı şeyler yaz. forum gereksiz post kasanlardan dolayı merit olayı geldi ve çoğu kimse rütbe atlayamıyor. bari açtığımız başlığa diikat edelim. bu başlıklardan illaki açacaksan konu dışı bölümünü kullan.
|
|
|
|
jesselui
Full Member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
|
|
June 06, 2018, 05:54:51 PM |
|
Hacı keşke seçimde kazanabilsede böyle yenilikçi insanlarla olsakta seçimin sonucu belli maalesef
|
|
|
|
tthero (OP)
Member
|
|
June 06, 2018, 05:58:42 PM |
|
Hacı keşke seçimde kazanabilsede böyle yenilikçi insanlarla olsakta seçimin sonucu belli maalesef Seçimin Sonucu Eski seçimlere göre belirsiz bence Başkanlık sistemine isteyerek Evet vermeyen hala çok kişi var Ve Millet ittifakının Parlamenter vaadinden dolayı destekleyeceklerdır
|
❇️ E N İ G M A ❇️
|
|
|
Carolinawiestput28
Jr. Member
Activity: 154
Merit: 1
|
|
June 06, 2018, 06:06:14 PM |
|
Rte gibi birisinin yanında bunların bulunması tamamen avellik. ico kim urfa kim tencere yuvarlanmıs kapagını bulmus.
|
|
|
|
sonerbo
|
|
June 06, 2018, 06:14:51 PM |
|
Tiyoda verir mi acaba şuna girin bundan bi cacık olmaz. Şaka maka bitcoin denince "Titanı ne çabuk unuttunuz" diyenlerden böyle bir adama terfi edebilecekmiyiz acaba ?
|
|
|
|
nekominer
Full Member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
|
|
June 06, 2018, 06:17:54 PM |
|
Ico Mico fazla karıştırmayın kafayo yersiniz deseydi el üstünde tutulur, halkın anlayacağı dilden konuşuyor denirdi. Böyle de bir ülkeyiz ne yazık ki.
|
|
|
|
ysakay
|
|
June 06, 2018, 06:19:36 PM |
|
Umarım sözde kalmaz ve bu teknoloji ülkemize entegre edilir. Hatta devlet kendine bir blockchain sistemi hazırlasa tadından yenmez. Tabiki bu sadece hayal şu an.
|
|
|
|
hisarardi
Member
Activity: 532
Merit: 12
|
|
June 06, 2018, 06:36:56 PM |
|
Tthero kardeş başlığı yanlış yerde açtın galiba. Konu dışına açsan daha iyi olurdu. Konunun altcoin airdrop ya da bountyler ile hiç ilgisi yok. Bari forumu siyasete çevirmeyin. Tek kafanızın dağıldığı yer burası.
|
|
|
|
Blackeagle190342
|
|
June 06, 2018, 06:46:04 PM |
|
Diğer konuda da söyledim. Bu konu boş muhabbet yapmaktan öteye gitmeyecek. Konuyu açan arkadaşta sırf bu amaçla açmış o belli zaten. Böyle konuları konudışına açın ki ne kadar gereksiz varsa orada tartışın . Birde bakıyorum son açtığın konulara gerçekten lüzumsuz birisin anlaşılan. Yolda yürürken direkte muharrem ince fotosu gördüm diye konu bile açabilirsin . O potansiyeli görüyorum sende. Daha öncede böyle lüzumsuz konular açıyorsun diye herkes sana tepki göstermişti iyi hatırlıyorum.
|
|
|
|
blaanka
Newbie
Activity: 167
Merit: 0
|
|
June 06, 2018, 07:06:27 PM |
|
Buradan bile prim yapıyorlarya helal olsun ne diyeyim:D
|
|
|
|
avalonn
|
|
June 06, 2018, 07:12:02 PM |
|
muharrem ince gerçekten kalite bi insan..adam vizyon sahibi ..teknolojiyi yakından takip ediyor vallahi şaşırdım ..harika bişey...bu konu konu dışı değil...bizzat altcoinleri ilgilendiren bir olay ..rahatsız olanlar girmesin konuya bu kadar basit kardeş
|
|
|
|
Leteravian
Full Member
Activity: 322
Merit: 158
Türkçe/English/Deutsch/Earthling----@Marshal---
|
|
June 06, 2018, 07:18:57 PM |
|
Topic'i Konu Dışı'na taşıyıver kardeş bir zahmet da çok zor değil bak sol altta move topic var
|
|
|
|
Arksun
|
|
June 06, 2018, 07:19:09 PM |
|
Kimsenin siyasi yönelimini bilmem, beni de zerre ilgilendirmiyor. Beğenirsin beğenmezsin ama adam hakikaten bilime teknolojiye önem veriyor, bu ülkenin hoşafa değil gerçek bilime ihtiyacı var. Bizleri ileri taşıyacak yolun temeli ilim irfan. Aksi halde boş geldik boş gidiyoruz bu dünyadan.
|
|
|
|
sconklin321
Sr. Member
Activity: 543
Merit: 250
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
|
|
June 06, 2018, 07:32:38 PM |
|
Acaba urfanın bundan haberi var mı? o mitingi dinleyen kesimin %99'u ico ne la diye sağına soluna bakmıştır eminimki. Önce millet yiyecek ekmeği eti bulsunda gerisini sonra yaparsınız
|
|
|
|
tthero (OP)
Member
|
|
June 06, 2018, 07:42:46 PM |
|
Diğer konuda da söyledim. Bu konu boş muhabbet yapmaktan öteye gitmeyecek. Konuyu açan arkadaşta sırf bu amaçla açmış o belli zaten. Böyle konuları konudışına açın ki ne kadar gereksiz varsa orada tartışın . Birde bakıyorum son açtığın konulara gerçekten lüzumsuz birisin anlaşılan. Yolda yürürken direkte muharrem ince fotosu gördüm diye konu bile açabilirsin . O potansiyeli görüyorum sende. Daha öncede böyle lüzumsuz konular açıyorsun diye herkes sana tepki göstermişti iyi hatırlıyorum.
Alternatif Kripto paralar ile İco bir değil mi ? Ben konuyu bilerek burda açtım Neden mi ? Muharrem ince ico diye yazan urfalılar belki bu bölüme direkt ulaşmış olabılırler dıye Görende buraya Buzdolabı ile ilgili konusuyoruz sanacak
|
❇️ E N İ G M A ❇️
|
|
|
gedor
|
|
June 06, 2018, 07:43:33 PM |
|
ico deyince büyük ihtimalle herkes alkışlamıştır ne dediğini anlamadan, ico satmak nedir allah aşkına buzdolabından daha iyi ama biraz içi dolu olması lazım bence. Ayrıca bu tarz projeler için zaten global çapta birçok yerden destek alabilirsiniz zaten sadece türkler ilgileniyorsa projeniz ile o projeden pek umut beklemeyin.
|
|
|
|
|